- 18 Mayıs 2017
- 603
- 722
- 18
- Konu Sahibi Karmaprenses
-
Canım yasak bir köpek. Bu köpek saldırı amaçlı kullanıyor haberlerde duymuşsunuzdur. Eğitim kötü amaçlı verildiğin de asla öldürmeden bırakmaz. Geçen kadın anlatıyor. Bağlara gezmeye götürmüşler köpeği iki tane klasik sokak köpeğine sinirlenip tek başına ikisini birden parçalamış o derece. Bende kavga ettim bir sürü ama ne fayda zinciri bile kırıyor.pitbull beslemek yasaktı zannedersem. önce onu netleştirin. eğer yasaksa kurumlarla ona göre konuşun. yardımcı olmazlarsa bimere yazın hem komşunuz hem kurumlar için. yasak değilse yapacak bişey yok gibi duruyor.
Canım yasak bir köpek. Bu köpek saldırı amaçlı kullanıyor haberlerde duymuşsunuzdur. Eğitim kötü amaçlı verildiğin de asla öldürmeden bırakmaz. Geçen kadın anlatıyor. Bağlara gezmeye götürmüşler köpeği iki tane klasik sokak köpeğine sinirlenip tek başına ikisini birden parçalamış o derece. Bende kavga ettim bir sürü ama ne fayda zinciri bile kırıyor.
Polisi aradım zabıtayı ara dedi. Zabıtayı aradım. Tasması var mı sahipli mi dedi. Tasması var ama ağızlığı yok dedim ( bu köpekler saldırgan olduğu için gezdirildikleri zaman ağızlık takması zorunlu) sahipli köpeklere biz bakamıyoruz dedi bende birine birşey olduğunda bakarsınız dedim. Oda çevre bakanlığını arayın dedi. Orayı aradım buraya gelin dilekçe verin dilekçe incelensin eğer uygun görülürse denetime gelinir diyor ne kadar sürer bu dedim. Bi ayı bulur dedi. Bi aya kadar canımızdan olacağız. Nasıl bir ülkede yaşıyoruz Allah'm. Birinin kafasına moloz düşmeden göçük ev yıkılmaz. Boşanan kadın öldürülmeden korunamaz.Polis ,zabita nasil bir sey yapmaz anlamadim.Ben de yasak biliyorum.
Komsuyla konussaniz serbest birakmasalar kopegi. Coluk cocuk var Allah korusun.
Taam canım eşim gelsin o arasın o kadar sinirliyim ki. Konuşacak durumda değilim.valla o zaman kurumların ilgilenmeme gibi bi şansı yok. tekrar tekrar telefon edin. yasak sonuçta, kanuni olarak müdahale etmeleri lazım. dediğim gibi bimere de yazabilirsiniz. konuştuğunuz memuların ad soyadlarını öğrenin onları da eklersiniz.
Pitbull beslemek yasak ya bir yetkiliye haber verilmeli. Polislere falan mı artık neresi ilgilenirse. Olacak iş mi öyle saldım çayıra falan. Alır birini altına yer bitirir manyak mı bunlar?Kızlar karşı komşumuz bahçesinde pitbul köpek besleyip satıyor. Rahatsız olduğumuzu belirttik ve bi tanesini sattılar diğerini de satacaklarını söylediler ama nerde bir aydır duruyor. Gerçi satsalar bile bi süre sonra tekrar alıyorlar. Bugün başıma gelen olayı anlatayım. Kızımla dışarda yürüyordum sabah pitbul köpeği besleyen adamın oğlu var 12-13 yaşlarında bunu zincirinden bırakmış köpek kızımla üzerimize koştu o kadar korktum ki kızımın üzerine kapanıp oturdum olduğum yere. Bunu sürekli yapıyorlar gece serbest bırakıyorlar kapıya çıkmaya korkuyoruz. Bugün yetkili bütün mercileri aradım. Polis, zabıta, çevre Bakanlığı, hayvan barınağı hiç biri yardımcı olmadı. Bu devlet birine birşey olmadan kılını kıpırdatmaz mı. Ya kızımla bugün benim üzerime saldırsaydı o köpeğin çenesi 40 ton basıyor. Üretilmesi satılması beslenmesi yasak olan bir köpek niye kimse dikkate almıyor. O kadar sinirliyim ki ne yapabilirim kızlar bi fikir verin.
Pitbull beslemek yasak mı değil mi bilmiyorum ama bu nasıl bir tabir: "Köpek değil onlar benim için bir canavar." Siz en uysal köpeği de gidip karanlık bir odaya hapsetseniz ve her gün dövseniz o köpek de saldırganlaşır.Nasıl bişey yapmaxlar siz aramaya şikayet etmeye devam edin
Köpek değil onlar bana göre canavar
Nasıl bişey yapmaxlar siz aramaya şikayet etmeye devam edin
canavar olan pitbullar değil insanlardır. Ve onlar için en büyük tehlike bilgisi olmadan fikri olan insanlardır. Tıpkı sizin gibiNasıl bişey yapmaxlar siz aramaya şikayet etmeye devam edin
Aynen toplu olarak linc ederiz. Mudahale etmeyen kurumlari da yazin hatta. Yazik hayvanlara bu gibi kisiler genelde kotu amaclar icin kullaniyorlar hayvansever falan da degiller.Facebookta hayvansever sayfalarda paylaşın bunu üretip satıyorlar diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?