- 19 Eylül 2014
- 390
- 123
- 53
- Konu Sahibi simaytanem
Kızlar hayattaki pismanliklariniz neler ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pardon yenyim bilmiyordmSohbet bölümü değil ki burası, bdv... Bir derdiniz varsa pişmanlıklarınızla ilgili onu yazın bence. Yoksa taşınır konunuz.
Onceki avatarlatin daha iyidi sanki3 kuruşluk adamlara 5 kuruşluk değer verdim....boşa gitti 2 kuruş...![]()
niye kızzz beğenmedin mi aron'umuOnceki avatarlatin daha iyidi sanki![]()
3 kuruşluk adamlara 5 kuruşluk değer verdim....boşa gitti 2 kuruş...[/QUOTE koptum ya ..
harikasın
Dogru soyluyorsun ben sikintilarimi yasadklrmi cok dile getiren biriyim milletin agzina cok laf verdim hu yuzdenIki kisinin bildigi sır degildir. Sirrini soyleme sakin.
Cocuklar daha tatliydi sanki:)niye kızzz beğenmedin mi aron'umu
Dogru soyluyorsun ben sikintilarimi yasadklrmi cok dile getiren biriyim milletin agzina cok laf verdim hu yuzden
bizim aileden daha 2 yaşında o da çocuk sayılır ablasıCocuklar daha tatliydi sanki:)
bizim aileden daha 2 yaşında o da çocuk sayılır ablası![]()
Ne gibi mesE]
Ya mesela evlenmeden once sikintilarimi cektiklerimi esime anlatmstm oda iyi jiyetle annesine anltms iste boyle büyümüş falan diye ama kv bu duyduklarini bana karsi kullandi yeni evliykeb hep. Bu hep boyle çevredekiler sikintilarimi biliyo ve sorduklarinda anlatyrm . Cenem dusuk![]()
kız gerçekten sizin mi bu velet..cınsı ne bayıldım ben buna,kesınlıkle degıstırmebizim aileden daha 2 yaşında o da çocuk sayılır ablası![]()
evet bizim pointer cinsi av köpeği bende bayılıyorum bunlara çok asil.....bi de kara kafası var bunun....kız gerçekten sizin mi bu velet..cınsı ne bayıldım ben buna,kesınlıkle degıstırme
bayıldııııım!!!!! Maşallah yaaaaaevet bizim pointer cinsi av köpeği bende bayılıyorum bunlara çok asil.....bi de kara kafası var bunun....![]()