Kuzum adamin derdi belli anlattigin kadariyla bak kendini ne kotu hissetmissin kadinlarin hisleri gucludur anlarsin yani birak boyle adamlari ya terbiyeli edepli ne guzel insanlar var uzak dur ondan sakin sakin kafani karıştırmasın konusma gorusme bak bu forumda bir hata yaptim seklinde dolu konu var aman diyeyim,neyin ki o senin sana yaklasacakmis ?Normal mi değil mi kafam karıştı resmen
Konu sahibi burda herkes kendine göre yorum yapıyor. Herkesin kendi normali vardır. Buraya göre hareket edemezsiniz ki, sizi rahatsız etti ise size göre normal değilmiş demek ki gerisi önemli değil.Normal mi değil mi kafam karıştı resmen
Yok sadece aynı şeyi yaşayan var mı diye sordum da.Konu sahibi burda herkes kendine göre yorum yapıyor. Herkesin kendi normali vardır. Buraya göre hareket edemezsiniz ki, sizi rahatsız etti ise size göre normal değilmiş demek ki gerisi önemli değil.
Komikse gül..E bunu sorun edecekler birlikte olmasın. Her iki tarafın istemesiyle birlikte olup ayrılınca kabak gibi ortada kalmaktan bahsetmek de komik epey
Beni öyle biri zannetmesine üzüldümBence de ilk buluşmada hemen yakınlaşmaya çalışması normal değil. Uzak durun, pişmanlık filan da ummayın. Gelip "aa ben seni denemiştim" filan dese mutlu olacaksınız sanki. Boşverin gitsin. Gururunuzun kırılacağı bir durum yok. Çünkü bu durum sizinle ilgili değil "onunla" ilgili.
O raddeye gelmis olsalar konu sahibide isterdi bence. Sonucta flort karsilikli yapiliyo. Adam tek basina gelin guvey olmamistir sanirim.Yumim şimdi şöyle bir durum var
Eğer çocukla aylardır telefondan da olsa flört ettiysen yakınlaşmak istemesi çok tuhaf değil. İlk buluşma olabilir ama demek ki sohbetiniz flört aşamasını geçmiş yakınlaşabilir. Neden böyle düşündün ki. Onun şu an senin kadar detaylı düşündüğünü sanmıyorum, hatta tepkini saçma bulmuş bile olabilir.
Eğer yeni tanıştıysanız 1-2 haftadır falan. Öyle buluştuysanız haklısın ama yine pişman olmaz diyorum.
Yok sohbetimiz bir buçuk haftalık işte.Konuşurken hiç böyle birşey sezinlemedim çok seviyeli nazik iyiydi.Yumim şimdi şöyle bir durum var
Eğer çocukla aylardır telefondan da olsa flört ettiysen yakınlaşmak istemesi çok tuhaf değil. İlk buluşma olabilir ama demek ki sohbetiniz flört aşamasını geçmiş yakınlaşabilir. Neden böyle düşündün ki. Onun şu an senin kadar detaylı düşündüğünü sanmıyorum, hatta tepkini saçma bulmuş bile olabilir.
Eğer yeni tanıştıysanız 1-2 haftadır falan. Öyle buluştuysanız haklısın ama yine pişman olmaz diyorum.
Haklisin bence.. unut gitsin.. ilk bulusma ya .. arada bu tarz konusmalar olmamissa vs ilk gorustugunde heleki 2-3 hafta konusmussun sadece cok sacma hemen yakinlasmak. Atiyorum konusursun 1 sene ya da ilk bulusma degildir uzun zamandir gorusmusmyssundur anlarim durumuYok sohbetimiz bir buçuk haftalık işte.Konuşurken hiç böyle birşey sezinlemedim çok seviyeli nazik iyiydi.
Izuben nerelerdesin sen dostum:)Neden pişman olacakmış? Belki adamın ilişki anlayışı farklı ömür boyu birlikte olunacak evlenilecek gibi bir bakış açısı yoktur buna gönül eğlendirmek de diyemeyiz sana uygun biri değil sadece.
Değil mi,normal değil. Anlamaz da herhalde hatasınıHaklisin bence.. unut gitsin.. ilk bulusma ya .. arada bu tarz konusmalar olmamissa vs ilk gorustugunde heleki 2-3 hafta konusmussun sadece cok sacma hemen yakinlasmak. Atiyorum konusursun 1 sene ya da ilk bulusma degildir uzun zamandir gorusmusmyssundur anlarim durumu
Bir erkek gönül eğlendirmek için konuştuğu kıza aşık olur mu?
İlk başta ben ona aşık oldum, emek verdim ,duygularımı anlattım. O da konuşmak istedi.Bir süre konuştuk bu süre içinde çok iyiydi her şey ,düşünceli davranıyordu.Ben de ona çok özenli ve duygulu davrandım.Daha sonra görüşünce yakınlaşma isteği oldu,ben bu duruma tepki gösterdim.Beni anlamadı.
Beni zaman geçirecek insan yerine koymasına çok bozuldum.Çünkü ona baştan beri dedim benim sana duygularım samimi ve içten o yüzden ilk adımı attım dedim.O da çok nazik ve kibar konuştu, asla şüpheye düşürecek bir hareketi olmadı artniyetli yaklaştığına dair.Her zaman bana zaman ayırdı,iyi davrandı tanımaya çalıştı. Ama neden görüşünce değişti anlamadım.
Sadece istediğim benim duygularımı anlayıp pişman olsun yaptığına, başka hiçbir şey istemiyorum. İzzeti nefsim kırıldı çünkü.
ben normal bulmuyorum açıkcası.İlk günlerden bunu yapması da normal mi? Evlenmeyi uzun süre düşünmüyorum deyip böyle yapması bana onu düşündürdü.
"Emek verdim" ifadesi son donemde cok fazla kullanılır oldu.. Emek derken neyi kastediyorsunuz?Bir erkek gönül eğlendirmek için konuştuğu kıza aşık olur mu?
İlk başta ben ona aşık oldum, emek verdim ,duygularımı anlattım. O da konuşmak istedi.Bir süre konuştuk bu süre içinde çok iyiydi her şey ,düşünceli davranıyordu.Ben de ona çok özenli ve duygulu davrandım.Daha sonra görüşünce yakınlaşma isteği oldu,ben bu duruma tepki gösterdim.Beni anlamadı.
Beni zaman geçirecek insan yerine koymasına çok bozuldum.Çünkü ona baştan beri dedim benim sana duygularım samimi ve içten o yüzden ilk adımı attım dedim.O da çok nazik ve kibar konuştu, asla şüpheye düşürecek bir hareketi olmadı artniyetli yaklaştığına dair.Her zaman bana zaman ayırdı,iyi davrandı tanımaya çalıştı. Ama neden görüşünce değişti anlamadım.
Sadece istediğim benim duygularımı anlayıp pişman olsun yaptığına, başka hiçbir şey istemiyorum. İzzeti nefsim kırıldı çünkü.
Emek derken değer ,özen ,zaman.Ya bilmiyorum işte mutlu olsun diye uğraştım , küçük hediyeler hazırladım.Ben onu hayatıma uzun süredir beklediğimden dolayı gelince afalladım sanırım. Ama o da çok güzel kıymet bildi"Emek verdim" ifadesi son donemde cok fazla kullanılır oldu.. Emek derken neyi kastediyorsunuz?
Çünkü bazıları "olmayacak işi zorlama, her seyi farketse de pesinden kosma" durumuna da emek diyor..
İşte demek istediğim bu aslında. Sizi öyle biri zannetmedi ki. “Öyle biri” olan o. Bence karşısında rahibe kılığında biri de olsa şansını denerdi.Beni öyle biri zannetmesine üzüldüm
İşte demek istediğim bu aslında. Sizi öyle biri zannetmedi ki. “Öyle biri” olan o. Bence karşısında rahibe kılığında biri de olsa şansını denerdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?