Pişmanlık sarar mı bir gün?

Normal mi değil mi kafam karıştı resmen
Kuzum adamin derdi belli anlattigin kadariyla bak kendini ne kotu hissetmissin kadinlarin hisleri gucludur anlarsin yani birak boyle adamlari ya terbiyeli edepli ne guzel insanlar var uzak dur ondan sakin sakin kafani karıştırmasın konusma gorusme bak bu forumda bir hata yaptim seklinde dolu konu var aman diyeyim,neyin ki o senin sana yaklasacakmis ?

Normal mi değil mi kafam karıştı resmen
Konu sahibi burda herkes kendine göre yorum yapıyor. Herkesin kendi normali vardır. Buraya göre hareket edemezsiniz ki, sizi rahatsız etti ise size göre normal değilmiş demek ki gerisi önemli değil.

Konu sahibi burda herkes kendine göre yorum yapıyor. Herkesin kendi normali vardır. Buraya göre hareket edemezsiniz ki, sizi rahatsız etti ise size göre normal değilmiş demek ki gerisi önemli değil.
Yok sadece aynı şeyi yaşayan var mı diye sordum da.

Geçen haftadan beri kafanız karışık, aydınlatalım, o adamdan bir cacık olmaz size.
Pişman olmamak için daha fazla görüşmeyin.

Bence de ilk buluşmada hemen yakınlaşmaya çalışması normal değil. Uzak durun, pişmanlık filan da ummayın. Gelip "aa ben seni denemiştim" filan dese mutlu olacaksınız sanki. Boşverin gitsin. Gururunuzun kırılacağı bir durum yok. Çünkü bu durum sizinle ilgili değil "onunla" ilgili.

Beni öyle biri zannetmesine üzüldüm

Sevdigi icin seni istedigini bilmek guzel birsey.. istemezse asik degildir zaten. ama ben bu kizla yatar kalkarim iste sonrada herkes kendi yoluna gider mantigiyla yaklasiyosa tabiiki kotu. Karsidaki profesyonel oyuncu gibiyse zor snlarsin bunu.

Yumim şimdi şöyle bir durum var
Eğer çocukla aylardır telefondan da olsa flört ettiysen yakınlaşmak istemesi çok tuhaf değil. İlk buluşma olabilir ama demek ki sohbetiniz flört aşamasını geçmiş yakınlaşabilir. Neden böyle düşündün ki. Onun şu an senin kadar detaylı düşündüğünü sanmıyorum, hatta tepkini saçma bulmuş bile olabilir.
Eğer yeni tanıştıysanız 1-2 haftadır falan. Öyle buluştuysanız haklısın ama yine pişman olmaz diyorum.

O raddeye gelmis olsalar konu sahibide isterdi bence. Sonucta flort karsilikli yapiliyo. Adam tek basina gelin guvey olmamistir sanirim.

Yok sohbetimiz bir buçuk haftalık işte.Konuşurken hiç böyle birşey sezinlemedim çok seviyeli nazik iyiydi.

Yok sohbetimiz bir buçuk haftalık işte.Konuşurken hiç böyle birşey sezinlemedim çok seviyeli nazik iyiydi.
Haklisin bence.. unut gitsin.. ilk bulusma ya .. arada bu tarz konusmalar olmamissa vs ilk gorustugunde heleki 2-3 hafta konusmussun sadece cok sacma hemen yakinlasmak. Atiyorum konusursun 1 sene ya da ilk bulusma degildir uzun zamandir gorusmusmyssundur anlarim durumu

Izuben nerelerdesin sen dostum:)

Değil mi,normal değil. Anlamaz da herhalde hatasını

İlk günlerden bunu yapması da normal mi? Evlenmeyi uzun süre düşünmüyorum deyip böyle yapması bana onu düşündürdü.
ben normal bulmuyorum açıkcası.
zamanla zamanla bir şeyler gelişir .
ilk günden böyle yapması başka

"Emek verdim" ifadesi son donemde cok fazla kullanılır oldu.. Emek derken neyi kastediyorsunuz?
Çünkü bazıları "olmayacak işi zorlama, her seyi farketse de pesinden kosma" durumuna da emek diyor..

"Emek verdim" ifadesi son donemde cok fazla kullanılır oldu.. Emek derken neyi kastediyorsunuz?
Çünkü bazıları "olmayacak işi zorlama, her seyi farketse de pesinden kosma" durumuna da emek diyor..
Emek derken değer ,özen ,zaman.Ya bilmiyorum işte mutlu olsun diye uğraştım , küçük hediyeler hazırladım.Ben onu hayatıma uzun süredir beklediğimden dolayı gelince afalladım sanırım. Ama o da çok güzel kıymet bildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…