varmıdır böyle bir vijdansızlık ya kılları bile kıpırdamadı onlar ölürken
insanmı diycez bunları yapanlara şimdi
kusura bakmayın ben demem..............
Hayvanlar ne olacağından habersiz, bilmiyorlar ki hayatlarını alma hakkını bulanların sevdiklerini.
Sanki bu dünyada tek insanlar yaşıyacak, öyle olsa Allah hayvanları yaratmazdı.
Pitbulları bir yere kapatıp, günlerce aç susuz bırakıp, silah sesi ile hırçınlaştıran zihniyete ötenazinin yapılması gerek ya neyse.
izlemez olaydim
Nefret ederim pitbull lardan ama içim sızladı izleyince çok acı bişey can o yaa...
bu pitbullar kaç çocuğa saldırdı,öldürdü.yani saldırgan bir köpek.kendi sahibini bile öldürebiliyor.bu kadar çok abartmaya gerek yok bence.öyle gerekmiştir belki.gerçi başka bir yol da seçilebilirdi.bir canın yok edilmesine elbette üzülürüz ama dediğim gibi belki öyle gerekmişti.belki tehlikeli olmuşlardı.bir insana bir çocuğa zarar vereceklerine,hatta diğer köpeklere de çok zarar veriyorlar.başka bir cana zarar geleceğine böyle olması gerektiyse yapacak birşey yok.büyük ihtimal böyle bir sebepledir diye düşünüyorum.ama bir pitbula bilerek zevk için işkence yapan bir insan görüntüsü falan olsaydı farklı düşünürdüm ben.
bu pitbullar kaç çocuğa saldırdı,öldürdü.yani saldırgan bir köpek.kendi sahibini bile öldürebiliyor.bu kadar çok abartmaya gerek yok bence.öyle gerekmiştir belki.gerçi başka bir yol da seçilebilirdi.bir canın yok edilmesine elbette üzülürüz ama dediğim gibi belki öyle gerekmişti.belki tehlikeli olmuşlardı.bir insana bir çocuğa zarar vereceklerine,hatta diğer köpeklere de çok zarar veriyorlar.başka bir cana zarar geleceğine böyle olması gerektiyse yapacak birşey yok.büyük ihtimal böyle bir sebepledir diye düşünüyorum.ama bir pitbula bilerek zevk için işkence yapan bir insan görüntüsü falan olsaydı farklı düşünürdüm ben.
size katılmıyorum.buda işkencenın masumlastırılmıs yuzu zaten . evet pıtbullar cok tehlikelı ama dogada tehlıkelı dıye butun hayvanlara bunlar uygulanacak olsaydı hiç canlı kalmazdı.en basta ınsan kalmazdı .en tehlıkelı varlıklar ınsanlardır cunku hem fiziksel hemde duygusal zararları dokunur.ama onlarınkı sadece fiziksel. ki buda sahiplererının sucu . o kpeklerı alıp kızlara hava atcam diye gezdiren apaçi kılıklılar simdi gelsin ızlesınler bunları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?