Katılıyorum, istisnalar haricinde herkes ilişkisinde "ciddi düşünür" ama ilişkilerin çoğu bitmeye mahkûmdur. Artık hayatı da, kişiliği de oturmuş insanlar bile ilişkilerinde aradıklarını bulamayabiliyorlar, veya aradıkları şeyin çok başka olduğunu fark edebiliyorlar, ve ilişkiler bitiyor. Kaldı ki siz yolun daha çok başındasınız. Hislerinizde samimi olduğunuza eminim, ama siz değişeceksiniz, o değişecek, zaman geçecek, ve ilişkiniz aynı kalmayacak. Yaşarken hiçbirimiz bilincine varamayız bunun, ama böyledir. Sizin doğru bildikleriniz de değişecek belki. Ama atıyorum 20 yıl sonra diyebilmelisiniz ki "şimdiki aklım olsa belki öyle olmazdı ama o zamanki düşüncem o şekildeydi, o zamanın şartları içinde yanlış dediğim bir şey yapmadım" Ama böyle bile bile kendinize aykırı davranışlarda bulunursanız suçluluk duygunuz gün geçtikçe büyüyecek, ve belki bir yerden sonra içinden çıkılmaz bir hâl alacak. O yüzden önce kendinizi tartmanız, sonra da ona göre davranmanız lazım. Yoksa biz ne desek boş. Bakın her kafadan bir ses çıktı bile.