• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama pko olup aşılaması tutan varmı?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba kızlar.bendede var pko maalesef.ilk aşılamam tutmamıştı.şimdi ara verdik.tekrar deniycez.umarım sizlerinki olumlu sonuçlanır.her hamile haberine kendimmiş gibi seviniyorum çünkü

bircancim naber?gelmedimi kirmizilar?ay yarin basliyorum ignelerime cok heyecanliyim,hadi hayirlisi olsun hakkimizda bitanem,sende biran önce baslarsin insallah tedavilere...önümüzdeki aylarda Rabbimin izniyle meleklerimize kavusucaz insallah

iim canım senden naber gelmedi henüz kırmızılar bende bugün gebelik testi yaptım negatif tabiki.dr umu aradım cumaya randevu verdi bakalım neden geciktiğine bakalım dedi..sen ne iğnesi vurulucaksın adı ne.göbekten acıtırmı ki ya.canım bide bişi sorucam eşimde kan çıbanı vardı bugün yardılar onu şuan antibiyotik kullanıyo acaba etkilermi aşılamada ki

iim canım senden naber gelmedi henüz kırmızılar bende bugün gebelik testi yaptım negatif tabiki.dr umu aradım cumaya randevu verdi bakalım neden geciktiğine bakalım dedi..sen ne iğnesi vurulucaksın adı ne.göbekten acıtırmı ki ya.canım bide bişi sorucam eşimde kan çıbanı vardı bugün yardılar onu şuan antibiyotik kullanıyo acaba etkilermi aşılamada ki

canim ya üzülme olucak insallah zamani gelince...
ben puregon vuruyorum bitanem..acimiyor,hemde hicccccckaydirigubbakcemile5
esin icinde gecmis olsun canim,antibiyotik yada ilaclar diyelim spermleri elbette etkiliyorlar ama korkma sakin,cünkü asilama icin zaten en kaliteli spermler seciliyor.icin rahat olsun yani..
ya bende igneler ebasladim deidigim gibi,2 gündür acayip kasik agrim var ve gögüslerim sisti aciyo.acaba igne vurulurken hamile kaliniyor muki??CADIARZU

yok canım iğne vurulurken hamile kalındığını sanmıyorum yumurtayı çatlattıktan sonra anca.bende bugün ilk iğnemi oldum hayırlısıyla olur inşallah...dualarım sizlerle...

yok canım iğne vurulurken hamile kalındığını sanmıyorum yumurtayı çatlattıktan sonra anca.bende bugün ilk iğnemi oldum hayırlısıyla olur inşallah...dualarım sizlerle...

bircanim ya basladin yani..:1hug:
ben bugün 9.ignemi yaptim,haftaya doktora gidicem bakalim ne dicek...of ya sol kasigim cok agriyor aksamlari ve ellerim yüzüm ates gibi sürekli...ignelerden midir nedir anlamiyorum...kafamçokkarıştı

bircanim ya basladin yani..:1hug:
ben bugün 9.ignemi yaptim,haftaya doktora gidicem bakalim ne dicek...of ya sol kasigim cok agriyor aksamlari ve ellerim yüzüm ates gibi sürekli...ignelerden midir nedir anlamiyorum...kafamçokkarıştı

evet canım başladım bugün 3.iğnemi oldum bakalım kaç gün daha vurulucamyarın dr kontrolüm var bakalım ne dicek.ben monegon kullanıyorum sen puregon sanırım pko lulara genelde monegon veriliomuş duyduğuma göre...anlattıkların iğnelerdendir canım ben kabadan yaptırıyorum ve felaket sertleşio acıyo kasıklarımda gece çok ağrıyo...

Merhaba,

Bebek istediğimiz günden bu yana bu siteden bir sürü şey okudum bir kısmı umut oldu bir kısmı umutsuzluk. Kendime söz vermiştim hamile kalınca deneyimlerimi yazıcam diye... Önce Eylül 2008 de rahim filmi çektirdim. Eşimde de bende de sorun yoktu ama yaklaşık 1,5 yıldır çocuğumuz olmuyordu. Rahim filmide normal çıktı. sonra 2 ay bekledik bu arada 1 ay ganophane kullandım faydası olmadı ekim ayında klomen kullandım yumurta takibi yapıldı pregnly igne oldum yine olmadı. Artık umudum kalmamıştı sonunda 7 o cakta aşılama oldum ama yine ümitli değildim. Aşılamda 2 tane yumurtam kaliteli gelişmişti. Gonal f 125 günde bir igne hergün aynı saatte göbekten oldun bu arada 3 günde bir doktorum çağırıyordu. 12. gün de çatlama iğnesi oldu çatlatma ignesinden 36 saat sonra aşılama ultrasonla yapıldı. Aşılamdan 3 gün sonra gögüslerimde ve kasıklarımda belimde inanılmaz ağrılar oldu ben adet göreceğim diye düşündüm. aşılamadan 1 hafta sonra progestron testi yapıldı 23 çıktı en az 10 çıkması lazımmış o kadar mutlu oldum ki ama yinede umudum tam deildi. ondan tam 1 hafta sonra gebelik testi yaptırdım ve sonunda hamileydim. Öyle mutlu oldum ki Allah herkese nasşp etsin. Belirtilerin hepsi adet gerecekmişim gibiydi. Tk farklı olan gögüslerimde damarlar çıkmıştı. Akıntım falan olmadı o haftalarda. Kasıklarım, gögüslerim adet görecekmişim gibi ağrıyordu. Benim okuduklarım anladıklarım her bünyede farklı tepkilerin ortaya çıkıyor olması şu an 6 haftalık hamileyim. Allah bu duyguyu herkese yaşatsın. Bunları paylaşmak istedim. Kim bilir bir anne adayının kendini daha iyi hissetmesini sğlarım.

reyhancım allah kucağına almayaı da nasip etsin canım...

reyhancım çok sevindim canım allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inan bizlere umut oldun çok saol arkadaşım...

merhaba arkadaşlar bende bu ay ilk aşılamamı yaptırdım çok heyecanlıyım.ama umutsuzum burdada olumsuz şeyler okuyuncada moralim bozuluyor.çeevremde arkadaşlarımda okadar çok hamile kalan varki onları duydukça daha çok üzülüyorum onlarla hiç görüşmek istemiyorum.psikolojim bozuldu resmen.allahım bütün çoçuk isteyenlere hayırlı bebekler nasip etsin...

arkadaşlar bilgisi olan varsa lütfen bana cvp verebilirmisiniz lütfen..hiç bir problem olmadan aşılamanın tutmamasının nedenleri nedir bilen varmı?(allahın takdirinden başka)

asgülcüm bence bu kadar strese sokma kendini öncelikle tutması için bu şart bence, sonuçta bu tek seferlik bir cinsel ilişki gibi her birleşmede şans normal çiftlerde %25 onun için herşey normal gitsede aşılamada tek seferde tutmayabilir, bide benimde etrafımda bu aralar sakat veya hastalıklı çocuklar var onun için hepimiz için hayırlısı olsun, İNŞALLAH hayırlı zamanda hayırlı bir şekilde kavuşursun bebeğine

canlar bende pcoluyum ve aşılama yaptıracam inşallah tutar çünki arkadaşların yazılarını okudum tutan, tutmayan ,boş kese, kürtaş baya moralim bozuldu:(( allah bütün isteyenlerle birlikte bana da evlat nasip etsin.Arkadaşlar merak ettiğim bir konu var aşılama yaptıran arkadaşlar bilir aşılama ücreti ne kadar? veya özelde yaptırsam devlet bunu öder mi?

vallaha ben de pkoluyum moralini bozmak istemem ama benim 3aşılamamda tutmadı.umarım seninki tutar ve tüm sıkıntıların biter.benim aşılamam 250artı tahlil ücretine mal oldu

merhaba kızlar.bendede var pko maalesef.ilk aşılamam tutmamıştı.şimdi ara verdik.tekrar deniycez.umarım sizlerinki olumlu sonuçlanır.her hamile haberine kendimmiş gibi seviniyorum çünkü[/QUOT

merhaba hemşehrim a.s bende pkoluyum bu hafta doktora gideceğim nasıl bir tedavi uygulayacak ne aşamalardan geçeceğim çok merak ediyorum ve de korkuyorum allahım dermansız dertler vermesin hepimizin dualarını kabul etsin:Saruboceq: sen hangi doktora gidiyorsun?

bende pkoluydum ilk aşılamamda hamile kaldım moralinizi bozmayın,ne kadar çok takarsanız kafaya o kadar geç anne olursunuz.Allah hepinizi bebişlerinize kavuştursun.:Saruboceq:

kafayı takmayın dedim ama çok zor olduğunu inanın çok iyi biliyorum ama ben aşılamaya geçince daha doğrusu göbekten o iğneleri yiyince dedimki bu çocuk tüp bebekle olcak anlaşıldı napalım alınyazısı,herksede dedim kimse bana bişey sormasın artık,tüp bebeği devlet ödesin diye 4 kere aşılama denemem lazım sonra olacaksa olacak dedim o ay hamile kaldım,üzülerek sıkılarak ağlayarak hamile kalma süreini hızlandırmıyormuşuz bunu anladım çünkü önceki aylar her olumsuz gelişmede hüngür hüngür ağlıyordum,hamile kaldığım ay kaderime teslim oldum resmen ve oldu arkadaşlar,hepiniz için dua ediyorum ve edicem arkadaşlar

merhaba arkadaşlar bende de pko var ve dr aşılama dedi napcamızı şaşırdık acaba pko olanlarda aşılama nasıl acaba gebelik ilk aşılamada olabiliyormu...

Back
X