pko luyum ama hamileyim

Arkadaşlar dr. degistirdim prolaktin 30kusurdu. Lh 12 idi ilaclarla düştü klomene başladık catlatma ignesi vuruldum o gün anneannem vefat etti ve sonrasinda kontrole gittiğimde yumurtanin catlamadigini ve kiste donustugunu soyledi doktorum.Daha sonrada kist erisin diye doğum kontrol kullandim ve nihayet bu ay tekrar klomen kullandim sol yumurtaligimda 2 tane biri 20mm digeri 23mm yumurta olustu ve catlatma ignesi vuruldum 1 gun sonra gittigimde sag yumurtaligimda da 20mm yumurta olustugunu ve diğer ikisininde 28mm oldugunu soyledi her an catlayabilir iliskiye girmemi tavsiye etti. Dun gittim ve sag yumurtaligimdakinin catladigini yumurtladigimi fakat digerlerinin 30mm ulastigini onlar catlasa daha iyi olurdu ama yinede şansın var bugun iliskiye girme yarin birlikte olun dedi. Karin boslugumda surekli bir sizi var yarin tekrar gidicem dua eder misiniz bu ay Allah in izniyle alabiliyim guzel haberi :(

Arkadaşlar dr. degistirdim prolaktin 30kusurdu. Lh 12 idi ilaclarla düştü klomene başladık catlatma ignesi vuruldum o gün anneannem vefat etti ve sonrasinda kontrole gittiğimde yumurtanin catlamadigini ve kiste donustugunu soyledi doktorum.Daha sonrada kist erisin diye doğum kontrol kullandim ve nihayet bu ay tekrar klomen kullandim sol yumurtaligimda 2 tane biri 20mm digeri 23mm yumurta olustu ve catlatma ignesi vuruldum 1 gun sonra gittigimde sag yumurtaligimda da 20mm yumurta olustugunu ve diğer ikisininde 28mm oldugunu soyledi her an catlayabilir iliskiye girmemi tavsiye etti. Dun gittim ve sag yumurtaligimdakinin catladigini yumurtladigimi fakat digerlerinin 30mm ulastigini onlar catlasa daha iyi olurdu ama yinede şansın var bugun iliskiye girme yarin birlikte olun dedi. Karin boslugumda surekli bir sizi var yarin tekrar gidicem dua eder misiniz bu ay Allah in izniyle alabiliyim guzel haberi :KK43:
İnş emekler boşa çıkmaz canım alırsın güzel haberi sonuç nedir bugün gittin mi?

Gittim canim catlamayan iki yumurta vardi ikiside 4cm olmus bunlar artik catlamaz catlasada bi ise yaramaz dedi doktorum :( moralini bozma sonucta verimli bir yumurtan catlamisti ondan hamilelik olabilir kendini yorma bu aralar hep istirahat et falan dedi Allah herkesin yardımcısı olsun. O ol derse olur.Ol desin Rabbim.

Gittim canim catlamayan iki yumurta vardi ikiside 4cm olmus bunlar artik catlamaz catlasada bi ise yaramaz dedi doktorum :KK43: moralini bozma sonucta verimli bir yumurtan catlamisti ondan hamilelik olabilir kendini yorma bu aralar hep istirahat et falan dedi Allah herkesin yardımcısı olsun. O ol derse olur.Ol desin Rabbim.
İnş hayirlisiyla nasip etsin rabbim sonucu yazarsın iz buraya da ins

Yazarım tabi canım bugun yumurta catlayali tam 1 hafta oldu ama bende beyaz bi akinti disinda hicbisey yok ara sira hafif bi agri oluyordu o da yok oldu.Bu akintinin sebebide büyük ihtimal catlamayan yumurtalar yüzünden.Bi sekilde vucuttan dışarı atilmak istiyorlar akinti beyaz ve kokusuz.icimdeki his bu ay da guzel haberi alamicagimi soyluyor umarım ben yanilirim..

Yazarım tabi canım bugun yumurta catlayali tam 1 hafta oldu ama bende beyaz bi akinti disinda hicbisey yok ara sira hafif bi agri oluyordu o da yok oldu.Bu akintinin sebebide büyük ihtimal catlamayan yumurtalar yüzünden.Bi sekilde vucuttan dışarı atilmak istiyorlar akinti beyaz ve kokusuz.icimdeki his bu ay da guzel haberi alamicagimi soyluyor umarım ben yanilirim..
Merhaba nur hanim ben ergenliğe girdiği andan beri pcoluyum ve kiloluyum 2.5 yıldır evliyim ve bebek istiyordum olmadi kilo verdim adetim düzelti ve klomen kullandım hiçbir belirtim yoktu göğüs hassasiyetim dışında ve bu ayda olmaz dedim tutmaz dedim reglim gecikti test yaptim pozitif inanamadim kimyasal dir dedim kalp atışını duyayım dedim sonra inanırım dedim ve şuan da allah a şükürler olsun ki 3 aylık hamileyim çok mutluyilum ınşallah yaşarsınız sizde

Merhaba çok seviniyorum böyle hikayeleri duydukça ve duygulaniyorum.Allah sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin. Regl ma 1 hafta var goguslerimde hassasiyet yok ama bazen kasiklarima sancı giriyor ve akintim var bir tek bu belirtilerle umut etmeye çalışıyorum ama cokta kaptirmiyorum kendimi yine hüsran olabilir diye. Hayirlisini diliyorum.

Merhaba çok seviniyorum böyle hikayeleri duydukça ve duygulaniyorum.Allah sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin. Regl ma 1 hafta var goguslerimde hassasiyet yok ama bazen kasiklarima sancı giriyor ve akintim var bir tek bu belirtilerle umut etmeye çalışıyorum ama cokta kaptirmiyorum kendimi yine hüsran olabilir diye. Hayirlisini diliyorum.
Inşallah müjdeli haberleri paylaşırsınız burdan dua etmeyi sakın unutmayın ve ayet-el kürsi okuyun ben hep elimi karnımın üstüne koyup okurdum rabbim kims3nin kucağını boş bırakmasın ınşallah

Herzaman dua ediyorum arkadaşlar çok ısrar etti adetime 5gun vardı dun sabah idrar testi yaptim evde ve silik bi cizgi daha çıktı ama bariz belliydi,cok silik degildi. Heyecanlandim gittim beta hcg yaptirdim emin olmak için ve 0.71 çıktı. Hala umut ediyodum adetime 5 gun var gecikince cikar diye ama bu sabah adet oldum. 4 gun erken geldi ki normalde ilaçsiz adet olamiyodum buna da şükür belkide adetlerim duzene girer.

Herzaman dua ediyorum arkadaşlar çok ısrar etti adetime 5gun vardı dun sabah idrar testi yaptim evde ve silik bi cizgi daha çıktı ama bariz belliydi,cok silik degildi. Heyecanlandim gittim beta hcg yaptirdim emin olmak için ve 0.71 çıktı. Hala umut ediyodum adetime 5 gun var gecikince cikar diye ama bu sabah adet oldum. 4 gun erken geldi ki normalde ilaçsiz adet olamiyodum buna da şükür belkide adetlerim duzene girer.
Erken gelen adet te bir habercidir aslında..

Doktorum ultrasonla falan muayene etmeden gebelik yok sonuc 0.71 se gebelik yoktur dedi ve hsg istedi. Cumartesi gunu hsg cektiricem

Kizlarrr hsg cektirdim cok korkuyodum ama hic korkulcak bisey degilmis.Normal muayeneden farki yoktu sonucta guzel cok şükür tuplerim acikmis rahimde bir cokukluk var kalp seklinde ama gebelige kesinlikle engel degil dediler. simdi doktorum tekrar klomen+catlatma ignesi uygulayalim yine olmazsa asilamaya geceriz dedi bunun icin onumuzdeki ay adetimde tekrar gidicem. Kararsizligim var acaba direkt asilama mi yapsak? Sizce ne yapmaliyim???

Kizlarrr hsg cektirdim cok korkuyodum ama hic korkulcak bisey degilmis.Normal muayeneden farki yoktu sonucta guzel cok şükür tuplerim acikmis rahimde bir cokukluk var kalp seklinde ama gebelige kesinlikle engel degil dediler. simdi doktorum tekrar klomen+catlatma ignesi uygulayalim yine olmazsa asilamaya geceriz dedi bunun icin onumuzdeki ay adetimde tekrar gidicem. Kararsizligim var acaba direkt asilama mi yapsak? Sizce ne yapmaliyim???
Merhaba sayfada bu konu hakkında çok şey okudum hsg den sonra hamile kalan çok kişi var ya ilk ay ya ikinci ay bence 2 ay daha deneyin umarım o sürede hamile kalırsınız

PEKi hsg çektirdiğiniz ay koruma verdi mi

Back
X