- Konu Sahibi Karmaprenses
-
Ben de böyle yazmıştım bir kaç sayfa önce belki bulursunuz. Ama maalesef anlamıyorlar. Anlayana...Bir de garban hayvancağızlara canavar demişler onlar o hale kendi kendilerine gelmiyor. Vahşi eğitim, karanlıkta büyütme vs. İnsan kendi vahşiliğini hayvana yükleyip böyle yetiştirme ortaya çıkıyor sonra "vay efendim pitbullar canavar"
Ya Allah aşkına şöyle bi canlandırın gözünüzde sinirli bir köpek koşarak geliyor dövüş amaçlı yetiştirilmiş bir köpek biliyorsunuz o anda ne yaparsınız siz ne kadar hayvan sevin o köpek sizin hayvanseverlik olduğunu nerden bilecek eski mesajları okumadınız sanırım bi iki gün önce iki tane sokak köpeğini parçalayıp öldürmüş bir köpekten bahsediyorumOlsun, köpek saldırmasa bile bu kızınızda bir travmaya sebep olmadığı anlamına gelmez. Siz korktuğunuzu hissettirmeseniz bile kızınız bir şeyleri sezmiştir ve ileride hayvan sevmeyen bir birey olarak yetişecek belki de. Son olarak
Siz köpekleri mümkünse sevmeyin zaten.
Duygularıma tercüman oldunuz. Ben kızıma asla sevme demem ama köpek saldırmak için koşuyorsa psikoloji en son düşüneceğim ŞeyHayvanları severim, korkum da var ama zarar görmelerine içim el vermez, onlar Yaradanın sessiz kullarıdır, o gözle bakıyorum.
Hayvanlardan korktuğumu çocuklarıma asla belli etmemeye çalışırım, onlar sever, temas eder mesela.
Fakat yine de koşarak üstümüze gelen bir köpek varsa o anda çocuklarımın bundan etkilenmesi gelmez aklıma.
Çok haber okuduk, köpeklerin parçaladığı çocukları....
İnsan canının telaşına düşer, psikolojisinin değil.
*hayvan sevip insan sevmeyenleri
Ve
İnsan sevip hayvan sevmeyenleri
Sevmiyorum...
Yarın mesai saatleri içerisinde ilk yapacağım iş bu olacak.gidin dilekçe verin adres belirtin.ve dilekçenizin işleme girdiğine dair sayı alın memurdan.köpekler benim en sevdiğim hayvanlardır ama can güvenliğini tehdit ediyorsa üremeleri kontrol altına alınmaları gerekir.
Siz beni sevmeyin o zaman çünkü ben hayvanları severim ama insanları sevmem. İnsanların bin bir çeşit türü var: hırsızı var, tecavüzcüsü var, katili var. Var babam var. İnsanların böyle kişilikleri varken sizde benden insan sevmemi beklemeyin. Şimdi "Ama her insan böyle değil." diyecekler. Olsun, kim olduğunu hatırlamıyorum ama biri de "Benden köpek sevmemi beklemeyin." demişti. Köpeklerin de hepsi saldırgan değil mesela...Hayvanları severim, korkum da var ama zarar görmelerine içim el vermez, onlar Yaradanın sessiz kullarıdır, o gözle bakıyorum.
Hayvanlardan korktuğumu çocuklarıma asla belli etmemeye çalışırım, onlar sever, temas eder mesela.
Fakat yine de koşarak üstümüze gelen bir köpek varsa o anda çocuklarımın bundan etkilenmesi gelmez aklıma.
Çok haber okuduk, köpeklerin parçaladığı çocukları....
İnsan canının telaşına düşer, psikolojisinin değil.
*hayvan sevip insan sevmeyenleri
Ve
İnsan sevip hayvan sevmeyenleri
Sevmiyorum...
Ben zaten kendileriyle konuştum ama hayvana böyle yapan bi insan da anlayış olmaz ve kaç defa uyardım 3 tane çocuğu var 15 bin lira cezası var diye biliyorum ramazan ayında aramak istemedim çocukları düşündüm yazık belki gönderirler dedim ama bu olay tuz biber oldu. Zaten barınakta başka yapacakları birşey yok hayvan saldırı meyilli zabdedilmiyorSabah akşam kafasına bir kova su dökülüyor işkence ediliyor hayvana ve siz bunu değil üstünüze saldırdığı için mi şikayet ediyorsunuz.
Konum hayvanseverlik değil kızıma ve bana saldırmak üzere olan bir köpek bunu anlatamıyorum sizeSiz beni sevmeyin o zaman çünkü ben hayvanları severim ama insanları sevmem. İnsanların bin bir çeşit türü var: hırsızı var, tecavüzcüsü var, katili var. Var babam var. İnsanların böyle kişilikleri varken sizde benden insan sevmemi beklemeyin. Şimdi "Ama her insan böyle değil." diyecekler. Olsun, kim olduğunu hatırlamıyorum ama biri de "Benden köpek sevmemi beklemeyin." demişti. Köpeklerin de hepsi saldırgan değil mesela...
Ama yine de saygı duyarım hayvan severmiş değilmiş kendi bilir.
Anlatamazsin cunku arkadas insanlari sevmiyor zaten. Alintiladigin yorumunda da belirtmis. Sen ve kizin da insansiniz.Konum hayvanseverlik değil kızıma ve bana saldırmak üzere olan bir köpek bunu anlatamıyorum size
Sanki biz caniyiz ama saldırmak için koşan köpek çok masum ve sevimliAnlatamazsin cunku arkadas insanlari sevmiyor zaten. Alintiladigin yorumunda da belirtmis. Sen ve kizin da insansiniz.
Tamam hanımefendi, siz iyi bir annesiniz sizin dediğiniz olsun hadi iyi günler... Konuyu takipten çıkıyorum iyi bakın kendinize.Konum hayvanseverlik değil kızıma ve bana saldırmak üzere olan bir köpek bunu anlatamıyorum size
Hayvan sevmek demek sadece köpekleri sevmek değil değil mi?Siz beni sevmeyin o zaman çünkü ben hayvanları severim ama insanları sevmem. İnsanların bin bir çeşit türü var: hırsızı var, tecavüzcüsü var, katili var. Var babam var. İnsanların böyle kişilikleri varken sizde benden insan sevmemi beklemeyin. Şimdi "Ama her insan böyle değil." diyecekler. Olsun, kim olduğunu hatırlamıyorum ama biri de "Benden köpek sevmemi beklemeyin." demişti. Köpeklerin de hepsi saldırgan değil mesela...
Ama yine de saygı duyarım hayvan severmiş değilmiş kendi bilir.
Allah razı olsun. Umarım bi gün böyle bi durumla karşılaşmazsınızTamam hanımefendi, siz iyi bir annesiniz sizin dediğiniz olsun hadi iyi günler... Konuyu takipten çıkıyorum iyi bakın kendinize.
Merak etmeyin onlardan değilim. Bir olay olduğu zaman meydanlarda bangır bangır bağırırım "SATIN ALMA SAHİPLEN!" , "SİRKLERE GİTME" , " "BARINAKLAR ÖLÜM KAMPLARIDIR" Merak etmeyin siz. Her hafta sonu da bireysel olarak ormana beslemeye giderim bu arada.Hayvan sevmek demek sadece köpekleri sevmek değil değil mi?
Sadece sokak kedi ve köpeklerini seven 'hayvanseverler' de var ya, siz onlardan değilsinizdir umarım.
İnsan en üstün varlık. Siz sevin veya sevmeyin.
İyisi de kötüsü de olan bir varlık. Pisliği, tecavüzcüsü elbette sevilmez.O ayrı konu.
Hayvanlar da öyle, saldırgan olanı var, uysal olanı var, yırtıcısı var, zehirlisi var, minnoşu var..
Sevmek demek, kucaklamak, beslemek, eğitmek değil sadece.
Benim için öyle.. Tüm hayvanları uzaktan severim, sonsuz merhamet ederim.
Tüm insanlardan beklentim budur.
Sizin gönlünüzün genişliği beni ilgilendirmez elbette, sevginizi dilediğinize verin.
Ufak bir tavsiye verebilirim sadece, insanları da sevin.
İyi eğitilen insanları en azından...
Sanki biz caniyiz ama saldırmak için koşan köpek çok masum ve sevimli
komşunuz bir cani ve hayvana işkence yapıyor siz beni anlamadınız. Benim komşunun cebinden çıkan para umrumda değilsin ben köpegi düşünüyorum yazık günah değil mi oda bir can lütfen video çekin işkence yaparken açık adresinizle birlikte bana özelden iletin tüm gönüllüler ile o köpegi sağlıklı bir sahiplendirme yaparak elinden alalımBen zaten kendileriyle konuştum ama hayvana böyle yapan bi insan da anlayış olmaz ve kaç defa uyardım 3 tane çocuğu var 15 bin lira cezası var diye biliyorum ramazan ayında aramak istemedim çocukları düşündüm yazık belki gönderirler dedim ama bu olay tuz biber oldu. Zaten barınakta başka yapacakları birşey yok hayvan saldırı meyilli zabdedilmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?