2 katlı metal bulaşık sepetim
Kütahya porselen kahvaltı takımım
Remetta kahvaltı takımım
hepsi çok güzel özenle seçilmiş canım içine sinsin..
bişey sorucam közmatik ne için
canım çiftmi aldın kahvaltı takımını bende bakıyorum kahvaltı takımı bernardo dan beğendik annemle.hem günlük kullnım için hemde kahvaltı takımı ikiside aynı desen yani 6 kişik.12 kişilik vardıda bu hem günlük takım olsun hem kahvatı takımı olsun die aradan çıksın die 325 liraydı benim baktığım ayrıca 150 lira hediye çeki vercekler onunlada çaydanlığı falan tamamlıcaz aynı desenden.sen kaça aldın kahvaltı takımlarını güle güle kulln bu arada:79:
Teşekkür ederim canım. Közmatik arkadaşında bahsettiği gibi patlıcan biber gibi sebzeleri közlerken büyük kolaylık oluyor annemede almıştım onu kullanıyoruz kullanımı rahat ama bazen patlıcan közlenirken suyu ocağa akabiliyor (bu yönü kötü) ama tadı güzel.hepsi çok güzel özenle seçilmiş canım içine sinsin..
bişey sorucam közmatik ne için
canım ben cevaplayım ister bende kayınvalidemde gördüm banada alıcak.kestane közlüyosun patlıcan falan.ocağa koyuyosun tava gibi biber patlıcan kestane aklına ne gelirse közleniyor.pazarlardada var tabak çanak satan yerlerde
canim hepsi cok güzeller allah güzel günlerde kullanmayi nasip etsin
canım ben cevaplayım ister bende kayınvalidemde gördüm banada alıcak.kestane közlüyosun patlıcan falan.ocağa koyuyosun tava gibi biber patlıcan kestane aklına ne gelirse közleniyor.pazarlardada var tabak çanak satan yerlerde
Mutlulukla güzel günler kullan inş. canım ..:107:
Teşekkürler canım, duruşu gerçekten güzel paslanmaz dediler, tekzenden aldım bulaşıklığı markası lionel'di sanırım fiyatı 48'di.gule gule kullan bulasık sepetin cok hos canım hangi markanın nerden kaca aldın sorabilir miyim?
Arçelikten aldığım 700 watt blender setim umarım iyidir fiyatı çok uygundu 80 TL.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?