Pişmanlık

Ben bu üyeyi hatırlıyorum bu 700. üyeliği falan. Boşanma kararı alınca herkes haksız olduğunu sayfalarca anlatmıştı ama çok dik başlı bir üyeydi. Kendini hep haklı görüyordu. Eşi ailesine rest de çekmişti ama arkadaş aileni sileceksin diyordu. Yüksek ihtimal aynı üyedir, kaynananın terbiyesiz deme detayına kadar aynı.

Olaylar anlattığı kadar basit miydi
Eğer aynı kişiyse sorunlu olan kişi tamamen konu sahibiydi. Kayınvalidesi evine hediye olarak mutfak robotu ve ütü almıştı ve benden habersiz nasıl hediye alırsın diye bile kavga çıkarmıştı. Şu eklediğim konuya ve mesajım ile o mesajdaki konulara bakın. Bence aynı kişi

Boşandım ama pişmanım

ayy bizi tiktok x alemine düşüren üye, onunda yaşı 31 miş bu üyeninde
ama orda dış görünümdü burda kv

ayy bizi tiktok x alemine düşüren üye, onunda yaşı 31 miş bu üyeninde
ama orda dış görünümdü burda kv
O olay ne bilmiyorum. Tiktok ve x’e düştüyse konu, burdaki diğer kadınların haksız bulduğunu da okumaları lazım.

Konu sahibi iş arkadaşlarım beni gaza getirdi demiş ama burda üyeler haksız olduğunu bir sürü üyeliğinde sayfalarca anlattı. 3 tane iş arkadaşı haklısın dediyse burda 300 kişi haksızsın dedi. Nuh dedi peygamber demedi, kendini hep haklı görüyordu. Adam ortada geçerli bir sebep olmamasına rağmen istersen ailemle görüşmeyebilirsin demişti, konu sahibi sen de ailenle görüşemeyeceksin, sileceksin onları diyordu. Baştan sona faildi.

Eski konuya baktım bozuk plak gibi KV bana edepsiz terbiyesiz dedi demiş. Benim görümce ve KV geçen hafta evime baskına geldiler Cevaplarını verip gönderdim. Konu sahibinin başına gelse evi yakardı galiba.

Erkege blöf yapmak cok rıskı. Hele kı anacı bırıyse gule gule deme olasılıgı yuksek. Kac yasında ınsanlarsınız. 1 sene evlı kalmıssın ve 1 sene olmus bosanalı. Önüne mı baksan? Sevgılılık donemınde dahı arkadas gazına gelmemeye calısıyorum, evlılıkte hıc anlatmam. Hesabı acıp fotograflar atmanız da sacma hareketler. Olgunlasın bıraz

Şahsen samimiyetinize inandım ve çok üzüldüm.Adam sizden kurtulmuş gibi beylik laflar etmeyeceğim.Öyle de düşünmüyorum zaten.Su anki yaşadığınız üzüntü ve pişmanlığa zerre faydası dokunmayan,sizi daha da çok yaralayacak hiçbir lafa aldırmayın.Yeterince üzgün ve pismansiniz.Ama bu böyle sürmeyecek.Yavas yavaş üzüntünüz ve pişmanlığınız geçecek elbet.Boşanma milletin lafıyla alınacak bir karar değil.Böyle olması gerekiyordur vardır bunda bir hayr,bugün değilse daha sonra olacaktı bu durum.Hayatiniza odaklanmaya çalışın.Eski eşinizi takıntı haline getirmeyin,uzman desteği alın.

Size katılmıyorum örnek konulara bakın hatta konu sahibinin eski konusu olduğunu düşündükleri paylaşıma bakın herkes boşanma bu boşanma nedeni değil kocan arkanda seni seviyor yazmışlar .Pişman olursun,geri dönüşü olmaz demişler......

İnsanların yaşadığı farklı farklı konular var her dert de idare et ile geçmez bir senelik evlilik çocuk yok bunu olayı küçültmek için yazmıyorum.Dayak yiyen kumara parası giden aldatılan onu giyme buraya oturma perdeyi açma anamın ayağına kul köle ol diyene de aman canım idare ediver diyecek değiliz .Siz burada konu acmisdiniz sizede bosanmayin büyütmeyin yazmış üyeler mesela yani sonuçta gaz falanla olnaz bazı şeyler bence gaza gelmeyine örnek olacak birşey yok Kisiler bunu yanlış anlayıp aman herkes dayak yer herkes aldatilir herkes böyle diyor aman kocamda kocam diye yanlış yerindende algilayabilir konunun.Bence sizin eşinizin düzeltesi olabildiği için pismansiniz.Cogu koca odunluguna devam eder o yüzden konu sadece size özel bence kıssadan hisse olacak kimseye örnek olacak yeri yok.

Hiç sorun yaşamadığınız halde evinize bir günlüğüne bile kabul etmeyerek terbiyesizlik yapmışsınız, kayinvalideniz haklı ve buna rağmen eşiniz arkanızda durmuş. Ama yaşadıklarınızdan ders çıkarmışsınız en azından, olgunlaşmışsınız sizin de sınavınız buymuş demek ki...

Bu is bitmiş adami rahat bırak bence. Sinkafli küfür edecek ne vardı bu kadar? İnsta açıp kıskandırmak da hiç yaşına uygun şeyler değil kusura bakma. Biraz olgunlaşman lazım gibi gözüküyor.

eski konularına bakmadım direk bu konuyla alakalı yorum yaptım. diğer konusunda kaynanadan bahsetmiş mi bilmiyorum ama arkadaşlarının sürekli boşan demesine ve genel olarak kaynana işin içinde olunca burdan da boşanmaya yönelik çok yorum geldiği için söyledim. ama eski konusunda ne gibi bir sorundan bahsetti bilmiyorum

Evet diğer konuda da eşi arkasında olduğu halde kaynanaya takmış,gelmesin diye kovmuş onda bile insanlar bak kocan sana hak veriyor yanında duruyor idare et demişler

Ben sevginin bu kadar kolay bitebileceğini düşünmüyorum, eski eşinizde bence biraz egoist gururlu biriymiş yani aikınızdan gözü kör olmamış ki pat diye pişman olursun yok efendim küfrettin bilmem ne diyip bitirebilmiş, zaten bu evlilik bitermiş yani ilk krizde. İki taraftada geri adım yok, adamda kendıne cok guvenıyor hay hay diyor, üstüne yazmışsınız yine istememiş, sevse isterdi, ben inanmıyorum sevince gurur murur işlerine, bence hayatınıza odaklanın artık, sürekli kendinize eziyet etmeyin, olan olmuş artık, elbet almanız gereken dersleri almışsınızdır, yeni bir evlilikmiş bence ileriki aşamalarda başka sıkıntılar doğurabilirdi, insallah çok mutlu olursunuz bundan sonraki hayatınızda ve tüm keskeleriniz, acabalarınızdan kurtulursunuz

Hiçbir mesele yokken adama ille de aileni sileceksin sonra da benim ailemin yanına taşınacağız diye diretmişsiniz. Adam iyi erkenden kurtulmuş sizden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…