- 21 Ağustos 2015
- 5.728
- 10.316
- 198
- Konu Sahibi elma_sekerim01
-
Annenin evine dönsen. Zaten annen bakıyor sana ve kızına. Kocalık yapmıyor, babalik yapmıyor, eve bakmiyor. E napican ki bu adami daha.
Ustelik de nankör!!!!
kendime yeni bir hayat kursam ayrılsam bende onu istiyorumAnnenin evine dönsen. Zaten annen bakıyor sana ve kızına. Kocalık yapmıyor, babalik yapmıyor, eve bakmiyor. E napican ki bu adami daha.
Ustelik de nankör!!!!
Eşiniz sizi terk etse peşinden gider misiniz??kendime yeni bir hayat kursam ayrılsam bende onu istiyorum
ne biçim yazış şeklidir bu ..Burda insanlar derdi sorunlarını paylaşıyor biraz daha hassas olamazmısınız ...Sen annene yetmiyormuşsun gibi bide çocuğuna bakıyormuş kadın helal olsun.
Biraz kocanla aran düzelince hemen 2.yi yapıp onuda annenin üstüne atmazsın inşallah.
Adam embesil gibi yaşıyor evde.
Sizde bi bahane aramayın girin bi işe çalışın.
keşke o gitse arkasına bile bakmam zamanı gelince ben gidicem zatenEşiniz sizi terk etse peşinden gider misiniz??
Niye onun gitmesini bekliyorsunuz ekmek elden su gölden niye gitsin ki kendinize biraz saygınız varsa siz gidin
.
Çocuk bahane sadece
çalışamıyorum kızım çok hareketli annem bakamam diyor sen bak kızına biraz büyüsün bana bırak çalışmaya başladı diyor aynı fikirdeyim kalbimi okudunuz hayata katılmam lazım bu adamın hatalarını izleyip oturmak istemiyorum ama elim kolum bağlı şu anSiz bence çocuğunuzu annenize bırakın; Gidip çalışmaya başlayın.. Bi süre çocuğunuz için birikim yapın.. Biraz hayata katılın.. Psikolojik destek alın.. Kendinize yetmeye çalışın.. Çocuğunuza sarilin..
Eşiniz travmatik bi durumda ama sizinde bu durumdan kendinizi kurtarmak için cabalamaniz lazım.. Durumu seyretmeyi bırakın artık..
biz 5 yıldır 600 kira ile oturuyorduk annem hamile kalınca gelin yakınıma kiranıza destek olurum torunum gelcek dedi bizde evi taşıdık eşimin aldığı para kiraya ayırdığı bütçe 700 annem 500 veriyor 1200 e oturuyoruz öyle kaldı malesefAnnen kesinlikle vermesin.Zorda kalınca mecbur ödeyecek.Ödeyemezse de ödemesin sözleşme kimin üzerinde.Annen veriyorsa onun haberi olmasın. Neden bu rahatlığı ona veriyorsun.Haketmiyor.
ev arkadaşıyız zaten kirayı vermezse sen fit çalış annen baksın dicek akıllı her fırsatı kendine çevirir Allah benim yolumu açık etsin kızımla kendime bir yol çizeyimAslında eliniz kolunuz bağlı değil.Esiniz kiranın kendisine ait olan tarafı ödeyip gerisini annenize bırakıyor.Cunku artık sizi bir hayat arkadaşı olarak değil ev arkadaşı olarak görüyor.Ailesi ile kalan ama arada kirasina ortak olduğu bekar arkadaşları ile takılan bir erkek düşünün.İste öyle birsey.Yarin bir gün anneniz maddi desteği kesince ya kapının kilidi değişmiş bulacaksınız eve giremiyeceksiniz.Ya o valizini alip çıkıp gidecek.Kusura bakmayın aci konusuyorum ama farketmenizi istiyorum
doğru söylüyorsunuz nankörlüğü beni soğuttu zaten annem sensin benim diyip saygıda kusur etmiceğine bugün kadınlar günü kutlasana annemi dediğimde içimden gelmiyor diyor ama öyle çocuğuna sevgisi olmayan annesine koşa koşa gidiyor bugün gerçekten çok boş insanla hayatımı kurmuşumBöyle bir adamla ömür geçermi ya.
Annen var zaten kocan varmış gibi bile değil. Herşeyi annen yapıyorsa kocana ne gerek varki.
Ya adam ol yada boşarım seni de :/
Bekara koca boşamak kolay ama böyle degitmez. Üstelik o kadının ayaklarının altını öpeceğine birde saygısızlık yapıyorsa..
Annem benim herşeyim ben bir dakka durmam o evde. Annemın yanına giderim. Çocuguma baksın doyursun akrnını gider çalışırım hem anneme hem çocuguma bakarım yrinde olsam...
İnsan olsalar zaten o şekilde yapmazlar kendi kanlarından bir çocugu bile merak etmeyip görmuyorlarsa.. Sevgisiz kalpsız bu insanlar sokaktaki köpek bile bir bebeğin hayatını kurtarıyor . Yazık ne diyim.
çalışamıyorum kızım çok hareketli annem bakamam diyor sen bak kızına biraz büyüsün bana bırak çalışmaya başladı diyor aynı fikirdeyim kalbimi okudunuz hayata katılmam lazım bu adamın hatalarını izleyip oturmak istemiyorum ama elim kolum bağlı şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?