Pixa'nın çeyizleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi pixa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ben gittigidiyordan almıştım ama googledan neşeli önlükler diye aratınca da çıkıyor. fiyatı 49du sanırım

ayyyyyy bayıldım bu takı kurdelasınada çok zevkliymişsin gerçekten ama ben bunuda merak ettım nerden aldın ve kaça aşdın diye

Çook teşekkür ederim canım ben senin sorduklarının hepsini dediğim siteden almıştım
takı kurdelası çok güzel ama iğnedanlık süper peçetelik mükemmel gerçekten ben onların hepsini beraber aldım ondan tek fiyatlarını bilmiyorum canım ya

Harika hepsi de, çok çok beğendim :)

çokk beğendim canım çeyizlerini. çok özenerek almışsın belli. güzel günlerde ağız tadıyla kullan inşallah. zevklerimiz de benziyo. kendimden pay biçerek ben olsam almazdım dediğim şeylerin yanına sen hep gereksizlerden, hediye yazmışsınn ben de evimi çokk şeyle doldurup kalabalık yapmak istemiyorum.

Çok teşekkür ederim canım. Dediğin gibi kalabalık bende sevmiyorum ama neyse kullanırım artık diyorum madem benim için özenerek almışlar Daha iyileri güzelleri senin olsun

Paşabahçe Carre su bardağı 12 tane aldı nişanlım
Cooker ahşap kesme tahtası
Sözde alınan saatim fossil marka
Ve şimdide kına mumlarımı süslemeye başladım bitince resmini koyacağım

Eklentiler

• $carre.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 43
  • $kesme tahtası.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 48
  • $saes2214.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 59
Metal Çöp Kutusu 3lt (banyo ve mutfak tezgahı için)
3lü değirmen seti

Eklentiler

• $değirmen.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 53
  • $çöp 3lt.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 64
kınada arkadaşlarıma dağıtmak için aldığım gelin damatlı keseler (içinde lavanta var ve magnetli)

Eklentiler

• $nikah şekeri.webp
    43,3 KB · Görüntüleme: 58
bu da teyzem ve kızlarımdan hediye arçelik 3 çekmeceli derin dondurucu (bana kalsa alır mıydım "hayıııır" ama iyi olacak)

Eklentiler

• $derin dondurucu.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 72
İyi günlerde kullan canım aldıklarını. Çok zevkli çok güzel şeyler almışsın.
Düğünün ne zaman?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…