Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende çok istiyorum ama çokta fazla kafama takmıyorum ilk başlarda hep aklımdaydı bazen çıldırıcak gibi oluyordum.Doktorlar,ilaçlar,USG,iğneler deken hayatta başka bişey yokmuş gibi davranmaya başlamışım.Ailemi arkadaşlarımı beni çok seven kocamı bile unutmuşum.Şimdi iyiyim Allah'ıma şükür.Rabbim ne eylerse güzel eylemiştir isyan etmeye hakkımız yok diye düşünüyorum canım....
arkadaşım bende şuan aynı senin yaşadıklarını yaşıyorm ve çok üzülüyorm omuyor diye ama biran öncede atmak istiyorm üstümden iyi olmuyor ya böyle çatlıtma iğnesi yaptırdım ama yine olmadı btün umutlarım mart a kaldı hayırlısı olsn napalım sen ne güzel atmışsın üstünden çok ta iyi yapıyosn ben sanki boşlukt gibiyim aslında tedaviye başladığım zaman böyle oluyorm bazen ara veriyorm o zaman kendimi daha iyi hissediyorum bu ayda deneyip biraz ara verecem artık bunalıma girmeden ay çok uzattm içimi döktüm birden