Saç Uzatma Yöntemleri pjy1234 saçını uzatıyor!

pjy1234

( :
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2015
116
184
33
Merhaba,
20 senelik hayatım boyunca saçımın geldiği en uzun nokta sırtım oldu, sırtımın yarısı diyelim, hiç belime kadar gelmedi, ben de uzatmaya karar verdim.
Çenem hizasında olan saçlarımı köprücük kemiklerimin 3 parmak altına kadar uzattım şimdilik. Bu senenin başından beri (tam olarak Aralık ortaları gibi) her gün kullandığım maşa/düzleştiriciyi kullanmamaya başladım. Kırıklarım olmadığı için daha hızlı uzuyor. Hala saç kurutma makinesi kullanıyorum.
İki günde bir saçlarımı yıkıyorum, şampuan ve saç kremi kullanıyorum. Ve saç maskesi almak istiyorum, saçlarımın uçları neden bilmiyorum ama çok kuruyor. Şimdilik bu kadar, fotoğraf ekleme şansım olursa eklemeyi düşünüyorum.

Önceden uzun bir saçlara sahiptim boyattım açtırdım bir hevese kapıldım hayatımın hatasını yaptım ve üstüne ilaç kullandım bir süre döküldü simdi yığınla saç çıktı ama eşitlemek icin kestirdm omuzlarımda şuan çok kafama takıyorum şansımada etrafımda sırma saçlı kızlaar gördükçe bunalımdayım yani sinemaki kürünü yaptim bir sure bıraktm simdi çam terebentin kattm şampuanıma. İnşallah uzar saçlarımız

Merhaba,
20 senelik hayatım boyunca saçımın geldiği en uzun nokta sırtım oldu, sırtımın yarısı diyelim, hiç belime kadar gelmedi, ben de uzatmaya karar verdim.
Çenem hizasında olan saçlarımı köprücük kemiklerimin 3 parmak altına kadar uzattım şimdilik. Bu senenin başından beri (tam olarak Aralık ortaları gibi) her gün kullandığım maşa/düzleştiriciyi kullanmamaya başladım. Kırıklarım olmadığı için daha hızlı uzuyor. Hala saç kurutma makinesi kullanıyorum.
İki günde bir saçlarımı yıkıyorum, şampuan ve saç kremi kullanıyorum. Ve saç maskesi almak istiyorum, saçlarımın uçları neden bilmiyorum ama çok kuruyor. Şimdilik bu kadar, fotoğraf ekleme şansım olursa eklemeyi düşünüyorum.

saç uçlarına 1-2 damla yağ sürersen kurumasının önüne geçersin canım, elseve mucizevi yağı deneyebilirsin, saç boy ve uçlarına yedirirsen hem nemlenir hem yumuşacık olur saçların :KK49:

ama diplerine sürme ki yağlanmasın saçların:KK51:

Saç diplerine badem yağı , yılan yağı, çam terebentin , vitaminler , susam yağı , hint yağı bukarışımları bir kavanoz yada sprey kutusunda karıştırıp uygula gece sür sabaha kadar kalsın sabah güzelce yıkadurula ama ilk önce yaglısaçlarına şampuan sür susuz sonradan suyla yıka ılık olsun su ne sıcak ne soguk en son çıkarkende soğuk suyla şokyap saçına.
haftada bir yap fazla kafana takma uzar

Back
X