PKO için yararlı bişey daha......Lütfen okuyun.....

elifim aktardanda alsan aynı bence....
onlar nereden söküyo ki.....
topraktan değilmi...
buralarda yok ki nası sökelim topraktan....

Ben doğadan bulabilirim burda çok yer var ama ben onu söküp toplayamam ki çalılık börtü böcek dolu yahu:bbo:Belki anneme toplatabilirim olmadı aktardan olanı alıcaz

Bende çok istiyorum ama çokta fazla kafama takmıyorum ilk başlarda hep aklımdaydı bazen çıldırıcak gibi oluyordum.Doktorlar,ilaçlar,USG,iğneler deken hayatta başka bişey yokmuş gibi davranmaya başlamışım.Ailemi arkadaşlarımı beni çok seven kocamı bile unutmuşum.Şimdi iyiyim Allah'ıma şükür.Rabbim ne eylerse güzel eylemiştir isyan etmeye hakkımız yok diye düşünüyorum canım....

arkadaşım bende şuan aynı senin yaşadıklarını yaşıyorm ve çok üzülüyorm omuyor diye ama biran öncede atmak istiyorm üstümden iyi olmuyor ya böyle çatlıtma iğnesi yaptırdım ama yine olmadı btün umutlarım mart a kaldı hayırlısı olsn napalım sen ne güzel atmışsın üstünden çok ta iyi yapıyosn ben sanki boşlukt gibiyim aslında tedaviye başladığım zaman böyle oluyorm bazen ara veriyorm o zaman kendimi daha iyi hissediyorum bu ayda deneyip biraz ara verecem artık bunalıma girmeden ay çok uzattm içimi döktüm birden

arkadaşım bende şuan aynı senin yaşadıklarını yaşıyorm ve çok üzülüyorm omuyor diye ama biran öncede atmak istiyorm üstümden iyi olmuyor ya böyle çatlıtma iğnesi yaptırdım ama yine olmadı btün umutlarım mart a kaldı hayırlısı olsn napalım sen ne güzel atmışsın üstünden çok ta iyi yapıyosn ben sanki boşlukt gibiyim aslında tedaviye başladığım zaman böyle oluyorm bazen ara veriyorm o zaman kendimi daha iyi hissediyorum bu ayda deneyip biraz ara verecem artık bunalıma girmeden ay çok uzattm içimi döktüm birden

Hep aynı şeyler bir umutla doktora gidiyosun yine hüsran ağlaya ağlaya eve dönersin tedavi bitti sıkıntı bitti tedaviyi bıraktıktan sonra hamile kaldım ben demek streste etkiliyo.hayatta başka şeylerde olduğunu fark etmek yetiyo.Ben çalışmaya başladım tekrar ve kafamı birazda böyle dağıttım bebeğimi kaybettikten sonra daha kötü olurum diyodum ama korktuğum gibi olmadı.Hiç çocuğum olmasa ne olurki hayat devam ediyo ve beni sevenlere hayatı zehir etmek istemiyorum.

Ben çatır çatır reglimi oluyorum yaww doktorumun dediği olucak galiba.PKO tarihe gömücem:hooray::dance::teytey:sırnaşık şey

Valla bende pek bilmiyorum ama 4 aydır adetim düzenli 3 ayda hamile kalmıştım zaten kürtajdan sonraki ilk adetimde düzenli oldu.Ben 5 aydır çörotu susam bal karıştırıp sabah aç karınla yiyorum faydası olmuşmudur bilmiyorum....

hmm olmuştur canım niye olmasın başka bişey kullamadıysan kendi kendi gececek bi hastalık değil biliyosn arkadaşım hadi gözün aydın inş bebeğinede kuvuşursun

nasıl bela olduğunu biliyorum ama kurtuldum demek için biraz erken bir süre daha yolunda gitmeli herşey diye düşünüyorum inşallah hepimiz kurtuluruz bu illetten hepimiz kucaklarız bebişlerimizi........

inş canım o kadar kötü bişey ki bu hastalık bende bütün belirtileri var tedavi gördüğüm için de bitkileri pek kullanamıyorm ilaçlarla beraber ii olmaz diye martta da çatlatma iğnesi yapılacak olmazsa artık bende hayıt otu biyerden soğan suyu falan duymuştum onları deneyecem 1 veya 2 ay böğürtlen kökünüde deneyecem bi umut işte ama ben bunların faydası olacağına inanıyorm ama senin adına sevindim arkadaşım

Ne öldürüyo nede güldürüyo:(Canım çatlama iğneleri bende tutmadı umarım sen iyibir sonuç alırsın.Zaten bir anne olabilsek doğumdan sonra diana35 kullanmakta iyi oluyo tüylenmeyi azaltmıştı bende.Hayıt otunu ve soğan suyunu bende duydum canım ama hamilelere önermedikleri için düşüğe sebep olur diye denememiştim.Sen önce zararı olurmu olmazmı onu öğren derim.

evet önce onu araştırmak lazım ama işte tedavide vamı yok mu şüphe içinde olduğumuzdan yumurtlama gününe kadar kullana biliyorz bazı bitkileri onunda 2 haftada bi faydası olmuyor tabi hayırlısı canım ya napalım bende kullanmak istiyorm yasmin falan ama çocukta isterkeni bi garip yani onları kullanmakta :))) ayy hayırlısı olsun hakkımızda napalım bizimde vaktimiz dolacak ve anne olacağız inş

hepsi allahtan kızlar hiç kafanıza takmayın günümüzün hastalığı pcos ablamda pcos ama 3 tane doğurdu hemde kazara korunarak yani sonuncuyu düşünebiliyormusunuz.ama bir taraftanda ben 4 yıldır uğraşıyorum yok işte olmuyor. denemedğim şey kalmadı ne duysam onu yapıyorum bir umut.14 şubatta aşılama oldum. ama yine umudum yok.kafaya çok takıyorum . pcos ta stres çok önemli. aşırı sinir var bende. krizlere giriyorum resmen.

Stres konusunda haklısın canım ben nezaman kafaya takmaktan kurtuldum ozaman hamile kalmıştım.Şimdi kafam çok rahat doğal yoldan olmazsa başka yolları var tıp çok ilerledi artık.Stres yapma bukadar kendine...

hayıt tohumu yararları biliyorsunuz pko da vücut hep yumurta üretiyor bebegi gelistirip yumurtayı catlatacak poregestoron eksikligi var bizim hastalıgımızda bu hormon eksikligi nedeniyle hamile kalsanız bile kaybetme olasılıgınız var yılarca cocugumun olmaması beni bu konuda arastırmaya cok itti hayıt tohumunu yarım kasık iyice dövün bir su bardagı suyla haslayın 7 8 dakika kadar kısık ateste günde 2 3 bardak ice bilirsiniz böylece vücudun progesteron eksikligini yerine koyarak hamileligi daha kolaylastıracak birde ada cayını geceden ıslatıp gündüz kaynatın otura bileceginiz bir legene sıcak su koyup icine dökün ve su ılıyıncaya kadar oturun sonra üsütmeden 2 saat filan dinlenin vücuttaki iltihap gibi seyleri söküyor eyer rahimde iltihap gibi bir durum varsa bebek tutunamıyor eyer böyle bir durum varsa esinizle beraber tedavi olun kesin cözüm öyle oluyor nereden biliyorsun bunları derseniz kendimde hep denedim ve cok güzel sonucları oldu simdi iki kızım var on yıldan sonra darısıda size birde ne olur ümidi kesmeyin ve stres yapmayın cok etkiliyor cünki allah yardımcınız olsun

Yani hayıt kullanırken hamile kalırsak bebeğe zarar vermezmi...

bu hayıt tohumunu ben aldım ama ezemedim nasıl yapıyorsunuz kızlar tohumu kaynatıp içtim birkaç kez ama bilmiyorum ne kadar etkili

bögürtlegeni zamanında sökmek gerekiyo herşey mevsiminde faydalı unutmayın iltihap kurutucu özelligi var millet antibiyotikten sona hamile kalıyo penisilinmi yaptırsak

Baharda toplamak daha iyidir ozaman ben antibiyotiğe tövbe ettim bebeğimi o yüzden kaybettim.hamile olduğumu bilmiyordum ve bebeğimin gelişimini 7.haftada durdurdu.

Back
X