Pixa'nın çeyizleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi pixa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çeyizlerin hayırlı olsun canım, hepsi çok güzeller
esmergulum
maşallah herşeyin çookk güzel. Güle güle kullan canım
Çok teşekkür ederim kızlar. Burdaki arkadaşların çeyizleri bana çok yardımcı oldu seçmem ya da seçmemem konusunda. (Kötü bir özelliği olduğu zaman da hemen söylediler buraya bakmadan nerdeyse hiçbirşey almadım diyebilirim)

Sharp buzdolabı
bosch süpürge
bosch çamaşır makinası
bosch bulaşık makinası

Eklentiler

• $Bosch çamaşır.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 62
  • $bosch bulaşık.webp
    1,3 KB · Görüntüleme: 70
  • $buzdolabı sharp.webp
    824 bayt · Görüntüleme: 95
  • $bosch süpürge.webp
    1,6 KB · Görüntüleme: 66
Çeyizlerin çok güzel,evlilik hayatın da çok güzel olur inşallah mutlu mutlu kullanırsın eşyalarını.evlenmiş olmama rağmen hala bu bölüme bakmadan geçemiyorum.Alışkanlık oldu galiba

Çeyizlerin çok güzel,evlilik hayatın da çok güzel olur inşallah mutlu mutlu kullanırsın eşyalarını.evlenmiş olmama rağmen hala bu bölüme bakmadan geçemiyorum.Alışkanlık oldu galiba

bende arkadaşlar da gördükçe bazı şeyleri almış olmama rağmen onları hediye edip acaba şunu mu alsam diye düşünmüyor da değilim
teşekkür ederim

Kütahya porselen günlük yemek takımı (12 kişiliğe tamamladım) burda tam çıkmamış şekli altıgen gibi ne tam kare ne yuvarlak arada kalmış
Verda emaye saklama kaplarım 3lü
Nehir 12 kişilik çatal kaşık bıçak takımım

Eklentiler

• $nehir çatal kaşık.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 75
  • $KUTAHYA günlük.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 77
Buzdolabı saati (benimki altta ortada duran)
Soğan saklama kabı
Koku giderici metal sabun

Eklentiler

• $KOKU-GIDERICI.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 109
  • $buzdolabı saati.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 58
CANIM HERŞEY ÇOK GÜZEL GÜLE GÜLE KULLAN İNŞALLAH ÜTÜNÜ MERAK ETTİM NASIL MEMNUNMUSUN:26:

Çeyiz olduğu için kullanmadım ama bir kere annemle denedik ütüyü çok çabuk yapıyor kırıkşıklıkları hemen açtı (hatta ben vakumlu poşetle giysilerimin havasını çektirmiştim çok kırışmışlardı hemen ütüledim ) kireç toplama özelliği var annemin de tefaldi ütüsü çok memnunduk biz o yüzden bende üst model olsun dedim
acelen yoksa inşallah 4 ay sonra kullanınca yorum yaparım

Karaca yemek takimin cok hos..
Nevresimlerde siyah beyaz olanini cok begendim..
Iyi günlerde kullanirsin insallah..

Güle güle kullanın. Çok şık şeyler seçmişsiniz :)
Birkaç sorum var : Aynalı saatinizi, buzdolabı saatinizi , koku giderici metal sabunu ( daha önce hiç görmemiştim bu arada ) nerden ve kaça aldınız ?

çok teşekkür edeerim
Aynalı saatimi bim'den almıştım 19 tl
Buzdolabı saatimi gittigidiyordan almıştım 13 tl
Koku giderici metal sabun (bende birkaç yerde görünce aldım anneme de aldım kullanacağız yakında hatta bu sabunu ıslak bir beze sarıp buzdolabına koyunca buzdolabıınızda herhangi bir koku varsa yok oluyor, ömür boyu kullanabilirsiniz yazıyor tanıtımında ) fiyatı 3 tl (ben kendime daha önce almıştım sabunluğuda var onun 7 tl)

karaca12 kişilik yemek takımım
karaca 12 kişilik su takımım

mutfak önlüğüm
pilav şekillendiricim
3lü kelepçeli kek tepsisi (yuvarlak-kare-kalp)
şişe kapağı açacağı
kelebekli aynalı saatim
hayalet tuzluklarım

herseyin çok güsel su takımına ve kelebekli aynalı saatine bayıldımmm ii günlerde kullan canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…