- Konu Sahibi SerpilRidvan
-
aminnnnnn canım inşallahhhhh
2 günden beri kahve lekenmem var üşüttüm sanırım cuma günü dr.gidicem tekrar tahlillerim yapılacak gitmişken de söylerim bakalım neden olmuş..
Bugun tahlil sonuclarin iyi cikarda guzel haberler verirsin insaallah. Yaz mutlaka sonuclarini
merhaba tatlım merak edip sorduğun için tşk ederim
sabah aç karnına tahliller yapıldı progesteron tsh prolaktin vs vs..
neyse öğlen aldım sonuçlarımı tsh 0,05 dr.bu nedenden dolayı guatırın var dahiliye yw yönlendirdi.eğer tsh dengeli olmassa hem bebek oluşumunu engellermiş hemde düşüğe sebep olabilirmiş..muayene ol ilaç yazsın vs derken dahili dr.da boğazımdan ultrason ve tekrardan kan tahlili istedi bu sefer 2,15 çıktı..derken bu sefer sonuçlar iyi çıktı biyokimyacıya danıştılar bazen makinalardan kaynaklı olabilir dendi ama içime şüphe düştü.adetin 3.günü gidicem tekrar yapılacak..
karışığım canım birde progesteron 1,51 gibi bir rakam çıktı oda iyi değilmiş..bi bişeyin yok bi yumurtan çok iyi sonrada iyi değil bu nasıl iş arkadaş oofffffff offfff
Sikinti yapma canim ya. Ultrasonda bisey ckmadiysa hormonlar ilaclarla duzene giriyor. Beslenme aliskanligi ile bile inip cikiyor hormonlar. Tedavini aksatma ama. Duzenli takip et.
Duzelir insaallah. Umudunu kaybetme ama canim olur mu
merhaba tatlım merak edip sorduğun için tşk ederim
sabah aç karnına tahliller yapıldı progesteron tsh prolaktin vs vs..
neyse öğlen aldım sonuçlarımı tsh 0,05 dr.bu nedenden dolayı guatırın var dahiliye yw yönlendirdi.eğer tsh dengeli olmassa hem bebek oluşumunu engellermiş hemde düşüğe sebep olabilirmiş..muayene ol ilaç yazsın vs derken dahili dr.da boğazımdan ultrason ve tekrardan kan tahlili istedi bu sefer 2,15 çıktı..derken bu sefer sonuçlar iyi çıktı biyokimyacıya danıştılar bazen makinalardan kaynaklı olabilir dendi ama içime şüphe düştü.adetin 3.günü gidicem tekrar yapılacak..
karışığım canım birde progesteron 1,51 gibi bir rakam çıktı oda iyi değilmiş..bi bişeyin yok bi yumurtan çok iyi sonrada iyi değil bu nasıl iş arkadaş oofffffff offfff
Bende gecen gun bi test yaptim. Sonuc yine negatifultrasonda yok diğerleri normal nebilim yahuuuu ne yapacağımı bilemedim ama gerçekten yoruldum adette yaklaştı zaten bakalım artıksen nasılsın canım varmı gelişme
Bende gecen gun bi test yaptim. Sonuc yine negatif(
Adet de olmadim. Stresten herhalde. Ben herseyi kafama cok takmam ama. Bu durumu fazla taktim.
Emin olmak icin bugun bi test daha yapacagim ama kargo bekliyorum simdi, cikamadim test almaya. Yine negatif cikarsa baska bi doktora gitmeyi dusunuyorum. Cunku hic adetim gecikmezdi.
Bebisler cok ugrastirmadan gelsinler insaallah :)))
şuan ezan okunuyor ve cani gönülden inş gecikmenin sebebi bebiştir diye dua ediyorumrabbim sevindirsin inş
nasıl takılmazki elimizde değil ..kafayı yicem bide sormasalar yokmu bebek diye ne güzel olur iyice strese girdim..
kaçgün gecikti tatlım ..hadi gelsinde biran önce sonucuna sevinelimmmmm
Merhaba canim. Beni merak etmissin. Emin olmadan bisey soylemek istemedim. Bende hamisim. Allah insaallah sana da nasip eder tez vakitte. Tum isteyenlere verir insaallah Rabbim. Bunu cok icten soyluyorum.
Merhaba canim. Beni merak etmissin. Emin olmadan bisey soylemek istemedim. Bende hamisim. Allah insaallah sana da nasip eder tez vakitte. Tum isteyenlere verir insaallah Rabbim. Bunu cok icten soyluyorum.
ehhhh hadi bakalım taze annecik anlat bize belirtileriniii :)
selam hanımlar konuyu görünce bende durmumdan bahsetmek istedim.
yaklaşık 2 senelik evliyim 1 senedir de tedavi görüyorum bebek için,
ilk doktora gidip bebek istediğimi ve olmadığını söylediğimde bundan 5 ay önce eşimin tahlillerini ve benim rahim filmimi görmek istediğini söyledi.Bende rahim filmi çektirdim eşimin sonuları temiz çıktı çok şükür ki;
neyse hsg de sol tüp tıkalı çıktı ayrıca bende 5cm boyutunda kistte vardı.
12 gün önce ameliyat oldum tıkalı tüpüm açıldı ve kist alındı ameliyat sırasında rahimde bir tanede polip çıkmış oda alındı.
ve ameliyat öncesi pkolu olduğumu da öğrendim dünya başıma yıkıldı sanki o kadar çok üzüldüm ki,
hiç fark edememiştimde
son 8 ayda 10 kilo aldım saçlarım döküldü fazlaca ama ben hiç konduramadım belkide.
şimdi beklemedeyim açıkçası ne yapacağımıda pek bilmiyorum.
adet olmayı bekliyorum 1,2 ay beklesem mi yoksa hemen doktora gidip yumurtlama takibi mi istesem bir fikir verin kızlar.
pkolu iken gebe kalmak çok mu zor?
Hic ihtimal vermiyordum ki. Adetim stresten gecikti diye dusunuyordum. Esim cok uzuluyordu adet oldugumda:) Bi test yapayim dedim. Test bozuktu yada ben beceremedim sonuc cikmadi. Hamilelik belirtileri adet belirtileri ile ayni. Karnim belim agriyordu. Sonra bi test daha yaptim. Pozitif cikti. insaallah tum isteyenlere verir Allahim[/QUOTE
ayyyy çok güzellllamiiinnnnn yarabbim aminnn tüm bekleyenlereeee
belimde kırmızı kartı yemem an meselesi eli kulağında
rahim filmi korkulacak bişey değil canımhadiiii bakalımm inş bunca emeğin karşılığında bebişin gelir..
geçirdiğin operasyon sonra sı 1-2 ay kendiliğine bırak bence zaten bu tür işlemlerden sonra kendiliğinden olma ihtimali yüksekmiş..
aynen bende kilo aldım bi 6 kilo vermem gerekir ..
saç dökülmesinden artık psikolojim bozuldu banyodan sonra ağlar oldum elim saçıma gittiğinde hiç boş gelmez off offf
aslında pkolular için gebe kalmak zor değilmiş dr.adetlerin düzenli ise daha da kolay diyor ama bakalım artık..
benimde eşim varikosel den ameliyat oldu martta tahlillere göre bakıcaz tedavimize ama ben rahim filmi çekinmedim korkuyorummmzaten bugün yarın kırmızı kartı yerim
rahim filmi korkulacak bişey değil canım
ben vajınal muayeneden bile çok korkardım ama alıştım artık sanki
rahim filmide öyle çok kolay hiç acımıyor denilecek kadar basit bir işlem değil ama yinede abartıldığı kadar da zor bişey değil
canım ben ameliyat olalı 2 hafta oldu bu ay boş geçiyor malesefbakalım sanırım seve seve çekilecekmuayeneye bende alıştım onu pek umursamıyorum da
haklısın tekneloji ilerledi makinalar hassasmış bakalım artık bi eşimin sonuçları çıksında sonra da ben çekilicem..
aslında bu ay da progesteron hormonum düşükmüş yumurta kalitesiymiş dr.en başta çok umutlu konuştu ama tahliller pek açıcı değildiii..
senin adetine varmı canım vaktin
canım ben ameliyat olalı 2 hafta oldu bu ay boş geçiyor malesef
mart ayından ümitliyim ama
bugün diyete başladım pkoluyum malum
ayrıca adet olunca doktora gidicem yumurtlama takibi isticem falan bakalım martta gelecek mi bebişim
7 ayda 13 kilo aldım neredeyse aşırı saç dökülmesi var malesefinşalllahhhhhhhh canım inşallahhhhhhh gelir bebişin öncesonra
ne zaman çalışmalara başlıcaksın ..
pkonun hangi belirtilerini yaşıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?