pişmanlık....

canım imkansız ötesi senin ki....
birde o evlenmiş sen evlenmişsin ask mı kalmış yani yok öyle birsey

yapma yazık etme kendine...hem sana bişey söyleyim mi?? pişmanım mutsuzum çocuklarım için mecburum sözleri fasa fiso hepsi yalan... en başında mutsuzmuş da o çocuk havadan zeplinle mi inmiş Allah aşkına

Eşinizi ve çocuklarınızı gerçekten önemseseydi yada önemseseydiniz o mesajı dahi atmazdınız ve cevaplamazdınız...Çocukları bahane hiç etmeyin. İkinizin elinde fırsat varken yok ailesi istememiş yok şöyle yok böyle.. Ailesine karşı gelen, kaçan göçen, yuvasını kuran olmadı mı? O zaman sevgisinin aşkının arkasında durmamış, ana babasından çekinen adam şimdi çoluğunu çocuğundan karısından çekinmeyeyeck mi? İkinizde evliliğinizden sıkılmışsınız monotonluktan kurtulmak için macera arayışı içindesiniz. Eğer yapacaksanız sıkıyorsa boşanın öyle yapın. Başkalarını bahane etmeyin...

Son düzenleme:
icinde buyutme dusunme seni sevseydi bastan sahip cikardi askiniza esini cocugunu dusun gerisi bos

pardon da evlenmıssın barklanmıssın bırde cocugun olmus sen eskı sevgılınle faceden konusuyosun bu esını aldatmak degıl de nedır acaba ? esın sana aynı seyı yapsa sen ne hıssedersın ayrıca hıc kımse unutulmaz degıldır burda o kadar evlı kadın var hıc mı onceden sevgılılerı olmadı oldu ama senın eskı sevgılınle faceden konusman neyı degıstırdı rahatladın mı hayır gerı mı bırlestınız hayır ıkınızınde artık ımkansız bence konusmadan once ımkansız oldugunun farkına varsaydın keske konusunca rahatlarım gıbı seylerle kendını kandırma kusura bakma da sınır oldum suan senın konuna

sende geri dönüşü olmayacağının farkındasın işte... faceden konuşman bile büyük hata olmuş... evlisin ve çocuğunda var ayrıca ... bundan snra çocuğuna eşine sadık yaşamalısın bnce ... üstelik adamda evli ve çocuğu var diyosun ... konuşmaya devam edersen geri dönüşü olmyan hatalar yapabilirsin ... evli bi kadına yakışmaz arkadaşım... yarım kalmışlığın yaşanamamış şeylerin burukluğu olduğu için sevdiğini, onu unutamadığını zannediyo olabilirsin ... hemen iletişimi kesmelisin derim ben eşinede yazık

bencede hiç takılma canım erkekler hep aynıdır tabiki sana takılıcak sen olmasan başkası kusuruma bakma
kendi ailene bak bence kadınlar ......

Kendi evinizde, ailenizle mutsuzsanız ve bunu düzeltmek için çabalamıyor veyahut da kesinlikle düzeltemeyeceğinizi düşünüyorsanız boşanmamakla birinci hatayı yapıyorsunuz. İkinci hatayı ise bugününüze odaklanıp mutlu olmaya çalışmak yerine geçmişe sığınmaya çalışarak yapıyorsunuz. Siz evlenmeden önceki tıpatıp aynı kız mısınız ki karşısınızdaki de taaa bilmem ne zaman siz sevgiliykenki adam olsun. Kendinize imkansız aşk masalları yaratıp hayatınızı renklendirmeye çalışacağınıza, ailenizi ve çocuklarınızı zedelemeden başka hobiler edinin.

esının yuzune nasıl bakıyosun ya merak edıyorum emınım kı esınde eskı sevgılınden kat kat ıyıdır rahatlıktan bıkmıssın sen bellı rahatlıktan bıkan kadınlar gıbı davranıyosun da o bakımdan olaya bak evlıyım cocugum var ama eskı sevgılımı unutamadım aklımdan hıc cıkmadı buna ınanmamı bekleme sımdıkı esınle flort ederken de nısanlanırken de dugununde de hatta ılk gecenızde cocugunu yaparken dogururken esınle gezerken esıne askım canım derken o eskı sevgılın aklında bıle degıldı olaya bak ya.. !

bence bir yuva kurmuşsun çocuğumda var diyorsun bu yuvanı dağıtma olan çocuğuna olur.bir anneye yakışmaz ayrıca o seni gerçekten sevseydi ailesini dinleyibde başkasıyla evlenmezdi. sana tavsiyem o şahısla bidaha konuşma aynısını eşin eski sevgilisiyle konuşsa nasıl tepki verirsin

iyi yada kötü eleştiriniz için hepinize teşşekkür ederim.

içimizde kalan şeyleri konuştuk ve bittti.devamı asla olmayacak

aferin hem kendin evlisin hem adam evli
ikinize de bravo
sadece çocukları için devam ediyo bu erkekler de ne hikmetse
ne kadar fedakarlar yaaa

bence unutmuşsun bak unutmasaydın başka birinle evlenip çocuk yapamazdın .kimsenin sana dokunmasına izin vermezdin bunun canlı örneklerini gördüm ordan biliyorum hayatını mahveden erkkeksiz çocuksuz geçiren kadınlar var çevremde .onlar evet gerçekten sevmişler ama seninki bu değil.onun kide değil.seni gerçekten sevseydi senle evlenirdi o kızla değil.sen unutamadıysan başka birinle evlenemezdin .yani canım kısaca ikinizde hayatınıza devam etmşsiniz bir şekilde .şimdi ne oldu birden yani unutamadığını hatırladın .bak bence şöle oldu ona kavuşamadın ya gözünde büyüttün çünkü biz insanoğlu hepmiz aynıyız .elde ettğimiz şeylerden sıkılıyoruz bir süre sonra.elde edemediklerimiz hep bizim için daha güzel oluyor .bence sizdede bu durum var .bu aşk değil bir saplantı .bence eşin seni seviyorsa çocukların varsa hiç böle işlere girişme onlarla mutlu olmaya bak hayat acımasız o adam için şu an çok cazipsin bunu unutma çünkü artık evlisin senle ufak bir kaçamak yaşar sonra birşey olmamış gibi bırakır gider olan sana olur senin evliliğine olur .vicdan azabı ççekersin canım bu daha kötü .erkeklere güvenme her denilene inanma .erkekler hep aynı şeyleri söyler sevdim der unutamadım der ama başkasıyla evlenir .hadi eşlerimizden boşanalım yeniden başlayalım desen hemen topuklayacaktır emin ol .

aferin hem kendin evlisin hem adam evli
ikinize de bravo
sadece çocukları için devam ediyo bu erkekler de ne hikmetse
ne kadar fedakarlar yaaa

erkekler kendilerine uygun olan kadınlarla evleniyor ama gözleri hep dışarda.seni sevdim,unutamadım vs vs .hep aynı laflar .
kendine makul olanla evlen
bir sürü kızın kanına gir ,üz
sonra ben seni sevmiştim vs
yok böle hikaye
inanmayın aldanmayın demekten dilimde tüy bitti ama her zaman buna inananan kadınlar olucak bununda farkındayım
inşş biz olamyız demekten başka birşey gelmior elimdenç

6 yıl önce olmuş bitmiş insan zamanla nelere alışıyor neleri unutuyor durup duruken onunla konuşmak istemeniz saçma yani başınıza dert açmayın yok yere.

dertsiz başına dert açma..

unutmuşsun gitmiş. şimdi bir daha aynı konuları açıp da kendi hayatını mahvetme.

inan ki bir adam için yuvanı bozmana çocuklarını perişan etmeye değmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…