Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bircancim naber?gelmedimi kirmizilar?ay yarin basliyorum ignelerime cok heyecanliyim,hadi hayirlisi olsun hakkimizda bitanem,sende biran önce baslarsin insallah tedavilere...önümüzdeki aylarda Rabbimin izniyle meleklerimize kavusucaz insallah
iim canım senden naber gelmedi henüz kırmızılar bende bugün gebelik testi yaptım negatif tabiki.dr umu aradım cumaya randevu verdi bakalım neden geciktiğine bakalım dedi..sen ne iğnesi vurulucaksın adı ne.göbekten acıtırmı ki ya.canım bide bişi sorucam eşimde kan çıbanı vardı bugün yardılar onu şuan antibiyotik kullanıyo acaba etkilermi aşılamada ki
yok canım iğne vurulurken hamile kalındığını sanmıyorum yumurtayı çatlattıktan sonra anca.bende bugün ilk iğnemi oldum hayırlısıyla olur inşallah...dualarım sizlerle...
bircanim ya basladin yani..:1hug:
ben bugün 9.ignemi yaptim,haftaya doktora gidicem bakalim ne dicek...of ya sol kasigim cok agriyor aksamlari ve ellerim yüzüm ates gibi sürekli...ignelerden midir nedir anlamiyorum...kafamçokkarıştı
merhaba kızlar.bendede var pko maalesef.ilk aşılamam tutmamıştı.şimdi ara verdik.tekrar deniycez.umarım sizlerinki olumlu sonuçlanır.her hamile haberine kendimmiş gibi seviniyorum çünkü[/QUOT
merhaba hemşehrim a.s bende pkoluyum bu hafta doktora gideceğim nasıl bir tedavi uygulayacak ne aşamalardan geçeceğim çok merak ediyorum ve de korkuyorum allahım dermansız dertler vermesin hepimizin dualarını kabul etsin:Saruboceq: sen hangi doktora gidiyorsun?