Pko olup hamile kalamayanlar ne yapıyorsunuz

Kızlar bugün gittim doktora. 2 tane büyük çatlamamış yumurtam var doktor tedaviyi bu ay durduruyoruz dedi. Kistolşmaması için hap verdi. Gebe kalma ihtimaln hala var dedi. Zaten tedaviye olumlu cvb verdn nasl olmadı anlamadm nasip kısmt geriside dedi. Eğer yne adet olursan 3.gn gel iğnelere başlıcaz tekrar dedi.

Canım çok teşekkür ediyorum gideceğim fakat pko hakkında eğitim almış olsun istiyorum bunlar olur mu sence sende varmı pko

Evet canım bende de pco vardı. Korkmana gerek yok pco nun da seviyeleri var. Kimi kilo verdiğinde tamamen kurtuluyor bile.
Nilay hanım yard. Doç. Yapıyordu bezmialemdeyken.
Onunla bir görüş.

Kilo varsa zayıfla vücut kilo endeksine inmelisin
Düzenli beslen
Erken uyu erken kalk
Bunlar senin yapacakların..
tabiki önce dr un değerlerini incelemesi gerek

Merhaba, bende pkokuyum 15 yaşından beri tedavi görüyorum cerrahpaşada başlamıştım tedavime, ancak doktorum hiç doğum kontrol hapı önermedi bugüne kadar , ben glukofen 850 mg kullandım hep.. evlendikten sonra korunmak için yasmin kullandım 6 ay kadar , çocuğumun olmamasından korktuğum için kasım ayında ilacı bıraktım bu ay hamile kaldım çok şükür :) doktorumla bugün konuştuğumda hamileliği hiç beklemiyodum pcoslu olduğum için dedim, glukofen kullanmışsın o zaten yumurta gelişimin için yararlı dedi.:) benim şahsi fikrim araştırma hastaneleri bu konuda daha bilgili diğer hastanelerde hemen d kontrol ilacını veriyorlar o ilaçla zaten hamile kalınmıyor ki

aynen canım benim için de durum aynı oldu bende metformn kullandım ve kullandığım zamanda hamile kaldım :)

Tebrikler cnm.bnde pkoluyum.ama adetim ilacla geliyor.snin nasildi?

Merhaba bayanlar.yeni evliyim çocuk istiyorum. PKo yum.doktor çocuk istediğinde gel tedaviye başlayalım demişti. İlla gitmem gerekiyor mu ??? Beklersem zaman kaybetmiş olur muyum sizce

Merhaba bayanlar.yeni evliyim çocuk istiyorum. PKo yum.doktor çocuk istediğinde gel tedaviye başlayalım demişti. İlla gitmem gerekiyor mu ??? Beklersem zaman kaybetmiş olur muyum sizce
Bekle ama 6 ay-1 sene içinde olmazsa git. Bn denedim kalamadın tedavi görüyorum 2.ayımdayım ilk ay tutmadı.

Bende pkoluyum. 4 ay denedik olmadı. Doktora gittim progestan verdi 1 ay kullandım yine olmadı Soğan kürü deneyeceğim kızlar.inşallah en yakın hayırlı zamanda olur...

Kizlar bende pkoluyum suan 3 aydir adet olmadim testler hep negatif ama 80 kilo falanim sürekli kilo aliyorum spora baslicam zayiflayinca düzelen var mi hsg filmi cektirmeyi planlıyorum artik

ben bişey yapamıyorum soğan tarçın bal vb kürleri için plancılığım 0. diyet başlı başına psikolojiimi bozar o da 0. şuan şeker troid ilaçlarım ile 80 kg yum.

Kizlar bende pkoluyum suan 3 aydir adet olmadim testler hep negatif ama 80 kilo falanim sürekli kilo aliyorum spora baslicam zayiflayinca düzelen var mi hsg filmi cektirmeyi planlıyorum artik

Bende sen gbiyim cnm.adet olamiuorum pkoyum.2kere asilama oldum ignelerle.klomen denedik olmadi.tuplerimde acik ckti.tup bebege dogru gidicez snirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…