Pixa'nın çeyizleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi pixa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İyi günlerde kullanın gerçekten emek verilmiş ve çok hoş şeyler alınmış :)

2 katlı metal bulaşık sepetim

Eklentiler

• $bulasik spt.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 99
2 katlı metal bulaşık sepetim

bende bu bulasık sepetını cok begenıyorum hem dıgerlerıne göre daha derlı toplu duruyo hem de kullanımı rahat gibi gelıyo :)

güle güle kullan..

Kütahya porselen kahvaltı takımım
Remetta kahvaltı takımım

canım çiftmi aldın kahvaltı takımını bende bakıyorum kahvaltı takımı bernardo dan beğendik annemle.hem günlük kullnım için hemde kahvaltı takımı ikiside aynı desen yani 6 kişik.12 kişilik vardıda bu hem günlük takım olsun hem kahvatı takımı olsun die aradan çıksın die 325 liraydı benim baktığım ayrıca 150 lira hediye çeki vercekler onunlada çaydanlığı falan tamamlıcaz aynı desenden.sen kaça aldın kahvaltı takımlarını güle güle kulln bu arada:79:

hepsi çok güzel özenle seçilmiş canım içine sinsin..
bişey sorucam közmatik ne için

canım ben cevaplayım ister bende kayınvalidemde gördüm banada alıcak.kestane közlüyosun patlıcan falan.ocağa koyuyosun tava gibi biber patlıcan kestane aklına ne gelirse közleniyor.pazarlardada var tabak çanak satan yerlerde

canim hepsi cok güzeller allah güzel günlerde kullanmayi nasip etsin

Benim nerdeyse herşey çift gidiyor ben kütahya porselenden almıştım 399 tl pembe olanı, o ara annem benden habersiz bir takım almış sürpriz yapmak için o da 100 liraymış.
Senin dediğin de çok iyiymiş maalesef benim buralarda bernardo bulmak gibi bir şansım yok o yüzden mecbur kaldım ama hoşuma giderek aldım. İnşallah sende en güzelini alırsın ve güle güle kullanırsın.

Teşekkür ederim canım. Közmatik arkadaşında bahsettiği gibi patlıcan biber gibi sebzeleri közlerken büyük kolaylık oluyor annemede almıştım onu kullanıyoruz kullanımı rahat ama bazen patlıcan közlenirken suyu ocağa akabiliyor (bu yönü kötü) ama tadı güzel.

Teşekkürler canım cevabın için. Kestaneyi denemedik artık seneye fiyatı da uygun 4-5 civarı

Mutlulukla güzel günler kullan inş. canım ..:107:​

çok teşekkür ederim canım ya yeni bişey öğrendim

gule gule kullan bulasık sepetin cok hos canım hangi markanın nerden kaca aldın sorabilir miyim?
Teşekkürler canım, duruşu gerçekten güzel paslanmaz dediler, tekzenden aldım bulaşıklığı markası lionel'di sanırım fiyatı 48'di.

Arçelikten aldığım 700 watt blender setim umarım iyidir fiyatı çok uygundu 80 TL.

Eklentiler

• $arcelik.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 60
Arçelikten aldığım 700 watt blender setim umarım iyidir fiyatı çok uygundu 80 TL.

Bence Bu tür ürünlerde markadan çok watt ı yani motor gücü önemli, 700 watt da oldukça iyi canım merak etme iyi çıkar iyi günlerde kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…