pko luyum ama hamileyim

Aynen öyle canım başta ilk aylarda haberim yoktu pko olduğundan hiçte korumuyoruz istiyoruz dedim valla çok pişmanım şimdi düşünmüyoruz daha erken önce ev alalım sonra falan diyorum ama içim içimi yiyo inş bi an once olur rabbim çok bekletmesin

amın cnm... öle de sen tavrını koy zırt pırt soramasnlar.. gereksz ınsanlar ya kıme neyse sankı

Üzülmeyelim kızlar çünkü rabbim nasıp ederse olur dr felan vesıle sadece sankı rabbımde yokmu nasıpte yoksa dunyanın en ıyı dr gıtsen olmaz nasıbınde varsa olur bız rabbımıze sıgınalım bol bol dua edelım dermansız dert vermesın rabbım hetkeze nasıp etsın kımseyı mahrum etmesın ıns hrpımızr nasıp eder kurban oldugum uzulmeyın.. :)

Ne ka

Ne kadarlık evli sin canım ? İlk bebeğin mi olcak kaç yaşındasın inş hamile kalabiliriz
Canım 26 yasındayım 2 yıllık evlıyım drvlette 2 drfa catlatma ıgnesı oldum tutmadı drvlettende memnun klamadım acıkcası sımdı asılama olcam ama ıyı bı dr arastrıyorum cnm onun caresızlıgı ıcerıısndryım anlıcagın:(

Arkadaşlar merhaba ben bekarlığımdan beri çocukları çok seven biriyim ve pkoluyum bu durum beni hep korkutuyordu çünkü düzenli adet göremiyordum ve bu durumun risk oluşturacağını biliyordum daha sonra evlendim ve ilk 4 ay çocuğum olmadi hiç korunmadim sorunumu bildiğim için ve ilaçsız adet olamiyordum bu siteyi hep takip ettim ne yapabilirim diye yeni evli olduğum için doktorlar herhangi bi tedavi uygulamiyorlardi ben de kendi başıma klomen kullandim sonra takip için bi doktora gittiğimde böyle yüzüme yüzüme yumurta yok büyümemiş dedi yol boyunca ağladim ilaçla büyümüyor diye laborantim ve binlerce kişinin gebelik tahlilini yaptim binlerce pozitif gördüm ama kendimkimi hiç göremiyordum sonra bi doktora gidip iğne tedavisi istedim hormonlarima bakti bu sefer prolaktin yüksek çıktı tedavi yapmak istemedi ama ben israr ettim ve sonunda 4 yumurtam oluştu çatlatma iğnesi yaptim ve aşiri uyarilma sonucu ohss oldum doktorum gebelik oluşmasini istemedi bu durumda zor olur diye ama ben istedim hep dua ettim meryem suresini okudum her zaman dua ettim ve şu an hamile olduğumu öğrendim ve öğrenmeden önce rüyamda hamile olduğumu gördüm sakın pes etmeyin hep dua edin inşallah olacak bi gün..ohss ile zor olsa da çok mutluyum darisi tüm isteyenlere dua ile kalin..
canımmm Allah sağlıkla kucağına almayı o mis kokusunu içine çekmeyi naip etsin :) ben de pco luyum ben de taze laborantım. ben de hep doktor azameti yüzünden 3,5 yıldır evlat hasreti çekiyorum. tedavisiz kendiliğinden mi oldu yani. Rabbim verince hastalık falan bahane zaten ama ne bileyim. çok güzel bi örnek oldun bana canım

canımmm Allah sağlıkla kucağına almayı o mis kokusunu içine çekmeyi naip etsin :) ben de pco luyum ben de taze laborantım. ben de hep doktor azameti yüzünden 3,5 yıldır evlat hasreti çekiyorum. tedavisiz kendiliğinden mi oldu yani. Rabbim verince hastalık falan bahane zaten ama ne bileyim. çok güzel bi örnek oldun bana canım
Teşekkür ederim canmm...hayır canmm tedavi uyguladmm..

Canım 26 yasındayım 2 yıllık evlıyım drvlette 2 drfa catlatma ıgnesı oldum tutmadı drvlettende memnun klamadım acıkcası sımdı asılama olcam ama ıyı bı dr arastrıyorum cnm onun caresızlıgı ıcerıısndryım anlıcagın:KK43:
İnş senin hakkında da hayırlısı olsun canım daha geç olmadan rabbim kucağımi zi doldurur bizimde inş boyumuzu bükük bırakmaz kurban olduğum allah istanbuldasin canım sen bnde bi doktor arıyorum bakalım ins

uzun süre mi tedavi gördün aşılama falan mı canım paylaşır mısın biraz
Hayir uzun süreli bi tedavi değildi ilk tedavimde hamile kaldım aşılama da değildi gonal f iğne ile yumurtalarim olgunlaşti sonra çatlatma iğnesi yaptim sonra normal ilişki..

İnş senin hakkında da hayırlısı olsun canım daha geç olmadan rabbim kucağımi zi doldurur bizimde inş boyumuzu bükük bırakmaz kurban olduğum allah istanbuldasin canım sen bnde bi doktor arıyorum bakalım ins
Evt canım bn ıstanbuldayım bı akrabam var oda pkolu umranıyedı medıcaldr ömer faruk vanlısever gıttı su an hamıle bende ona gtmeyı dusunuyorum bayramdan sonra oda arkadasım sonuc aldgı ıcın yoksa brsıktasta fılıp tashana gıdıcektım fıkrım degıstı ömer beye gısıcem rabbım bızı mahrum etmesın ıns rabbım ısteyen herkeze nasıo etsın ıns snada banada canım napalım bızım ımtıhanımız da boleymıs rabbım dermansız dert vermeısn ıns

Hayir uzun süreli bi tedavi değildi ilk tedavimde hamile kaldım aşılama da değildi gonal f iğne ile yumurtalarim olgunlaşti sonra çatlatma iğnesi yaptim sonra normal ilişki..
Anladim canim. Tesekkur ederim. Rabbim bebegini sana bagislasin. Ben adet oldum yeni . Bu ay da malesef.... :(

selam S Serenad5 bnde pkoyum hemde ilaçsız adet olamayan pko:( 2kere asılama oldum ıgnelerle.ılkınde gonal f 2.de puregonla.ılk doktorum yumurtam 16mm oldugunda attırdı catlatma iğnemı.2,doktorumda 18mm ken attırdı.acaba kucukkenmı attırdılar dıorum kndı kendıme.senın kaç cm ken atıldı pekı catlatma iğnen??tüplerde sıkıntı yok acıkmıs.ama ben hıstereskopi falan olmadım.sen olmusmuydun?acaba dıorum rahımde mı sorun wr yada yumurtam catlamadımı?suan glukofen ve ınofolıc combı ıcıyorum sabah aksam tok

selam S Serenad5 bnde pkoyum hemde ilaçsız adet olamayan pko:KK43: 2kere asılama oldum ıgnelerle.ılkınde gonal f 2.de puregonla.ılk doktorum yumurtam 16mm oldugunda attırdı catlatma iğnemı.2,doktorumda 18mm ken attırdı.acaba kucukkenmı attırdılar dıorum kndı kendıme.senın kaç cm ken atıldı pekı catlatma iğnen??tüplerde sıkıntı yok acıkmıs.ama ben hıstereskopi falan olmadım.sen olmusmuydun?acaba dıorum rahımde mı sorun wr yada yumurtam catlamadımı?suan glukofen ve ınofolıc combı ıcıyorum sabah aksam tok
Bence 16 mm küçük 18 mm iyi ama benim ki 20 mm lerde falandi 4 yumurtam oluşmuştu senin bi tane mi oluştu iki tedavi de de..bende glifor kullaniyordum bence kullanmaya dewam et onun faydasi var kesinlikle..

Bence 16 mm küçük 18 mm iyi ama benim ki 20 mm lerde falandi 4 yumurtam oluşmuştu senin bi tane mi oluştu iki tedavi de de..bende glifor kullaniyordum bence kullanmaya dewam et onun faydasi var kesinlikle..

yok cnm ılkınde 2 tane oldu 2sıde 16mm dedı ve ıgne attırdı hatta bende hemen buraya yazdım kızlar doktorum bole bole yaptı buyurmu yumurtam 2 gunde dedım buyur dedıler:( 2.asılamamda gene 2 olustu.hatta ıkısınde de 4er oldu ama gerıden gelenler 10 12 cm mıs.ıkıncı asılamamda 18i gordu doktorum hemen gecesi iğneyı attırdı.senın 20 cm gordukten sonramı attırdı ıgnenı doktor pekı??aynen cnm glıforla glukofen aynı zaten.pekı seb gunde kaç tane alıyorsun glifor?kaç mg?

yok cnm ılkınde 2 tane oldu 2sıde 16mm dedı ve ıgne attırdı hatta bende hemen buraya yazdım kızlar doktorum bole bole yaptı buyurmu yumurtam 2 gunde dedım buyur dedıler:KK43: 2.asılamamda gene 2 olustu.hatta ıkısınde de 4er oldu ama gerıden gelenler 10 12 cm mıs.ıkıncı asılamamda 18i gordu doktorum hemen gecesi iğneyı attırdı.senın 20 cm gordukten sonramı attırdı ıgnenı doktor pekı??aynen cnm glıforla glukofen aynı zaten.pekı seb gunde kaç tane alıyorsun glifor?kaç mg?
Mgini hatirlamiyorum canim ama ben bir kere aliyodum 15 gün tek kullandmm sonra hamile olduğumu öğrenip biraktim canmm...benim en küçüğü 20 mm di 4 tane 22 falan di diğerleri zaten yumurtalarim aşiri olgunlaştiği için ohss olmuştum ne kadar süredir deniyorsun canm..

Mgini hatirlamiyorum canim ama ben bir kere aliyodum 15 gün tek kullandmm sonra hamile olduğumu öğrenip biraktim canmm...benim en küçüğü 20 mm di 4 tane 22 falan di diğerleri zaten yumurtalarim aşiri olgunlaştiği için ohss olmuştum ne kadar süredir deniyorsun canm..

1 bucuk sene oldu cnm:( senın baya buyuklermıs yumurtaların.bana nıe oyle attırdı hala kızgınım.halbuki ilacımda arttı bılıomusun.çok snır oldum suan:sinirli:

1 bucuk sene oldu cnm:KK43: senın baya buyuklermıs yumurtaların.bana nıe oyle attırdı hala kızgınım.halbuki ilacımda arttı bılıomusun.çok snır oldum suan:sinirli:
18 neyse de 16 mm de 2 gün daha bekletebilirdi bence de....canmm olur inşallah sabirli ol fazla stres yapma biliyorum çok zor ama pko gebeliğe engel değil vakti geldiğinde olacak inşallah direk aşilama mi yaptin yumurtalari olgunlastirip normal yoldan denedin mi hiç..

18 neyse de 16 mm de 2 gün daha bekletebilirdi bence de....canmm olur inşallah sabirli ol fazla stres yapma biliyorum çok zor ama pko gebeliğe engel değil vakti geldiğinde olacak inşallah direk aşilama mi yaptin yumurtalari olgunlastirip normal yoldan denedin mi hiç..

sorma cnm o 16 cm meselesını sorma :sinirli: dırek asılama oldu benım cnım.hıcbı doktorum ıgneyle buyutelım kendın dne demedı nedense :/ klomenle denedım ilk denemede 16 cm bı yumurta oldu gene doğal denedık olmadı:( ıns olur cnım ya çok stresliyım.herkes sordukca dahada moralım bozuluyor...senın tuplere bakıldımı?hıstereskopi falan oldunmu sen ?

Back
X