Pixa'nın çeyizleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi pixa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günlük kullanım için 12 tane ince belli optikli çay bardağı
ona uygun 12 tane çay tabağı

Eklentiler

• $incee.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 54
  • $çay tbk.webp
    1,3 KB · Görüntüleme: 50
günlük kullanım için 12 tane ince belli optikli çay bardağı
ona uygun 12 tane çay tabağı

Aynı takımdan bi yeni gelinee çay içmeyee gittiğimde görmüştümm sade ama çok hoşuma gitmişti. Bende günlük için aynı bardak ve tabaktan 12 şer tane alıcam cnm sende güle güle kullan

Aynı takımdan bi yeni gelinee çay içmeyee gittiğimde görmüştümm sade ama çok hoşuma gitmişti. Bende günlük için aynı bardak ve tabaktan 12 şer tane alıcam cnm sende güle güle kullan

misafir için zaten vardı da günlük için bunlar çok hoş durdu nişanlımın özel isteği o bardak (benim gibi ince belliymiş)

cok güzeller tatlım iyi günlerde kullann

herşeyin çok güzel maşallah

güle güle kullanırsın inşallah :)

bende şu kelebekli aynalı duvar saatini vede kobay yumurtayı nerden aldıgını merak ettim
çok hoşlar valla

herşeyin çok güzel maşallah

güle güle kullanırsın inşallah :)

bende şu kelebekli aynalı duvar saatini vede kobay yumurtayı nerden aldıgını merak ettim
çok hoşlar valla
Çoook teşekkürler
Kelebekli saat bir ara bim'e gelmişti ordan aldım. Maskot yumurtayıda internetten almıştım. Henüz kullanmadım ikisinide.

Canim ceyizine buyuk bir zevkle baktm.hepside cok guzeller gule gule kullan.birde tacin nevresim takimlarini kaca aldin. online satis magaszasindan baktmda fiyatlar pahali geldi

Son düzenleme:
Canim ceyizine buyuk bir zevkle baktm.hepside cok guzellermgule gule kullan.birde tacin nevresim takimlarini kaca aldin. online satis magaszasindan baktmda fiyatlar pahali geldi

Çok teşekkürler canım ya daha iyileri sizin olsun. Tacın internet sitesinde bir ara büyük bir indirim olmuştu nerdeyse yarı yarıya aldım hepsini.

hepsi çok güzel güle güle kullan herşeyi en ince ayrıntısına kadar almışsın canım şimdiden mutluluklar sana :)

Çeyizin için bir hayli bütçe ayırdığın ortada canım aldıkların kaliteli ve şık ürünler. Tarzlarımız birbirine yakın iyi günlerde kullan

Çeyizin için bir hayli bütçe ayırdığın ortada canım aldıkların kaliteli ve şık ürünler. Tarzlarımız birbirine yakın iyi günlerde kullan

Biraz yüklü bir miktar gitti ama yavaş yavaş alınca çok etkilemedi Allahtan.
Çok teşekkür edeirm canım

bunlarda bizim parfümlerimiz
benimkiler avondan little black dress ve incandessence
nişanlımınkiler caldion set ve blade set

Eklentiler

• $blade.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 55
  • $incandessence.webp
    1,6 KB · Görüntüleme: 76
  • $lbd.webp
    1,9 KB · Görüntüleme: 50
  • $caldion.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 45
Bu daaa yatak odası takımımız

Eklentiler

• $yatak odası.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 48
incili peçetelik
takı kurdelalarımız
kına için avuç içi gülleri
iğnedanlık (hem düğün için hem evimde kullanmak için)

Eklentiler

• $IGNEDANLIK.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 67
  • $kina-avuc-ici-gulu.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 42
  • $taki-kurdelasi.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 74
  • $Incili-Pecetelik.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 53
Mutfak önlüğüm
Pilav şekillendiricim
3lü kelepçeli kek tepsisi (Yuvarlak-kare-kalp)
Şişe kapağı açacağı
Kelebekli aynalı saatim
Hayalet tuzluklarım

canım mutfak önlüğünü çok begendim bende bu tarz bişey arıyorum nerden bulabilirim bilmiyorum bide fiyatını merak ettim aldıkların çok güzel inşallah güzel, mutlu, saglıklı günlerde kullanırsın

gereksiz gereçlerden Pratik kek dilimleme aleti
yine gereksiz gereçlerden Pratik çamaşır katlama aleti
Krema torbası

canım bu çamaşır katlama aparatına bayıldım benim nişanlım çok titiz bu konuda hemen almak istiyorum nerden aldın ve kaça ayyy süper bayıldımm

incili peçetelik
takı kurdelalarımız
kına için avuç içi gülleri
iğnedanlık (hem düğün için hem evimde kullanmak için)

ayyyyyy bayıldım bu takı kurdelasınada çok zevkliymişsin gerçekten ama ben bunuda merak ettım nerden aldın ve kaça aşdın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…