- Konu Sahibi pembe dusler
-
Yaa gerçekten ilgilenmedilermi . Köpeğin sahibi köpekten Emin sanırım onu çok iyi ettiklerini düşünüyorlar o yüzden de rahat rahat salıveriyorlarKonu sahıbi belediyeyi arayın onu arayın bunu arayın diyeceğim ama yaşadiğim için benzer bir durumu hiçbiri bir işe yaramıyor. Sallamıyorlar. Benim de evimin önünde aylarca başiboş pitbul dolandi. Nerelere şikayet etmedim göstermelik gelip arayıp bulamayıp gittiler. Ne zaman ki mahallede birisi parçalandı başka bir pitbul tarafından ertesi gün zank diye gelip aldi belediye. Bu ülkede hersey insan hayatından daha değerli maalesef.
Valla kırmalık varsa bilemem de .ama pıtbull yaniiPitbull olduğuna emin misin cinsinin? Buna benzer bir olay yaşanmıştı da köpek pitbull değil bulldog kırmasıydı aslında. Sakincene bir hayvan çıkmıştı
Bu da yavruydu burda büyüdü.emin okun büyüdüğünde tatlılığı kalmazSizin yaşadığınız çok kötü bir durum sürekli tedirgin yaşamak zor. Arkadaşlar izlemeniz gereken yolları söylemiş. Ben konudan bağımsız komşumun pitpull köpeği var dogar doğmaz sahiplenmislersabah 6-7 akşam 11-12 civarı cikariyorlar insanlar rahatsız olmasın korkmasın diye . o kadar tatlı o kadar merhametli ki kapıda bizi görünce koşa koşa tasmasini getiriyor onu gezdirmeye geldik sanıyor. asla havlamiyor. seni götüremem diyince ağlıyor. Giriş kattalar çöp atmaya gittiğimde balkondan takip ediyor. illa selam vermemiz lazım yoksa gözleri doluyorkıyamam ya aklıma geldi bak gidip seveyim
Aah ah düşünmez okurmuyum.komşularla konuştum kimse tınlamadı kimsenin umrunda değil acaba bende mi tuhaflık var dedim.yok uysalmış yok eğitimlşymiş şaşırdım.böyle dediler pek umursamıyolar.tek rahatsızlık duyan biziz resmen.mahalledeki çocuklar seviyo köpeği onların yerine ben geriliyorum resmen
Benim komşumun pitpullu da çok büyük onlar bebekken almışlar. Evden cikarmamislar ve saldırgan yetistirmemisler ben hayatımda hiç bu kadar duygusal pitpull görmedim. Sus kopeginden bile uysal. Yetiştirme tarzı köpekte bile fark ediyorBu da yavruydu burda büyüdü.emin okun büyüdüğünde tatlılığı kalmazresmen köpek şeytan gibi gözünün içine bakıyo sana fokuslanıyo bi hareketine bakıuo.gelen kuryelere takık onlara havlar mesela
Bu ırkların yasaklı olmasının bir sebebi var değil mi hanımefendi? Şu an saldırmaması saldırmayacagi anlamına gelmez. Sahibi ağızlık ve tasma taktiği sürece zaten belediye almaz hayvanı. Hayvanın başına gelecebileceklerden kızı için endişelenen anne değil sahiplenmesi rağmen sorumsuzca davranıp hem köpeği hem diğer insanları tehlikeye atan sahibi sorumlu olur.Anladığım kadarıyla köpek saldırgan değil ki? Komşularınız bile rahatsız değilmiş. Sadece siz rahatsızsınız. Herkes uysal ve eğitimli olduğunu söylüyormuş. Çocuklar bile canavar olduğunu düşündüğünüz köpeği rahatça seviyormuş. Çocuğunuza biraz hayvan sevgisi aşılasanız da yok yere korkup strese girmese nasıl olur? Birine daha önce saldırmış olsa ya da tavırlarıyla saldırgan bir köpek olsa cidden hak vereceğim size. Ama siz resmen çocukların bile sevip okşadığı kendi halindeki hayvanın canına göz dikmişsiniz.
Yasaklı ırkları şikayet ettiğinizde eğer belediye gelip alırsa (ki bu köpek sahipli eğer kaydı varsa çipliyse alamazlar) barınağa atıyor ve orada ölmesini bekliyorlar. Ya köpek saldırgan olmadığı için ses etmeyeceksiniz ya da öldürülmesi için gerekli yerlere şikayet edeceksiniz. Arkadaşlar ayrıntılı şekilde yardımcı olmuşlar zaten şikayet konusunda.
İleride belki saldırır diye bir şey yok hanımefendi. O zaman tüm insanlar bu kategoriye giriyor zaten. Sakin, iyi huylu bir hayvanmış ve çocuklar bile seviyormuş.Bu ırkların yasaklı olmasının bir sebebi var değil mi hanımefendi? Şu an saldırmaması saldırmayacagi anlamına gelmez. Sahibi ağızlık ve tasma taktiği sürece zaten belediye almaz hayvanı. Hayvanın başına gelecebileceklerden kızı için endişelenen anne değil sahiplenmesi rağmen sorumsuzca davranıp hem köpeği hem diğer insanları tehlikeye atan sahibi sorumlu olur.
Köpek saldırması ama bi kaç kez teyakkuza geçti.mesela kızım kapının önüne çıkınca ona fokuslanarak ayağa kalktı bi anda saldırıcakmış gibi .kuryelere havlar..kar küreyen çocuğa doğru havladı ve yöneldi sahibi durdurunca durdu gibi gibi .. Çocukların onu sevdiği konusuna gelirsek en son haberlerde o yüzü vücudu parçalanan kızda öncesinde hem o köpekle oynarmış severmiş ama sonuç .kızcagız parçalandı.Yani saldırgan değil diye yapmıcagı anlamına gelmiyor zaten bu yüzden tehlikeli bu ırklar.diğer köpeklerden farklılar vahşiler potansyelinde bu var.öldürme konusuna gelince,sahiplerin sorunu onlarda salmasın içerde baksın yada agızlık taksın.ölürse sorumlusu neden ben oluyorum pardondaAnladığım kadarıyla köpek saldırgan değil ki? Komşularınız bile rahatsız değilmiş. Sadece siz rahatsızsınız. Herkes uysal ve eğitimli olduğunu söylüyormuş. Çocuklar bile canavar olduğunu düşündüğünüz köpeği rahatça seviyormuş. Çocuğunuza biraz hayvan sevgisi aşılasanız da yok yere korkup strese girmese nasıl olur? Birine daha önce saldırmış olsa ya da tavırlarıyla saldırgan bir köpek olsa cidden hak vereceğim size. Ama siz resmen çocukların bile sevip okşadığı kendi halindeki hayvanın canına göz dikmişsiniz.
Yasaklı ırkları şikayet ettiğinizde eğer belediye gelip alırsa (ki bu köpek sahipli eğer kaydı varsa çipliyse alamazlar) barınağa atıyor ve orada ölmesini bekliyorlar. Ya köpek saldırgan olmadığı için ses etmeyeceksiniz ya da öldürülmesi için gerekli yerlere şikayet edeceksiniz. Arkadaşlar ayrıntılı şekilde yardımcı olmuşlar zaten şikayet konusunda.
Evet çenesi ton basıyomuş .bu ırkların komple üretimi vs durdurulmalıPittbullu süs köpeği sanmayın, çenesi çok güçlü. Kemikleri bile kırabiliyormuş siz hesap edin gücünü, bizzat sağlıkçıdan dinledim. Bırak kırığı direkt öldürebilir. Toy Poddle da ısırır hayvandır neticede ama çenesiyle kemiğinizi kırabilir mi sizce?
Boş verin siz yapın şikayetinizi. Kulak asmayınKöpek saldırması ama bi kaç kez teyakkuza geçti.mesela kızım kapının önüne çıkınca ona fokuslanarak ayağa kalktı bi anda saldırıcakmış gibi .kuryelere havlar..kar küreyen çocuğa doğru havladı ve yöneldi sahibi durdurunca durdu gibi gibi .. Çocukların onu sevdiği konusuna gelirsek en son haberlerde o yüzü vücudu parçalanan kızda öncesinde hem o köpekle oynarmış severmiş ama sonuç .kızcagız parçalandı.Yani saldırgan değil diye yapmıcagı anlamına gelmiyor zaten bu yüzden tehlikeli bu ırklar.diğer köpeklerden farklılar vahşiler potansyelinde bu var.öldürme konusuna gelince,sahiplerin sorunu onlarda salmasın içerde baksın yada agızlık taksın.ölürse sorumlusu neden ben oluyorum pardondaben çocuklarımın kendimin canını düşünmek zorundayım .oldu parçaladım çocuğumumu diyeyim o zaman. nasıl değişik bi düşünce ve ruh sağlığı bu sizinki pes.utanmasan bana suç bulucan hani objektif bi insanım da bu kadar da değil amaa
Evet normal.çünkü onlar sakin kalamıyolar her an bu potansiye içlerinde.sorumsuzluk yapan o köpek değil onun sahibiİleride belki saldırır diye bir şey yok hanımefendi. O zaman tüm insanlar bu kategoriye giriyor zaten. Sakin, iyi huylu bir hayvanmış ve çocuklar bile seviyormuş.
Sahibi tasmayla gezdirmeli zaten onun sorumsuzluğuna bir şey demiyorum ama yasaklı ırkları şikayet ederken herkes iki üç kere düşünsün istiyorum. “Şikayet ettim çünkü belki bir gün saldırır” diye bahane olamaz. Bu ırklar şikayet edilip alındığında öldürülüyor.
Sokaktaki saldırgan köpek golden bile olsa şikayet edilsin hiç laf etmem. Ama sakin kendi halindeki köpeği sırf pitbull diye şikayet etmek normal mi?
Aynen canım..evimdeki karıncayı bile kıyamayan biriyim süpürgeye çekemem.dikkat ederim yuvalarına kırıntı tasımıslarsa dokunmam .anlatabiliyomuyum.çok merhametliyimdr.ama bu konu farklı yaniiBoş verin siz yapın şikayetinizi. Kulak asmayın
Elbette bu konu farklı sizi çok iyi anlıyorum ben de hayvanları çok severim ama mevzu pitbull ise orda durum değişir. Sizi eleştiren kişi muhtemelen anne değil o yüzden empati kuramıyorAynen canım..evimdeki karıncayı bile kıyamayan biriyim süpürgeye çekemem.dikkat ederim yuvalarına kırıntı tasımıslarsa dokunmam .anlatabiliyomuyum.çok merhametliyimdr.ama bu konu farklı yanii
Pitbull ve golden aynı kategoride mi hanımefendi? Oldu olacak sokakta aslan da gezsin sorun yok belki zarar vermez diyelim.İleride belki saldırır diye bir şey yok hanımefendi. O zaman tüm insanlar bu kategoriye giriyor zaten. Sakin, iyi huylu bir hayvanmış ve çocuklar bile seviyormuş.
Sahibi tasmayla gezdirmeli zaten onun sorumsuzluğuna bir şey demiyorum ama yasaklı ırkları şikayet ederken herkes iki üç kere düşünsün istiyorum. “Şikayet ettim çünkü belki bir gün saldırır” diye bahane olamaz. Bu ırklar şikayet edilip alındığında öldürülüyor.
Sokaktaki saldırgan köpek golden bile olsa şikayet edilsin hiç laf etmem. Ama sakin kendi halindeki köpeği sırf pitbull diye şikayet etmek normal mi?
Ardahan gölede olmuştu olay hatırladım şimdi sizin yorumunuzu okuyuncaÇok saçma belki ama ana haber kanallarına WhatsApp tan video gönderin. Yasakli ırk adı üstünde. İstediği kadar sahibini dinlesin, iyi bakılsın o hayvanın sağı solu belli olmaz. Çocuğunuza o an saldirabilirdi mesela çocuk korksa bir an kaçmak istese. Ve kimse de alamazdi agzindan.
Kars'ta zavallı bir atı canlı canlı parçalayan o pitbull gözümün önünden gitmiyor. At da bir hayvan ama onun hakkı olmuyor nedense.
Birinin başını yiyecekse inşallah o kişi sahibi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?