pişmanlık.....

Annenin evine dönsen. Zaten annen bakıyor sana ve kızına. Kocalık yapmıyor, babalik yapmıyor, eve bakmiyor. E napican ki bu adami daha.

Ustelik de nankör!!!!

çalışıyor ama çok akılsız parasını idare edemeden bitiyor 40 yaşına gelmiş bir birikimi yolk hep annesine yedirmiş bekarken ama evlenirken bir çay kaşığı almadılar ve onlardan kıymetlisi yok ayrılıcam zaten doğru zAmanı bekliyorum

Çocuk bahane değil arkadaşlar ha deyince düzenimi bozamıyorum bitti zaten içinde bişey kalmadı sadece doğru zamanı bekliyorum yaşadığım olayı sizinle paylaşmak istedim dışardan herşey mükemmel ama içeride neler dönüyor

Sen annene yetmiyormuşsun gibi bide çocuğuna bakıyormuş kadın helal olsun.
Biraz kocanla aran düzelince hemen 2.yi yapıp onuda annenin üstüne atmazsın inşallah.
Adam embesil gibi yaşıyor evde.
Sizde bi bahane aramayın girin bi işe çalışın.

ne biçim yazış şeklidir bu ..Burda insanlar derdi sorunlarını paylaşıyor biraz daha hassas olamazmısınız ...
annem kızıma severek bakıyor sorun o mu hanımefendi..kızıma bakabilecek gücü yok çok hareketli biraz büyüsün zaten Hemen çalışıcam mesleğim var çok şükür

Siz bence çocuğunuzu annenize bırakın; Gidip çalışmaya başlayın.. Bi süre çocuğunuz için birikim yapın.. Biraz hayata katılın.. Psikolojik destek alın.. Kendinize yetmeye çalışın.. Çocuğunuza sarilin..
Eşiniz travmatik bi durumda ama sizinde bu durumdan kendinizi kurtarmak için cabalamaniz lazım.. Durumu seyretmeyi bırakın artık..

çalışamıyorum kızım çok hareketli annem bakamam diyor sen bak kızına biraz büyüsün bana bırak çalışmaya başladı diyor aynı fikirdeyim kalbimi okudunuz hayata katılmam lazım bu adamın hatalarını izleyip oturmak istemiyorum ama elim kolum bağlı şu an

Annen kesinlikle vermesin.Zorda kalınca mecbur ödeyecek.Ödeyemezse de ödemesin sözleşme kimin üzerinde.Annen veriyorsa onun haberi olmasın. Neden bu rahatlığı ona veriyorsun.Haketmiyor.

Aslında eliniz kolunuz bağlı değil.Esiniz kiranın kendisine ait olan tarafı ödeyip gerisini annenize bırakıyor.Cunku artık sizi bir hayat arkadaşı olarak değil ev arkadaşı olarak görüyor.Ailesi ile kalan ama arada kirasina ortak olduğu bekar arkadaşları ile takılan bir erkek düşünün.İste öyle birsey.Yarin bir gün anneniz maddi desteği kesince ya kapının kilidi değişmiş bulacaksınız eve giremiyeceksiniz.Ya o valizini alip çıkıp gidecek.Kusura bakmayın aci konusuyorum ama farketmenizi istiyorum

Annen kesinlikle vermesin.Zorda kalınca mecbur ödeyecek.Ödeyemezse de ödemesin sözleşme kimin üzerinde.Annen veriyorsa onun haberi olmasın. Neden bu rahatlığı ona veriyorsun.Haketmiyor.
biz 5 yıldır 600 kira ile oturuyorduk annem hamile kalınca gelin yakınıma kiranıza destek olurum torunum gelcek dedi bizde evi taşıdık eşimin aldığı para kiraya ayırdığı bütçe 700 annem 500 veriyor 1200 e oturuyoruz öyle kaldı malesef

ev arkadaşıyız zaten kirayı vermezse sen fit çalış annen baksın dicek akıllı her fırsatı kendine çevirir Allah benim yolumu açık etsin kızımla kendime bir yol çizeyim

Böyle bir adamla ömür geçermi ya.
Annen var zaten kocan varmış gibi bile değil. Herşeyi annen yapıyorsa kocana ne gerek varki.
Ya adam ol yada boşarım seni de :/
Bekara koca boşamak kolay ama böyle degitmez. Üstelik o kadının ayaklarının altını öpeceğine birde saygısızlık yapıyorsa..
Annem benim herşeyim ben bir dakka durmam o evde. Annemın yanına giderim. Çocuguma baksın doyursun akrnını gider çalışırım hem anneme hem çocuguma bakarım yrinde olsam...

İnsan olsalar zaten o şekilde yapmazlar kendi kanlarından bir çocugu bile merak etmeyip görmuyorlarsa.. Sevgisiz kalpsız bu insanlar sokaktaki köpek bile bir bebeğin hayatını kurtarıyor . Yazık ne diyim.

Allah sabır versin. Yol göstersin inşllah senın için annen için ve bebeğin için ne iyiyse onu göstersin.
Rabbim büyüktür. Umarım yeni bir hayata mutlu bir şekilde adım atarsınız. Allah yardımcın olsun

doğru söylüyorsunuz nankörlüğü beni soğuttu zaten annem sensin benim diyip saygıda kusur etmiceğine bugün kadınlar günü kutlasana annemi dediğimde içimden gelmiyor diyor ama öyle çocuğuna sevgisi olmayan annesine koşa koşa gidiyor bugün gerçekten çok boş insanla hayatımı kurmuşum

Krese verin.. Araştırın. Bosanirsaniz annenizin yanında oturmaya devam etmeyin. Dik durun artık. Biten evliliği de kabullenin. Sizi ve bebeğinizi , annenizi umursamayan adami alıp annenizin evine yerleşmeyin lütfen.. Eğer bir adım almazsanız sorumsuz kocanizdan farkınız kalmayacak. Kendi rahatı için cabalamadiginiz, Çocuğun için kendine güven.. Artık ayakların yere bassın.. Çocuğun büyüdüğünde sorumsuz baba dan ziyade, Cabalamayan anne olarak örnek olamazsınız. Iyice düşünün diye örnek veriyorum..Bosanmaya ve ilişkiniz hakkında karar vermek size kalmış. Ben sadece kendinizi fark etmenizi sağlamaya çalıştığım için yazıyorum bunları.. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…