- Konu Sahibi pembe dusler
-
Bu ülkede kimse pitbullu sevgiyle büyütmüyor ve ne derlerse desinler tehlikeli ırklar. Bende aynı durumu yaşadım üstelik besleyenlerde zibidi, serseri kendisine faydası olmayan eğlencesine köpek alan tipler. Aradım belediyeyi öyle çözüldü. İş işten geçtikten sonra onları da parçalasalar içim rahat etmez. Önlem alınmalı. Cimere yazın. Video çekip atın. Çevre ve Şehircilik Bakanlığına gönderin eğer belediye yardımcı olmazsa.Merhabalar ..Dersim pıtbull illetiii.ebimiz hemen karsısında bi motor dükkanı var orda pitbull barındırıyolar 2 senedir.bu köpeği tasmasız salıyolar sokağa dolanıyo.yan tarafa arazı var oraya salıyorlar tuvaletini yapsın diye.Anşıcagınız gayet rahatlar ben normal köpekten bile korkarım zaten.Halşyle tedirgin oluyoruz bende çocuklarında.kızım servise tam o dükkanın önünden biniyo köpek dışarda oluyo kızım korkarak gecıyo servise köpeğin önünden bunları yasamak zorundamyz.Kaç kere cimere şikayet ettik gelmediler bakmadılar.napsak akıl verin.en son kızım tam çıktı köpekte ayağa kalktı .balkondan bağırdım bu ne yeter şikayet edıcem sizi diye adam hiç bişey demedi ama bildiğini okumaya devam ediyorlar.çok sinir oluyorum.direk polisi arasam olurmu ilgilenır ı polis
Tasmasız yasak ırk mi beslenir bu ne şuursuzluk. Hem belediyeye hem polise şikayet edin.Merhabalar ..Dersim pıtbull illetiii.ebimiz hemen karsısında bi motor dükkanı var orda pitbull barındırıyolar 2 senedir.bu köpeği tasmasız salıyolar sokağa dolanıyo.yan tarafa arazı var oraya salıyorlar tuvaletini yapsın diye.Anşıcagınız gayet rahatlar ben normal köpekten bile korkarım zaten.Halşyle tedirgin oluyoruz bende çocuklarında.kızım servise tam o dükkanın önünden biniyo köpek dışarda oluyo kızım korkarak gecıyo servise köpeğin önünden bunları yasamak zorundamyz.Kaç kere cimere şikayet ettik gelmediler bakmadılar.napsak akıl verin.en son kızım tam çıktı köpekte ayağa kalktı .balkondan bağırdım bu ne yeter şikayet edıcem sizi diye adam hiç bişey demedi ama bildiğini okumaya devam ediyorlar.çok sinir oluyorum.direk polisi arasam olurmu ilgilenır ı polis
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ne alaka?Bu ülkede kimse pitbullu sevgiyle büyütmüyor ve ne derlerse desinler tehlikeli ırklar. Bende aynı durumu yaşadım üstelik besleyenlerde zibidi, serseri kendisine faydası olmayan eğlencesine köpek alan tipler. Aradım belediyeyi öyle çözüldü. İş işten geçtikten sonra onları da parçalasalar içim rahat etmez. Önlem alınmalı. Cimere yazın. Video çekip atın. Çevre ve Şehircilik Bakanlığına gönderin eğer belediye yardımcı olmazsa.
Canımcimere yazdık 3 kere ama sonuç alamadıkBu ülkede kimse pitbullu sevgiyle büyütmüyor ve ne derlerse desinler tehlikeli ırklar. Bende aynı durumu yaşadım üstelik besleyenlerde zibidi, serseri kendisine faydası olmayan eğlencesine köpek alan tipler. Aradım belediyeyi öyle çözüldü. İş işten geçtikten sonra onları da parçalasalar içim rahat etmez. Önlem alınmalı. Cimere yazın. Video çekip atın. Çevre ve Şehircilik Bakanlığına gönderin eğer belediye yardımcı olmazsa.
Eşim polis ilgilenmiyomuş yani bakmıyomuş konuya dedi ondan atamadık hiçCimere kadar gerek yoktu polisi arayın bir kez uyarırlar ikinci kez yine kuralları uygulamazlarsa nanay yavrum nanay
Tasmasız ve ağızlıksız yasak ırk gezdirmek yasak. Bu konuda gördüğünüz anda şikayetçi olun.
Evet köpek baktığında sahibinin çocuk gibi sözünü dinliyor evet ama her anda tetikte bekliyor resmen bizzat şahit oldum mesela gençten çocuk karı kürüyordu küreği kendine tehdit olarak algılamış Pitbull hemen saldırma pozisyonunu aldı sahibi sakinleştirdi ve bu bir kaç kere daha yaşandı yaniBu ülkede kimse pitbullu sevgiyle büyütmüyor ve ne derlerse desinler tehlikeli ırklar. Bende aynı durumu yaşadım üstelik besleyenlerde zibidi, serseri kendisine faydası olmayan eğlencesine köpek alan tipler. Aradım belediyeyi öyle çözüldü. İş işten geçtikten sonra onları da parçalasalar içim rahat etmez. Önlem alınmalı. Cimere yazın. Video çekip atın. Çevre ve Şehircilik Bakanlığına gönderin eğer belediye yardımcı olmazsa.
Teşekkürler hemen harekete geçiyorum İnşallah sonuç bulur+++
Konu sahibesi belediyeyi aramali.
Bu ülkede kimse pitbullu sevgiyle büyütmüyor ve ne derlerse desinler tehlikeli ırklar. Bende aynı durumu yaşadım üstelik besleyenlerde zibidi, serseri kendisine faydası olmayan eğlencesine köpek alan tipler. Aradım belediyeyi öyle çözüldü. İş işten geçtikten sonra onları da parçalasalar içim rahat etmez. Önlem alınmalı. Cimere yazın. Video çekip atın. Çevre ve Şehircilik Bakanlığına gönderin eğer belediye yardımcı olmazsa.
Yapıcam valla burda kim ne akıl verdiyse adamların yüzsüzlükleride cabası pis pis sırıtıyo bide pislik.Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ne alaka?
Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklara başvuracaksınız konu sahibi. Dilekçe ile başvurun mutlaka dilekçeyi işleme sokacaklardır. 5199 sayılı hayvanları koruma kanunu yürütme yerkisi DKMP dır ve gerekirse sahipli hayvanlara el koyma yetkisi de sadece onlara aittir
Teşekkürler hemen harekete geçiyorum İnşallah sonuç bulur
Belediye, polis, doğa koruma herkesi arayın. Ayrıca sosyal medyada bulunduğunuz il ilçe kim varsa etiketleyerek video veya post açın. Maalesef güzel ülkem de bir şeyler olması için sosyal medyadan ilan etmek gerek. Oraya kimse kayıtsız kalmıyor. Umarım bir sikinti yaşamazsınız.Merhabalar ..Dersim pıtbull illetiii.ebimiz hemen karsısında bi motor dükkanı var orda pitbull barındırıyolar 2 senedir.bu köpeği tasmasız salıyolar sokağa dolanıyo.yan tarafa arazı var oraya salıyorlar tuvaletini yapsın diye.Anşıcagınız gayet rahatlar ben normal köpekten bile korkarım zaten.Halşyle tedirgin oluyoruz bende çocuklarında.kızım servise tam o dükkanın önünden biniyo köpek dışarda oluyo kızım korkarak gecıyo servise köpeğin önünden bunları yasamak zorundamyz.Kaç kere cimere şikayet ettik gelmediler bakmadılar.napsak akıl verin.en son kızım tam çıktı köpekte ayağa kalktı .balkondan bağırdım bu ne yeter şikayet edıcem sizi diye adam hiç bişey demedi ama bildiğini okumaya devam ediyorlar.çok sinir oluyorum.direk polisi arasam olurmu ilgilenır ı polis
Belediye DKMP lar ile iş birliği yapar. Doğru fikir yani. Konu sahibi belediye ye de başvurabilirsin onlarda DKMP a bildirir, alıp barınağa götürse bile hayvanı barınakta mı kalacak, geri mi verilecek DKMP karar verir.Video çek konu sahibesi, olmazsa anahabere gönderirsin. Umarım belediye gerekeni yapar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?