• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pişmanmış ama yazmıyor neden?

Pişman olan insan ne diye aracı sokar ki anlaman gel paşa paşa söyle pişmanım ölüyorum sensizlikten bunu yapmadıgı sürece inanmayın sizi deniyor olabilirler mesaj atarsanız benim yokluma dayanamadı diye söylenir büyük ihtimal

Önünüze bakın diğer konuda da yazdım sevseydi sıkıldım ayrılalım demezdi bana da sizi yedekte tutmak istiyor gibi geldi nabız yokladı belki yada kuzeni sizinle dalga geçti.
Kuzeni ikinizde inatsınız seviyorsunuz hala bence adım atmalısınız barışmasanız da konuşmalısınız dedi. Bende dedim ayrılan oydu. Resmen benim yazmamı bekliyor. Ama cidden gücüm kalmadı.

Pişman olan insan ne diye aracı sokar ki anlaman gel paşa paşa söyle pişmanım ölüyorum sensizlikten bunu yapmadıgı sürece inanmayın sizi deniyor olabilirler mesaj atarsanız benim yokluma dayanamadı diye söylenir büyük ihtimal
Yok zaten mesaj atmam asla. Bitsin çabalamıyorsa artık çok yoruldum zamanla içimde bitsin istiyorum eğer bir aramaktan acizse

Unutmaya çalışman lazım çok zor biliyorum ama yapmalısın.bu adam senin sevginin zerresini haketmiyor.benden sana tavsiye kimseyi hayatının merkezine koyma, hayatının Merkezi sen ol.Senin yapın çok duygusal olduğu için de zorlaniyorsun.biraz değiş umursamaz ol, erkek değil mi biri gelir biri gider modunda ol.

Kuzen aklınca barıştırmaya çalışmış ama bence öyle derbeder biri yok karşında fake hesapta sırf meraktandır

Unutmaya çalışman lazım çok zor biliyorum ama yapmalısın.bu adam senin sevginin zerresini haketmiyor.benden sana tavsiye kimseyi hayatının merkezine koyma, hayatının Merkezi sen ol.Senin yapın çok duygusal olduğu için de zorlaniyorsun.biraz değiş umursamaz ol, erkek değil mi biri gelir biri gider modunda ol.
Gerçekten çok duygusal bir insanım. Gerçekten çok değer vermiştim. Haklısınız nasıl yapicam bilemiyorum ama

Ben çok özlüyorum. Çok sevdim ve bir yanlış anlaşılma sonucu ayrıldı benden. Dediklerimi kötüye yordu. Çok kızgındım o zaman yazdı ama cevap vermedim. Şimdi kuzeni böyle yazınca umutlandım ama hiçbi hareket göremedim.
Siz hala neden ayrıldığının farkında değilsiniz. Yanlış anlama bahanesi ile tekmeyi yemişsiniz. Karaktersiz biri ile beraber olmuşsunuz, olgunluk zaten yok. Zaman kaybı, kuzeni de aynı karaktersizlikte, bırakın mesaj beklemeyi her yerden engellerdim ve kuzenine de açıklama yapmazdım. İşiniz olmamalı böyle su kurnazı, saçma sapan tiplerle.

Kuzen aklınca barıştırmaya çalışmış ama bence öyle derbeder biri yok karşında fake hesapta sırf meraktandır
Haklısınız boş yere umutlandım. Kendime bir türlü kabul ettiremiyorum kaybetmek istemeyen insan arardı çabalardı neyin umudu bu içimdeki hiç bilmiyorum. Corona olayları oldu aramadı etraftan almış haberlerimi bi telefon açmak bu kadar zor olmamalıydı

Siz hala neden ayrıldığının farkında değilsiniz. Yanlış anlama bahanesi ile tekmeyi yemişsiniz. Karaktersiz biri ile berabe rolmüşsünüz, özgünlük zaten yok. Zaman kaybı, kuzeni de aynı karaktersizlikte, bırakın mesaj beklemeyi her yerden engellerdim ve kuzenine de açıklama yapmazdım. İşiniz olmamalı böyle su kurnazı, saçma sapan tiplerle.
Doğru bahane olmuş oldu. Valla kalbim çok acıyor ya. Devam ederim illaki zamanla ama çok alışmıştım ona. Daha güzel anılarım olsun isterdim onla böyle saçma bi ayrılıkla bıraktı beni. İçime sinmiyor bu durum beni özledim diye arayan adam gitti resmen tanımadığım biri geldi

Yalan o sana kendini kötü hissettirmek için operasyon.eks kocam, anam özledi diyor çocuğu. Telefonumu engelleyip.bu şu demek oluyor.cocuğu getir deme hasta olunca beni arama. Şu pandemi bitince şikayet ederim sanırım.neden ben cocuğum için yedi sülalesini aramak zorundayım.

Yalan o sana kendini kötü hissettirmek için operasyon.eks kocam, anam özledi diyor çocuğu. Telefonumu engelleyip.bu şu demek oluyor.cocuğu getir deme hasta olunca beni arama. Şu pandemi bitince şikayet ederim sanırım.neden ben cocuğum için yedi sülalesini aramak zorundayım.
Allah kolaylık versin size de. Karşı tarafın sizi anlamaması bencil olması çok zor

Gerçekten çok duygusal bir insanım. Gerçekten çok değer vermiştim. Haklısınız nasıl yapicam bilemiyorum ama
[/QUOTE]
Bir yerden başlaman lazım sen onu ozlemekten bahsedip eskiden yaşadığınız günleri hatırlayıp ustune kafa yormaya devam etmemen lazım önce.

Pişman olsa barışmak istese kendi yazar. Şarkılarla, kuzenlerle imada bulunmaz. Bırakın artık düşünmeyi

Haklısınız boş yere umutlandım. Kendime bir türlü kabul ettiremiyorum kaybetmek istemeyen insan arardı çabalardı neyin umudu bu içimdeki hiç bilmiyorum. Corona olayları oldu aramadı etraftan almış haberlerimi bi telefon açmak bu kadar zor olmamalıydı
Sizin haberinizi etraftan almasını engelleyin. Ortak arkadaş vs varsa bir süre iletişimi azaltın. Kuzenle mümkünse görüşmeyin. Ortak tanıdıklarla mecbur kalıp konuşsanız bile bu konuları açmayın. Önünüze bakın. Bu şekilde sizin için süreç daha zor olur yoksa..

Aynısına şahit oldum, sonra kız o aracının dediklerinden sonra mesaj attı biraz konuştular, barışır gibi oldular. Sonra çocuk tekrar kızı bıraktı, bırakırken de zaten sen yazmıştın ben adım atmadıma döndü olay; ortak arkadaşlarına da o barışmak istedi demişler, bazı erkekler sinsi oluyor 😂 sizinki böyle olmasa bile gerçekten barışmak isteseydi yazardı

Back
X