PİŞMANLIK ve GÖZYAŞI

Biliyor musun evlenmeden önce benim saçlarımı okşayıp gözümün içine bakardı sana asla kıyamam diye ve evlendikten sonra sırf sigara içiyorum diye tekme tokat dayağını yemiş insanım.

Ee daha neyi bekliyorsun

Babamın arkamda olmasını ve eşimin benden vazgeçmesini bırakmıyor beni çok seviyorum seni diyor

Öyle sevgi olmaz boşa konuşmasın. Seven insan asla kıyamazdı. Baban arkanda olduktan sonra bırakmama gibi bir lüksü de olmaz. E annen baban ne diyor hiç konuştun mu

Eger ayrılmak ıstemıyorsa senınle bence oturun konusun sısdet olması cok kötü ilişkınızın cok saglıksız oldugunu gösterir guzel dılle anlat beklentılerını bunları karsılamayacaksan ayrılalım demelısın hakaret boyutuna ulasmadan bence. Hep dıyorum hakaret ,kufur etmemelıyız sakince dusuncelerımızı savunmalıyız. Kontrol mekanızmaları cok düşük sevıye de bu erkeklerin oan bıze zarar verebılırler daha kötü şeyler olabılır kımısı dıyor hakaret te edilir saldırılır da falan allah askına koca adamlara gucunuz yetecek mı? sankı boksörsünüz kadınlar çizgilerini bozmamalı dıye dusnuyorum sısdet mı oldu ayrıl gıt kardesım.

Gerizekalı dediğin adamdan nasıl bir saygı bekliyorsun onu anlamadım. Adam da bu anı bekliyormuş gibi hemen yapışmış saçına. İkiniz de hatalısınız ama sen başlatmışsın. Birlikte terapiye gidin.

Biliyor musun evlenmeden önce benim saçlarımı okşayıp gözümün içine bakardı sana asla kıyamam diye ve evlendikten sonra sırf sigara içiyorum diye tekme tokat dayağını yemiş insanım.
Yaa gozum iyice korktu evlenmekten suan

Döven bir erkegin sevgisi olmaz, sevgisi olan erkek zaten dövmez. Takintili senin esin ayrica sigara da icersin kendi hayatin kendine zarar onane bu bir, ikincisi evlendigin esinle yatip kalkmis olman normal bu neden hata olsun, evlenmeden once yapmis bile olabilirsin hangi devirde yasiyoruz ya??... Her seyi gectim sana el kaldiran adamdan degil koca adam bile olmaz. Ayrıl bosan gibi klişe laflar edemem sana o kadar karisamam, sunu diyebilirim düzelmeyecek tek sey aradaki güven ve saygidir. siz de saygi bitmis.

Eşiniz hiç kan tahlili filan yaptırdımı acaba?? Tiroiti filanmi varki? Ne bileyim depresyonda miki? Hiç sağlıklı bir adama benzemiyor.Yaptıkları çekilecek gibi değil.
Merak ettigim icin soruyorum tirioti olunca kendisine nasil etki yapiiyor ki?

Her sorun bir şekilde çözülür ama şiddet dendi mi umut göremiyorum ben.
Buna rağmen aileniz sizin arkanızda olmaz mı, şiddete rağmen sizi sahiplenmezler mi
Hiç konuştunuz mu annenizle en azından durumu biliyorlar mı?

Canım sana çok üzüldüm ben Allah yardımcın olsun ama bu böyle gitmez.biraz uzak ve ayrı kalsaniz.ona duygularını anlatan bir mektup yazarak bı sure uzak kalsan belki kafasına dank eder biseyler

Konuyu okumadan yorum yapmışım kusura bakmayın, kavgayı sizin başlattığınızdan ilk saygısızlığı yaptığınızdan bahsetmiştim.. Ama şiddet varsa zaten yapılacak tek şey vardır :/

Tabiki bunlar da asla affedilemez bu mesajınızı yeni gördüm çok üzgünüm.. Allah yardımcınız olsun bence evli kalmayı bir daha düşünün çünkü haberlerde neler görüyoruz

Icim burkuldu yazdiklarinizi okuyunca bir parmak fazlaliklari var diye ne bu güç gösterisi bu ego bence çocuğunuz yoksa hamile kalmamak için akla Karayı seçin ve daha fazla yipranmadan bu duruma bi çözüm bulun

Yasadiklarin yasayacaklarin ugradigin haksizliklar.anlasilmak istemen ama anlasilmaman.saygi girmek sevgi samimiyet beklemek.
Lutfen bunlari bulamadigin icin kendini yerme suclama
Ben turkiyenin en buyuk unvlerinden birini bitirdim.senin yasadiklarini yasadim.ben niye merhametliyim dedim kendime bi donem.
Seninle alakli degil karsindakinin davranislari..

Merak ettigim icin soruyorum tirioti olunca kendisine nasil etki yapiiyor ki?
Yani şöyle söyleyeyim tiroit gerçekten kişiyi baya etkiliyor.sinirli alıngan depresif yapior..He birde aşırı yorgunluk..Sürekli uyumak isteme hali..Dinlense bile geçmiyor.Yalnız durumu farkedip düzenli ilaç kullanıldığında daha dinç daha hareketli sinirsiz olunabilior.

Kocanda bir manyaklik var artik ofke kontrol problemi mi troid mi baska sey mi bilemem ama sen neden iletisim kuramadigin an esine gerizekali diyorsun? Gercekten gitmeye niyetin yoksa neden gidiyormus gibi yapiyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…