Olaylar anlattığı kadar basit miydiBen bu üyeyi hatırlıyorum bu 700. üyeliği falan. Boşanma kararı alınca herkes haksız olduğunu sayfalarca anlatmıştı ama çok dik başlı bir üyeydi. Kendini hep haklı görüyordu.
Eğer aynı kişiyse sorunlu olan kişi tamamen konu sahibiydi. Kayınvalidesi evine hediye olarak mutfak robotu ve ütü almıştı ve benden habersiz nasıl hediye alırsın diye bile kavga çıkarmıştı. Şu eklediğim konuya ve mesajım ile o mesajdaki konulara bakın. Bence aynı kişiOlaylar anlattığı kadar basit miydi
Ay merak edip buldum konuyu ama robot süpürge almasına karışmamışlar. Mutfak robotu ve ütü almışlar hediye olarak. Neden izinsiz aldılar ben istediğimi alacaktım demiş. Bana da kv habersizce mutfak robotu annem de habersizce ütü aldı evlenirken. Bundan kavga edilmesi çok ilginçbir de eşya alışverişi yapılırken beraber yapmak istemişler konu sahibinin eski eşi annesine gelme demiş annesi de gelmemiş. Ama bu üyeliğinden önce de bir sürü konu açmış herkes haksız bulmuş yine de kendine çekidüzen vermemiş.
Boşanmali miyim bilmiyorum
Bu da başka bir üyeliği
Boşaniyorum
ayy bizi tiktok x alemine düşüren üye, onunda yaşı 31 miş bu üyenindeEğer aynı kişiyse sorunlu olan kişi tamamen konu sahibiydi. Kayınvalidesi evine hediye olarak mutfak robotu ve ütü almıştı ve benden habersiz nasıl hediye alırsın diye bile kavga çıkarmıştı. Şu eklediğim konuya ve mesajım ile o mesajdaki konulara bakın. Bence aynı kişi
Boşandım ama pişmanım
O olay ne bilmiyorum. Tiktok ve x’e düştüyse konu, burdaki diğer kadınların haksız bulduğunu da okumaları lazım.ayy bizi tiktok x alemine düşüren üye, onunda yaşı 31 miş bu üyeninde
ama orda dış görünümdü burda kv
Bence gayet yerinde olmuş. Benden saçma sapan bi sebeple ayrılıp akabinde içkili mekanlarda saçma sapan poz verse bende eşim hakkında aynısını düşünürüm.gelmiş.Ayrica size basitsin demesi hiç hoş değil
düzeltme: o değilmiş sorryayy bizi tiktok x alemine düşüren üye, onunda yaşı 31 miş bu üyeninde
ama orda dış görünümdü burda kv
Size katılmıyorum örnek konulara bakın hatta konu sahibinin eski konusu olduğunu düşündükleri paylaşıma bakın herkes boşanma bu boşanma nedeni değil kocan arkanda seni seviyor yazmışlar .Pişman olursun,geri dönüşü olmaz demişler......canım benim başkalarının gazına gelerek sadece kendi hayatını mahvedersin ama o akıl verenler asla söylediklerini kendi hayatlarında uygulamazlar. burda da öyle aslında sen kaynana sorunu yazsaydın burdada sana boşan derlerdi çocuk desen asla doğurma derler evleneceğim de aman aman evlenme derler. derler de derler. sonra da e biz dedik yapmak zorunda mısın kendi aklın yok mu derler. ama kendileri kimseye kulak asmazlar. annem hep akıl veren çok olur ama ekmek veren olmaz der aynen o misal. durumunuza çok üzüldüm eski eşinizin de üzerine gitmeyin kendi hayatınıza devam edin bakarsınız kendiliğinden döner size tekrar.
Hiç sorun yaşamadığınız halde evinize bir günlüğüne bile kabul etmeyerek terbiyesizlik yapmışsınız, kayinvalideniz haklı ve buna rağmen eşiniz arkanızda durmuş. Ama yaşadıklarınızdan ders çıkarmışsınız en azından, olgunlaşmışsınız sizin de sınavınız buymuş demek ki...Başka sorun yoktu çok fazla aramızda ailesiyle. Zaten düğün masraflarını filan ailesi karşılamisti. Takıları filan da bize bırakmışlardi. En sorun yaşayacağımız yerler burasıydi olmadı zaten. Sadece annesinin öfke kontrol problemi vardı. Öfkesini kontrol edemiyordu. Takıntılı bir kadındı açıkçasi
Bu is bitmiş adami rahat bırak bence. Sinkafli küfür edecek ne vardı bu kadar? İnsta açıp kıskandırmak da hiç yaşına uygun şeyler değil kusura bakma. Biraz olgunlaşman lazım gibi gözüküyor.Aslında uğraştı boşanmamak için. Fevri davranıyorsun bak pişman olursun o yüzden sakinleş tekrar konuşuruz dedi. Hatta o ara çiçek aldi tatile götürmek istedi ama en son tartışmada maalesef öfkeden ağzımdan sinkafli küfürleri çıkınca bu iş bitti dedi. Sen benim ailemle görüşüp görüşmeme karisamazsin bir de üstüne bana bu şekilde küfürler edemezsin haddini de artık boşandıktan sonra bilirsin dedi. Bilmiyorum işte öfke gözümü o kadar kör etti ki neden öyle davrandığıma halen daha anlam veremiyorum. Mahkemede yüzüme bile bakmadan girdi çıktı zaten
eski konularına bakmadım direk bu konuyla alakalı yorum yaptım. diğer konusunda kaynanadan bahsetmiş mi bilmiyorum ama arkadaşlarının sürekli boşan demesine ve genel olarak kaynana işin içinde olunca burdan da boşanmaya yönelik çok yorum geldiği için söyledim. ama eski konusunda ne gibi bir sorundan bahsetti bilmiyorumSize katılmıyorum örnek konulara bakın hatta konu sahibinin eski konusu olduğunu düşündükleri paylaşıma bakın herkes boşanma bu boşanma nedeni değil kocan arkanda seni seviyor yazmışlar .Pişman olursun,geri dönüşü olmaz demişler......
Evet diğer konuda da eşi arkasında olduğu halde kaynanaya takmış,gelmesin diye kovmuş onda bile insanlar bak kocan sana hak veriyor yanında duruyor idare et demişlereski konularına bakmadım direk bu konuyla alakalı yorum yaptım. diğer konusunda kaynanadan bahsetmiş mi bilmiyorum ama arkadaşlarının sürekli boşan demesine ve genel olarak kaynana işin içinde olunca burdan da boşanmaya yönelik çok yorum geldiği için söyledim. ama eski konusunda ne gibi bir sorundan bahsetti bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?