- 23 Ekim 2013
- 4.261
- 5.084
- 158
- 35
Biliyor musun evlenmeden önce benim saçlarımı okşayıp gözümün içine bakardı sana asla kıyamam diye ve evlendikten sonra sırf sigara içiyorum diye tekme tokat dayağını yemiş insanım.
Acayip beni baskiliyor bunalıyorum artık ondan gizli sigara bile içiyorum. Tek başıma hayatta bi bakkala gidemem yan yana yolda yürüdüğümüz zaman bir adım arkasında yürüsem tedirgin oluyor çalışmama hayatta izin vermez 1 yaşında oğlum var allah var babalıgı süper ama bana gelince sıfır
Tutamıyorum kendimi elimde değil nasıl güçlü olabilirim bilmiyorumErkekler ota boka ağlayan kadına saygı duymazlar. Psikologum söylemişti. O gün bu gündür kocamın yaninda ağlamıyorum
Babamın arkamda olmasını ve eşimin benden vazgeçmesini bırakmıyor beniEe daha neyi bekliyorsun
Babamın arkamda olmasını ve eşimin benden vazgeçmesini bırakmıyor beniçok seviyorum seni diyor
Yaa gozum iyice korktu evlenmekten suanBiliyor musun evlenmeden önce benim saçlarımı okşayıp gözümün içine bakardı sana asla kıyamam diye ve evlendikten sonra sırf sigara içiyorum diye tekme tokat dayağını yemiş insanım.
Merak ettigim icin soruyorum tirioti olunca kendisine nasil etki yapiiyor ki?Eşiniz hiç kan tahlili filan yaptırdımı acaba?? Tiroiti filanmi varki? Ne bileyim depresyonda miki? Hiç sağlıklı bir adama benzemiyor.Yaptıkları çekilecek gibi değil.
Canım sana çok üzüldüm benBiliyor musun evlenmeden önce benim saçlarımı okşayıp gözümün içine bakardı sana asla kıyamam diye ve evlendikten sonra sırf sigara içiyorum diye tekme tokat dayağını yemiş insanım.
Biliyor musun evlenmeden önce benim saçlarımı okşayıp gözümün içine bakardı sana asla kıyamam diye ve evlendikten sonra sırf sigara içiyorum diye tekme tokat dayağını yemiş insanım.
Yani şöyle söyleyeyim tiroit gerçekten kişiyi baya etkiliyor.sinirli alıngan depresif yapior..He birde aşırı yorgunluk..Sürekli uyumak isteme hali..Dinlense bile geçmiyor.Yalnız durumu farkedip düzenli ilaç kullanıldığında daha dinç daha hareketli sinirsiz olunabilior.Merak ettigim icin soruyorum tirioti olunca kendisine nasil etki yapiiyor ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?