Pişmanlık

nur93

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2012
101
0
46
İstanbul
Erkek arkadaşımla fazla ileri gitmeden de olsa bir şeyler yaşıyoruz ve yaşadığımız her şeyin sonunda kendimi aileme karşı aşırı suçlu hissediyorum.bir daha olmayacak diyorum sonra tekrar oluyor o an insan kendine hakim olamıyor ama sonrasında yaşadığım pişmanlık beni çok üzüyor.çok büyük hata yapmışız gibi hissediyorum ve kahroluyorum..

Erkek arkadaşımla fazla ileri gitmeden de olsa bir şeyler yaşıyoruz ve yaşadığımız her şeyin sonunda kendimi aileme karşı aşırı suçlu hissediyorum.bir daha olmayacak diyorum sonra tekrar oluyor o an insan kendine hakim olamıyor ama sonrasında yaşadığım pişmanlık beni çok üzüyor.çok büyük hata yapmışız gibi hissediyorum ve kahroluyorum..

Pişman olacağın şeyler yaşanmasına izin verme.Erkek arkadaşınla dışarıda buluşun yemek yiyin gezin vs. ama kendinize hakim olamıyor ve sonra pişmanlık duyuyorsanız başbaşa kalacağınız yerlere gitmeyin.

İliskinizin boyutu nedir? Ona gore cevap yazıcam :)

birbirimizi seviyoruz ve ciddi düşünüyoruz..beni sevdiğinden de eminim.hatta gelecek planları yapıyor sürekli falan.ama sonuç olarak hata yaptığımızı düşünüyorum fazla yakınlaşarak :/

Pişman olacağın şeyler yaşanmasına izin verme.Erkek arkadaşınla dışarıda buluşun yemek yiyin gezin vs. ama kendinize hakim olamıyor ve sonra pişmanlık duyuyorsanız başbaşa kalacağınız yerlere gitmeyin.

evet ama sorun şu ki üniversite de yurtta kalıyor ve illaki başbaşa kalıyoruz çok zor kalmamak için elimden geleni yapıyorum tabiki çok sık olmuyor eskiden atıp tutardım hersey kızın elinde hakim olcak kendne falan diye ama ateşle barut yanyana durmuyormuş gerçekten bunu anladım ..

bende ilişkinin boyutunu merak ettım ? arkadas yazmıs ama cwp vermemişsiniz belkıde verıyosunuz suan bılmıyorum ama sevıyosun gelecek planları yapıyosun zaten olucak ama ortada bısey yokken kendıne hakım olman lazım bı cok ınsan terk edılıyor allah kımseye göstermesın cok zor bı durum sıze tavsıyem durmayı bılın herşey zamanında güzel

Sonrasında pişmanlık yaşıyor olmanız, davranışlarınızın kendi doğrularınızla çeliştiğinin göstergesi.

Eğer sadece yakınlaşmalar bile sonrasında sizin bu derece pişman olmanıza yetiyorsa, bir de olabilecek diğer şeyleri düşünün ve pişman olacağınız şeyler yapmayın. Olabilecek şeyler derken daha ileri gitmeyi kastetmiyorum. Zaten bence bunun ilerisi gerisi yok, cinsel eylem, cinsel eylemdir. Ben birlikteliğinizin devam etmeyebileceğini, veya diğer ihtimalleri kastettim.

Bu arada yanlış anlaşılmasın, ben kimsenin ahlâkının bekçisi değilim, aksine, evlilik öncesi ilişkilere anormal gözle bakmayan biriyim. Ama siz değilsiniz, o yüzden pişman oluyorsunuz. Erkek arkadaşınızla ilişkiniz bir sebepten sona erse "tamam bitmiş olabilir ama ben yaşadığım ilişkinin ve aldığım kararların arkasındayım, yanlış bir şey yaptığımı düşünmüyorum" diyemeyeceksiniz muhtemelen. Nickinizin yanındaki 93 sayısı doğum yılınızı gösteriyorsa reşitsiniz evet, ama yaşayacağınız ilişkinin sorumluluğunu kaldırabilecek olgunluğa sahip değilsiniz. Anlık istekleriniz yüzünden anlık yanlışlar yapıyorsunuz, ve sonra yaptığınız yanlıştan dolayı kendinizi yargılıyorsunuz. Ama yanlış yapıp yapmamak sizin elinizde. Eğer gerçekten bu denli içsel sorunlar yaşıyorsanız, yanlış olduğunu düşündüğünüz şeyleri başlatacak zeminin hazırlanmasına izin vermemelisiniz, çünkü sizin de dediğiniz gibi insan bir yerden sonra kendini frenleyemez. Önemli olan o ortamı hazırlamamak o zaman. Sadece sebep sonuç ilişkisi çünkü.

bende ilişkinin boyutunu merak ettım ? arkadas yazmıs ama cwp vermemişsiniz belkıde verıyosunuz suan bılmıyorum ama sevıyosun gelecek planları yapıyosun zaten olucak ama ortada bısey yokken kendıne hakım olman lazım bı cok ınsan terk edılıyor allah kımseye göstermesın cok zor bı durum sıze tavsıyem durmayı bılın herşey zamanında güzel

dediğim gibi fazla ileri gitmeden kıyafetlerimiz üzerimizde oluyo..yazarken bile utanıyorum düşünürken de aynı şekilde..çok haklısınız her şey zamanında güzel hakim olmak şart zor olsa da ...

çok ileri gitmiyorum demişsin. bu şekilde sana hiç bir zararı olmaz. anlıyorum seni insan ailesini düşününce kötü bir şey yapıyormuş gibi utanıyor ancak bu senin en doğal ihtiyacın öyle düşün. yaptığının hiç pişmanlık duyulacak veya vicdan yapılacak bir şey olmadığını bil yani.:34:

çok ileri gitmiyorum demişsin. bu şekilde sana hiç bir zararı olmaz. anlıyorum seni insan ailesini düşününce kötü bir şey yapıyormuş gibi utanıyor ancak bu senin en doğal ihtiyacın öyle düşün. yaptığının hiç pişmanlık duyulacak veya vicdan yapılacak bir şey olmadığını bil yani.:34:

yinede bence cok rahat davranmamali bugun boyle buna karsi cikamiyorsa yarin daha ileriye gidince yine hayir diyemezse ne olacak sonra ?

zaten ileri gitmemenin bilincinde ama tabiki ne olacağı hiç belli olmaz güvenmemek ve hiç bir zaman da büyük konuşmamak lazım..benim düşündüğüm ailevi ve manevi yönden..aynı zamanda onunla evleneceğim de kesin değil sonuçta hayat bu..başkasıyla olursam ilerde bilse ne düşünür kimse istemez bunu.ileri gitme meselesi değil aslında ama baş başa kalmak sanırım tek mesele.insan kendine hakim olamıyor o an düşünmüyor başka bir şeyi

zaten arkadaşlarımın da çoğu normal olduğunu herkesin yaşadığını söylüyor ama suçluluk duyuyorum yinede

zaten ileri gitmemenin bilincinde ama tabiki ne olacağı hiç belli olmaz güvenmemek ve hiç bir zaman da büyük konuşmamak lazım..benim düşündüğüm ailevi ve manevi yönden..aynı zamanda onunla evleneceğim de kesin değil sonuçta hayat bu..başkasıyla olursam ilerde bilse ne düşünür kimse istemez bunu.ileri gitme meselesi değil aslında ama baş başa kalmak sanırım tek mesele.insan kendine hakim olamıyor o an düşünmüyor başka bir şeyi

bende bundan bahsediyorum iste o an olmadi olmadi hadi birgun cok ileri gittiniz bundan bahsediyorum...
en iyisi diger arkadaslarin dedigi gibi mumkun oldugunca disarda kalabalikta gorusmeniz...
seninde dedigin gibi atesle barut yan yana durmaz...
ilerde pisman olacagin seyler yapma,kimseyede cok güvenme...
hersey zamaninda güzeldir...
hakkinda hayirlisi...:40::40:

bende bundan bahsediyorum iste o an olmadi olmadi hadi birgun cok ileri gittiniz bundan bahsediyorum...
en iyisi diger arkadaslarin dedigi gibi mumkun oldugunca disarda kalabalikta gorusmeniz...
seninde dedigin gibi atesle barut yan yana durmaz...
ilerde pisman olacagin seyler yapma,kimseyede cok güvenme...
hersey zamaninda güzeldir...
hakkinda hayirlisi...:40::40:

çok teşekkürler :)

ya resmen zina yapıyor senı dedıgın şeye bak yaa...böylemı yardımcı oluyorsun kıza... kızım sende aklını başına topla nıye yapıyorsun onları
erkek arkadasın senın KOCANMI HELALINMI nıye yapıyorsun ??? bencede utan pişman ol vıcdan azabı çekkk.... bırdaha yapma evlenmeden...

Tabi ki atesle barut yan yana durmaz.Birgun ikinizde kendinizi frenleyemezseniz olacak olanlari siraliyalim:
ilerde burda ay hamile kaldim, ortada kaldim, evlilik dusunuyorduk erkek arkadasim ortada birakdi vs... diye konu acmak istemiyorsan, sinirlarini zorlama derim.Kendini ve aileni dusun.Onlar seni okutmaya calisiyor.Sen orda baska alemlere kulac aciyorsun.Erkeklere guvenmeyin bu kadar..

Bu yoruma katılıyorum ve ek olarak bunun el ele tutuşma, sarılma kadar doğal olduğunun farkına varmalısın.

Helal-haram olarak ele alındıgında bir yere varılacağını düşünmüyorum. Sonuçta herkes aynı dine inanıyor diye bir durum yok. Din aynı olsa da yaşayışı farklı olabilir. Ama aile endişesi sarıyorsa içini o tamamen kültürel.. belli ki ailen bu gibi konulara oldukça uzak. Seni de bu şekilde yetiştirmişler. Senin bahsettiğin bu endişeyi o kadar çok arkadasımdan duydum ki.. Bende ünv. okudum ve sana hem kendi hem çevremden duyduklarımdan oluşan tecrubelerimle derim ki, şu durumda bile için rahat değilse yaptıgın seye devam etme!! Evlenmek şu an senin için uzak ihtimal henüz okuyosun.. Bu iş hep böyle ufak ufak başlıyo sonra normal görmeye ve ileri götürmeye kadar gidiyo. Tabiki hafif flortlerden kaçın demiyorum desem de işe yaramayacağını biliyorum. Ama mümkün oldugu kadar aynı yatakta uyumamaya çalış.. Ateşle barut.. Arkadaşlarına normal olan şey sana değil kendini altından kalkamayacagın sıkıntıya atarsın.

size katılıyorum...ayrıca handecim size birşey söylemek durumundaym..avatar fotografınızdaki bebek ne kadar yanlıs bir fotograf..
bunu sosyal aglarda kullanan ya da paylasanlar için cok ağır ithamlarda bulunuluyor.. gazeteye de cıktı bu fotoğrafı beğenenler de sapkınlık vs. gibi şeyler..
ben de ilk gördüğüm anda çok tepki göstermiştim.. belirtmek istedim

Back
X