• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pişmanmış ama yazmıyor neden?

0denizkiziii0

Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2020
87
21
18
27
2 senelik sevgilimle yaklaşık 2 ay önce ayrıldık. Bir yakını mesaj attı pişman, özlüyor, hep seni sordu bize, bu 2 ay boyunca cesaret edemedi, gizliden takip etti seni fake hesap açtı bu yüzden barışmasanız da bir konuşun dedi. Bende yazsın o zaman dedim. 5 gün oldu ses seda yok. Gerçekten çok sevdim ben bu çocuğu ve terk etti beni 2 senelik ilişkiyi çöp etti. Şimdi pişmanım haberi gönderip yazsın dememe rağmen yazmamanın nasıl bir mantığı olabilir?

Korona sendromu: ben bu kıza tekmeyi vurmuştum şimdi yine şöyle bir kenarda dursun modunda. Tıpış tıpış siz yazın ki ikinci ayrılıkta yine kozu olsun.
Kendizini bu adam için yıpratmayın ve önünüze bakın. sizi hak etse, kıymet verse terk edip aracıyla mı haber salar? Sizin şahsınıza köpekler gibi pişmanım der.

Pişman olan o.Neden sizmişsiniz gibi davranıyorsunuz?Neden bu heves?
Siz daha çok pişmansınız gibi geldi bana.:silah:
Ben çok özlüyorum. Çok sevdim ve bir yanlış anlaşılma sonucu ayrıldı benden. Dediklerimi kötüye yordu. Çok kızgındım o zaman yazdı ama cevap vermedim. Şimdi kuzeni böyle yazınca umutlandım ama hiçbi hareket göremedim.

Pişman olma gibi bir durum yok kendini kandırma seni yemliyor o kuzende farkında değilsin. Çünkü başka limanlara gitme diye yedekte kalman için kafanı karışmak için biraz gözünüz açık olsun ex sevgilin başkasıyla şuan ve olmazsa yedek olan sana gelecek
Başkasıylaysa zaten kabul etmem elbet çıkar ortaya. Pişman olan adam çabalar bir kere mesaj attı cevap vermedim ayrılıktan 1 hafta sonra falan çok kızgındım. Sonra ne ses ne bi şey. Arada kuzeni yazdı nasılsın diye falan. Sonra fake hesap açtı takip etti bize sordu ortak arkadaşlarınıza sordu sen cevap vermeyince istemiyorsun diye düşündü falan dedi. Bende aramadı bi kez bile bi mesaj atıp çekildi yazsın pişmansa dedim. Ve yine yazan yok.. Tam yoluma bakıcam diyorum yine aklıma düşüyor. Ben çok seviyorum her şeye rağmen yazsa düzeltmek isterim tabi bu sefer ipleri ona vermeden. Öyle olacaksa olmasın daha iyi.

Korona sendromu: ben bu kıza tekmeyi vurmuştum şimdi yine şöyle bir kenarda dursun modunda. Tıpış tıpış siz yazın ki ikinci ayrılıkta yine kozu olsun.
Kendizini bu adam için yıpratmayın ve önünüze bakın. sizi hak etse, kıymet verse terk edip aracıyla mı haber salar? Sizin şahsınıza köpekler gibi pişmanım der.
Kenarda dursun diyemez ki zaten uzaktan ilişki yaşıyorduk 1 senedir 1 2 ayda bir görüşüyorduk. Keşke dediğiniz gibi olsaydı. Arayıp bana deseydi pişmanım özledim diye. Ahh ah

Başkasıylaysa zaten kabul etmem elbet çıkar ortaya. Pişman olan adam çabalar bir kere mesaj attı cevap vermedim ayrılıktan 1 hafta sonra falan çok kızgındım. Sonra ne ses ne bi şey. Arada kuzeni yazdı nasılsın diye falan. Sonra fake hesap açtı takip etti bize sordu ortak arkadaşlarınıza sordu sen cevap vermeyince istemiyorsun diye düşündü falan dedi. Bende aramadı bi kez bile bi mesaj atıp çekildi yazsın pişmansa dedim. Ve yine yazan yok.. Tam yoluma bakıcam diyorum yine aklıma düşüyor. Ben çok seviyorum her şeye rağmen yazsa düzeltmek isterim tabi bu sefer ipleri ona vermeden. Öyle olacaksa olmasın daha iyi.
Bence siz o kişiyi unutun gelse bile tekrar gider kendine bu haksızlığı yapma seven insan bırakmıyor hatta direk evlenmeye bakıyor

Bu konuyu yeni okuyorum diğer konuya yorumumu yazmıştım.
Yalniz yaptıkları çok ayıp değil mi bi insana tekrar umut vermek duygularıyla oynamak ?
O kuzen bence iyi niyetli biri değil.
Niye ona söyletiyor ki hayır kuzen niye karışıyor arada elçiye gerek var mı?
Özleyen seven pişman olan insan yazar zaten.
Kuzenle irtibatı kesin bence cidden art niyetli geldi bana.
Fake hesapları falan da kabul etmeyin çatlasınlar meraktan.

Bu konuyu yeni okuyorum diğer konuya yorumumu yazmıştım.
Yalniz yaptıkları çok ayıp değil mi bi insana tekrar umut vermek duygularıyla oynamak ?
O kuzen bence iyi niyetli biri değil.
Niye ona söyletiyor ki hayır kuzen niye karışıyor arada elçiye gerek var mı?
Özleyen seven pişman olan insan yazar zaten.
Kuzenle irtibatı kesin bence cidden art niyetli geldi bana.
Fake hesapları falan da kabul etmeyin çatlasınlar meraktan.
İnanın bende anlam veremedim. Bu forumda yapılan yorumlardan sonra çok üzüldüm ama haklıydı herkes. Yoluma bakicam dedim tam. Pişman diye haber gönderip yine ses yok. Kafayı yicem valla delirtecek en sonunda beni.

İnanın bende anlam veremedim. Bu forumda yapılan yorumlardan sonra çok üzüldüm ama haklıydı herkes. Yoluma bakicam dedim tam. Pişman diye haber gönderip yine ses yok. Kafayı yicem valla delirtecek en sonunda beni.
Bence bunlar sizi deniyorlar bakalım napicak diye galiba .
Ya da ego tatmini aksi halde başka bi açıklaması olamaz yani.
Bence hiç sallamayın değmez böyle insanlara.

2 senelik sevgilimle yaklaşık 2 ay önce ayrıldık. Bir yakını mesaj attı pişman, özlüyor, hep seni sordu bize, bu 2 ay boyunca cesaret edemedi, gizliden takip etti seni fake hesap açtı bu yüzden barışmasanız da bir konuşun dedi. Bende yazsın o zaman dedim. 5 gün oldu ses seda yok. Gerçekten çok sevdim ben bu çocuğu ve terk etti beni 2 senelik ilişkiyi çöp etti. Şimdi pişmanım haberi gönderip yazsın dememe rağmen yazmamanın nasıl bir mantığı olabilir?
Biri seni işletiyor gibime geliyor 🙄

O yazan kimse biraz yalan söylemiş gibi yani 2 aydır illa ki iletişime geçer pişmanlığını söylerdi sizinde çok sevdiğinizi biliyorsa zor birşey değil affetmeye zaten hazırsınız o bunun farkında olmayacak mı. Bence bitmiş pişma olduğu falan yok sizde ümitlenmeyin boşuna

Önünüze bakın diğer konuda da yazdım sevseydi sıkıldım ayrılalım demezdi bana da sizi yedekte tutmak istiyor gibi geldi nabız yokladı belki yada kuzeni sizinle dalga geçti.

O yazan kimse biraz yalan söylemiş gibi yani 2 aydır illa ki iletişime geçer pişmanlığını söylerdi sizinde çok sevdiğinizi biliyorsa zor birşey değil affetmeye zaten hazırsınız o bunun farkında olmayacak mı. Bence bitmiş pişma olduğu falan yok sizde ümitlenmeyin boşuna
Haklısınız. Çıksın artık içimden ya tükendim resmen.

Back
X