- 12 Ocak 2017
- 279
- 144
- 103
- 32
- Konu Sahibi Karabulutelif
-
Canım çok teşekkür ediyorum gideceğim fakat pko hakkında eğitim almış olsun istiyorum bunlar olur mu sence sende varmı pko
aynen canım benim için de durum aynı oldu bende metformn kullandım ve kullandığım zamanda hamile kaldım :)Merhaba, bende pkokuyum 15 yaşından beri tedavi görüyorum cerrahpaşada başlamıştım tedavime, ancak doktorum hiç doğum kontrol hapı önermedi bugüne kadar , ben glukofen 850 mg kullandım hep.. evlendikten sonra korunmak için yasmin kullandım 6 ay kadar , çocuğumun olmamasından korktuğum için kasım ayında ilacı bıraktım bu ay hamile kaldım çok şükür :) doktorumla bugün konuştuğumda hamileliği hiç beklemiyodum pcoslu olduğum için dedim, glukofen kullanmışsın o zaten yumurta gelişimin için yararlı dedi.:) benim şahsi fikrim araştırma hastaneleri bu konuda daha bilgili diğer hastanelerde hemen d kontrol ilacını veriyorlar o ilaçla zaten hamile kalınmıyor ki
Hayırlı olsun :) Yakın tarihlerde doğumumuz olucak sanırım :) Allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallahaynen canım benim için de durum aynı oldu bende metformn kullandım ve kullandığım zamanda hamile kaldım :)
Merhaba, bende pkokuyum 15 yaşından beri tedavi görüyorum cerrahpaşada başlamıştım tedavime, ancak doktorum hiç doğum kontrol hapı önermedi bugüne kadar , ben glukofen 850 mg kullandım hep.. evlendikten sonra korunmak için yasmin kullandım 6 ay kadar , çocuğumun olmamasından korktuğum için kasım ayında ilacı bıraktım bu ay hamile kaldım çok şükür :) doktorumla bugün konuştuğumda hamileliği hiç beklemiyodum pcoslu olduğum için dedim, glukofen kullanmışsın o zaten yumurta gelişimin için yararlı dedi.:) benim şahsi fikrim araştırma hastaneleri bu konuda daha bilgili diğer hastanelerde hemen d kontrol ilacını veriyorlar o ilaçla zaten hamile kalınmıyor ki
aynen canım benim için de durum aynı oldu bende metformn kullandım ve kullandığım zamanda hamile kaldım :)
evet ben düzenli 32 gunde bir oluyodm canmTebrikler cnm.bnde pkoluyum.ama adetim ilacla geliyor.snin nasildi?
evet ben düzenli 32 gunde bir oluyodm canm
kist yok yumurtlr pco görünümnde. istersen soğan suyu içBen kendim olamiyorum cnm yaNeden ki yaaa???sende de bisuru kist varmi iki ymurtaliktada?bnde aylardir metformin aliyorum ama degisen bisi yok gbi;(((
Bekle ama 6 ay-1 sene içinde olmazsa git. Bn denedim kalamadın tedavi görüyorum 2.ayımdayım ilk ay tutmadı.Merhaba bayanlar.yeni evliyim çocuk istiyorum. PKo yum.doktor çocuk istediğinde gel tedaviye başlayalım demişti. İlla gitmem gerekiyor mu ??? Beklersem zaman kaybetmiş olur muyum sizce
Çok teşekkür ediyorum cnm buna çatlatma iğnesi yapıcak doktorum bakalimnins hamile kaliriz bizdeEvet canım bende de pco vardı. Korkmana gerek yok pco nun da seviyeleri var. Kimi kilo verdiğinde tamamen kurtuluyor bile.
Nilay hanım yard. Doç. Yapıyordu bezmialemdeyken.
Onunla bir görüş.
Kizlar bende pkoluyum suan 3 aydir adet olmadim testler hep negatif ama 80 kilo falanim sürekli kilo aliyorum spora baslicam zayiflayinca düzelen var mi hsg filmi cektirmeyi planlıyorum artik
Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin insallahBekle ama 6 ay-1 sene içinde olmazsa git. Bn denedim kalamadın tedavi görüyorum 2.ayımdayım ilk ay tutmadı.
Canım bende bu ay çatlama iğnesi vurundum sen ikinci denemeni yaptınmı sonuçlandımı?Bekle ama 6 ay-1 sene içinde olmazsa git. Bn denedim kalamadın tedavi görüyorum 2.ayımdayım ilk ay tutmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?