• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama pko olup aşılaması tutan varmı?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
slm arkadaşlar bende yeni üye oldum.benimde rahatsızlığım pco bir kere aşılama oldum tutmadı.şimdi tüp bebek merkezlerini araştırıyorum.ege üniversitesinasıl bilgisi olan arkadaşlar yazarsa çok sevinirim.

slm arkadaşlar bende yeni üye oldum.benimde rahatsızlığım pco bir kere aşılama oldum tutmadı.şimdi tüp bebek merkezlerini araştırıyorum.ege üniversitesinasıl bilgisi olan arkadaşlar yazarsa çok sevinirim.

canım benim arkadaşım ege üniversitesinde doktor ege hanıma aşılama yaptırdı gebelik oluştu ancak bebeğin kalbi durdu nedeni ise arkadaşım 35 yaşında yumurtalık kaliten düşmüş demiş doktor.inşallah olur hepimizin bende bu ay yaptıracağım aşılama ben afyonda yaşıyorum özel park hastanesinde yaptıracağım.hihoyyythihoyyyt

merhaba..bende PCOS luyum ve hipotiroid hastasıyım..klomen ile denedik olmadı..iğne tedavisi ve aşılama yapırdık..oldu çok şükür henüz çok yeni 1 aylık filan:) darısı başınıza

bende ilk aşılamamı yaptırdım tutmadı...bu ikinci aşılamam inşallah hayırlı sonuçları alırım ve alırsınız..

RABBıM TÜM ıSTEYENLERE SAĞLIKLI SIHATLı EVLAT VERSıN BENıDE ıÇıNDEN AYIRMASIN ıNŞALLAH

slm demresu umarım bizlerde senn kadar sanslı oluruz bende cuma gunu 3. aşılamamı oldum şimdi peklemedeyım pek takmıyorum ama hayırlısı rabbım inşallah bu mubarek ayda herj-kese nasip eder.

Merhaba arkadaşlar. Ben aşılama konusunda bir uzman sayılırım artık.:) Toplam 9 aşılamam oldu. PKO hastasıyım.İlk iki tanesi 5 yıl önceydi.İkinci aşılamada hamile kaldım ve bir kızım oldu.Kızım 2 yaşındayken tekrar bebek istedik yine olmadı. Bir yıl önce aşılamaya başladım.5. aşılamamda tekrar hamile kaldım ama 10 haftalık düşük yaptım. Sonra 2 aşılaam daha negatif sonuçlandı. Artık yeter dedik ve geçen ay tüp bebek yaptırdık. Malesef pko hastalarında görülen bir sıkıntı yaşadım. 30 yumurta büyüdü ve ohss oldum.3 enbiriyo yerleştirildi.Çok şükür şimdi 6 haftalık gebeyim. tek kese gözüktü.Düşük ihtimali olduğu için dinlenip ilaç alıyorum. Rabbim kimseyi bu yolda eli boş bırakmasın. Çok zor bir süreç. sadece şunu söylemek istiyorum hiç umudunuzu kaybetmeyin. Defalarca deneyin. Rabbim dualarımızı kabul edecektir.

slm bende 4. aşılamamı olucam bu ay artık aşılamadan ümidim kalmadı tek tarafta tek yumurtam varmış bu ay ilk defa boyle oldu rabbım hepımıze tez zamanda bır beb
iş verr inşallah kızlarr

Tek yumurtayla hamile kalma orani dusuk belki ama kalanlarda var... benimde iki tane gelisti.. ilk once tup yaptiracaktik ama asilamaya cevirdik. simdi beklemedeyim. hersey nasip kismet.. umarim herkes bebislerine kavusur.. Amin...

slm bende 4. aşılamamı olucam bu ay artık aşılamadan ümidim kalmadı tek tarafta tek yumurtam varmış bu ay ilk defa boyle oldu rabbım hepımıze tez zamanda bır beb
iş verr inşallah kızlarr

benimde tek yumurtam vardı canım,rabbim ona can verdi,inşallah seninde olur.

arkadaşlar merhaba bende ilk aşılamamı yaptırdım ama tutmadı pko luyum ama bunun için tedavi uygulanmadı. sizce aşılama yaptırdıkça tutma şansı yükseliyor mu?:emir_bebek::emir_bebek:

Merhaba,

Bebek istediğimiz günden bu yana bu siteden bir sürü şey okudum bir kısmı umut oldu bir kısmı umutsuzluk. Kendime söz vermiştim hamile kalınca deneyimlerimi yazıcam diye... Önce Eylül 2008 de rahim filmi çektirdim. Eşimde de bende de sorun yoktu ama yaklaşık 1,5 yıldır çocuğumuz olmuyordu. Rahim filmide normal çıktı. sonra 2 ay bekledik bu arada 1 ay ganophane kullandım faydası olmadı ekim ayında klomen kullandım yumurta takibi yapıldı pregnly igne oldum yine olmadı. Artık umudum kalmamıştı sonunda 7 o cakta aşılama oldum ama yine ümitli değildim. Aşılamda 2 tane yumurtam kaliteli gelişmişti. Gonal f 125 günde bir igne hergün aynı saatte göbekten oldun bu arada 3 günde bir doktorum çağırıyordu. 12. gün de çatlama iğnesi oldu çatlatma ignesinden 36 saat sonra aşılama ultrasonla yapıldı. Aşılamdan 3 gün sonra gögüslerimde ve kasıklarımda belimde inanılmaz ağrılar oldu ben adet göreceğim diye düşündüm. aşılamadan 1 hafta sonra progestron testi yapıldı 23 çıktı en az 10 çıkması lazımmış o kadar mutlu oldum ki ama yinede umudum tam deildi. ondan tam 1 hafta sonra gebelik testi yaptırdım ve sonunda hamileydim. Öyle mutlu oldum ki Allah herkese nasşp etsin. Belirtilerin hepsi adet gerecekmişim gibiydi. Tk farklı olan gögüslerimde damarlar çıkmıştı. Akıntım falan olmadı o haftalarda. Kasıklarım, gögüslerim adet görecekmişim gibi ağrıyordu. Benim okuduklarım anladıklarım her bünyede farklı tepkilerin ortaya çıkıyor olması şu an 6 haftalık hamileyim. Allah bu duyguyu herkese yaşatsın. Bunları paylaşmak istedim. Kim bilir bir anne adayının kendini daha iyi hissetmesini sğlarım.

aradan çok uzun zaman geçmiş ama yine de yazmak istedim aynı ilaçları kullandım ve etkili olmadı aşılama yapmayı düşünüyordumki çok güzel birumut oldu yazınız bana allah razı olsun iyi ki yazmışsınız umarım bebeğinizle şuan çok mutlusunudur...

aradan çok uzun zaman geçmiş ama yine de yazmak istedim aynı ilaçları kullandım ve etkili olmadı aşılama yapmayı düşünüyordumki çok güzel birumut oldu yazınız bana allah razı olsun iyi ki yazmışsınız umarım bebeğinizle şuan çok mutlusunudur...
Bnde cok tedavi grdm pko var braz kilom var asilama yptrdk ilk olmadi rahm flmi cktrdk cok tmzi ckti tupler ack adt gnme 1 gn kldi belrtiler bsladi dktr 2 3 uncu gn gl ddi gdcm asilama icn olmam die umut edyrdm ama olmayck snirm sncilar vr

merhaba..bende PCOS luyum ve hipotiroid hastasıyım..klomen ile denedik olmadı..iğne tedavisi ve aşılama yapırdık..oldu çok şükür henüz çok yeni 1 aylık filan:) darısı başınıza
Bndede pko var ama ilk asilamam ttmadinler ysadnz anlatr msnz sperm dgerleri kilo flan bn 75 kiloym ondnmi olmuyoki

Back
X