- 13 Ekim 2014
- 91
- 55
- 98
- 40
- Konu Sahibi rontgen_26
-
Bende de pko vardı ama nası deyim aşılamayla adet olmaya başlamıştım, 4 kiloyu aşılamayla vermiştim, ilaçsız adet olabiliyodum, doktor ona rağmen sabah 2 akşam 2 poşet içiceksin dedi. Bence sen de böyle içmelisin. Zaten pembe olan inofoliğin üstündede böyle yazıyor diye biliyorum. Adet olduğun günlerde de içiyosun unutma. Hadi inşallah bir iki aya hamile kalırsın, yumurtlama günlerini esgeçme sakınÇok tesekkür ederim inan nasil umutlandim anlatmaM ben sadece ilacla adet olabiliyorum bu ilaca kafama göre basladim doktor aşılama önerdi ama Yaptirmadim sence dozunu bende sabah 2 aksam 2 mi yapmalıyım eczaci günde bir dedi ben 2 yaptim ama dozunu senin gibi mi kullanmaliyim
Ay cnm inşallah Allah razi olsun dualarinda olmak isterim bende güzel haberi sizlerle paylaşmak isterim inşallah bu arada sen kac yasindasin kaç senelik evlisin
Slm, inofolic gerçekten mucizevi birşey. Ben 5 aşılama oldum hiçbirinde gebelik oluşmadı, başka seyler de denedim yine oluşmadı, sonra bir başka kadın doğum doktoru inofolic toz verdi. Sabah 2 poşet ve akşam 2 poşet kullanacaksın dedi. Kahvaltı ve akşam yemeklerinden yarım saat önce 2 poşet inofoliği bir bardak suya karıştırıp içiyosun. Yumurtlamanı düzenliyor, yumurta kalitesini artırıyor, ayrıca folik asit içeriyor. Üstelik zayıflatıyor. Ben çok düzenli kullandım yalnız, ve ilk aydan itibaren yumurtladığım günü hissediyordum. 6. Ayımda hamile kaldım, tabi ilk ayda bile hamile kalan var, eşimin sperm hareketliliğinde sorun vardı, o da ilaç kullanmıştı. 4 sene boyunca hamile kalabilmek için uğraşmış bi kadın olarak inofoliği öneriyorum. Bugünkü aklım olsa hiç aşılama olmazdım sadece inofolic kullanırdım
Cnm bu infolic folik asit bende ilk defa kullaniyorum kendi bildigime aldim başladım hayırlısı inşallahcanm ben de konuşmayı okuduktn sonra almayı düşündüm ama duphaston bermıstı dr onla adetım ayda k defa oldu işe yaramadı o yuzden korkar oldum ilaç almaya ya
Ben duphastonu 1 ay kullanmıştım, aşılama sonrasında kist oluşmuştu kisti eritmek için vermişti doktor. Kullandıktan sonra adetim 8 gün sürmüştü, Cok fikrim yok açıkcası duphaston hakkında. Diyorum ya bugünkü aklım olsa sadece inofolic kullanırdım, duphaston kullanma konusunda Sen bilirsin canım ben inofoliğin faydasını gördüğüm için tavsiye ediyorumP Perimasali21 acaba duphaston hakkıda bilgin var mı dr bana sadece onu verdı ıkı defa adet oldum ayda o yuzden onu da bıraktım ve su anda infolic almayı düşünüyorum kendm ama kararsz kaldım
Cnm mrb tekrardan ben inofolic kullanmaya başladım kasiklarim da ara ara gelen bi ayrı hassaiyet var batma hissi var adet olacak gibi ama ben ilacsiz adet olamıyorum inolfolicden desem hiç yan etkisi yok sen içerken bi yan etki oldumuBende de pko vardı ama nası deyim aşılamayla adet olmaya başlamıştım, 4 kiloyu aşılamayla vermiştim, ilaçsız adet olabiliyodum, doktor ona rağmen sabah 2 akşam 2 poşet içiceksin dedi. Bence sen de böyle içmelisin. Zaten pembe olan inofoliğin üstündede böyle yazıyor diye biliyorum. Adet olduğun günlerde de içiyosun unutma. Hadi inşallah bir iki aya hamile kalırsın, yumurtlama günlerini esgeçme sakın
Cnm mrb tekrardan ben inofolic kullanmaya başladım kasiklarim da ara ara gelen bi ayrı hassaiyet var batma hissi var adet olacak gibi ama ben ilacsiz adet olamıyorum inolfolicden desem hiç yan etkisi yok sen içerken bi yan etki oldumu
Çok zor bi durum ya adet olamamak anlıyorum seniBnde sen gbiyum cnm.ilacsiz olamiom regl
Çok zor bi durum ya adet olamamak anlıyorum seni
Çok zor bi durum ya adet olamamak anlıyorum seni
Cnm valla ben tozunu aldim bir hafta oldu başlayalı eczaci günde bir dedi ben sabah 2 aksam 2 iciyorum burdaki kızlar öle demişti yani sen aşılama yaptiracaktin dimiSen nzaman bsladin inofolige tozmu iciosun?gunde kactane icion?ic bakalim banada sole.bende alirim sende ise yararsa;(
Cnm sanırım farketmiyor ben eczaciya danistim aldim sende de pko varmiydiKizlar bu inofoligi ne zaman kullanmaya basladiniz yani bi gunu varmi adetten once yada sonra diye . Simdi tarlusal kullaniyorum . Adet olunca hemen bu hapa baslasam olur mu acaba ??
Evet canim pko var . Kilo var tuylenme var pkonun herseyi bende mevcut canim maleseff . Bu ilaci ilk defa sizden duyyorum insallah bi faydasini gorurumCnm sanırım farketmiyor ben eczaciya danistim aldim sende de pko varmiydi
Cnm bende de onlar yok sadece adet düzensizliği var bende bu ilacı burdan duydum arastir eczacina danis biEvet canim pko var . Kilo var tuylenme var pkonun herseyi bende mevcut canim maleseff . Bu ilaci ilk defa sizden duyyorum insallah bi faydasini gorurum
Cnm valla ben tozunu aldim bir hafta oldu başlayalı eczaci günde bir dedi ben sabah 2 aksam 2 iciyorum burdaki kızlar öle demişti yani sen aşılama yaptiracaktin dimi
Yaptirdinmi ne durumdasın cnm simdiEvet cnm
Ne guzel keske bende de sadece o olsa . Adet olmya basladgm gun kullnmya baslayim . Bu sadece inofolic şase diye mi geciyor . Netten baktimda tozu filan da var . Siz hangsni kullanysunuzCnm bende de onlar yok sadece adet düzensizliği var bende bu ilacı burdan duydum arastir eczacina danis bi
Öyle deme cnm inan adet olamamak çok kötü ilaç almazsam adet olamiyorum yumurtlama günümü takip edemiyorum tabi bu halimize şükür cnm toz olanını kullanıyorum kapsülden daha etkiliymis sanırımNe guzel keske bende de sadece o olsa . Adet olmya basladgm gun kullnmya baslayim . Bu sadece inofolic şase diye mi geciyor . Netten baktimda tozu filan da var . Siz hangsni kullanysunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?