• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pismanlik...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

TesterTester

Nirvana
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2006
228
30
643
45
Merhaba evliyim, eşimle iletişim sorunumuz var ve 1 senedir ilişkiye girmiyoruz.(işim yoğun diyor, yorgunum diyor) Bunun için yardım almaya gidicektikki kavga ettik. O aksam internetten biriyle tanıştım. Adam deli gibi bana iltifat ediyor güzel sözler sözlüyordu. Zaten boşluktaydım. 2 gün boyunca konuştuk.. konu sonunda Sex muhabbetine de geldi yazışarak. Ne sesimi duydu. Ne kendi fotoğrafımı gönderdim. ( yabancı bi kadının resmini gönderdim bu benım diye) sex muhabbeti yaparken, adam kendi özel yerinin fotoğrafını gönderdi. Ozaman başımdan aşağı kaynar su döküldü. Tamamen iletişimi kestim sildim. 2 günlük bi olay olsa da sesimi ve fotoğrafımı görmese de bende müthiş bi pişmanlık var. Eşime bu konuyu itiraf etmelimiyim? Edersem anlayışlı karşılamıycak... kendi vicdanım da hiç rahat değil? Böyle bir olayı yaşayan aramızda kişiler var mı ? Ne yaptınız ? Gerçekten köpek gibi pişmanım.

Güncelleme; .Eşimle terapiye gideceğiz onu ikna ettim.Terapiste bu yaşadığım olayı sizce anlatmalımıyım? Anlatırsam eğer eşime bu olayı söyler mi? Söyleyeceğini zannetmiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back