Pko olup hamile kalamayanlar ne yapıyorsunuz

Evet canım bursadayım ben. Bu bnm gittiğim doktor ablamı kanserden kurtaran doktor. Ablam 25 yaşında doğum yaparkn yumurtalık kanseri olduğunu öğrendk.
Rabbim şifa versin hastalıklara. .
Ne güzel doktor unun ilgili olmasi.
Bende hormon testine gidicem regl 3. Günü.
Kızlar doktor istemeden de olsa eşim için sperm veya kan testi yaptırmak mümkün mü

Rabbim şifa versin hastalıklara. .
Ne güzel doktor unun ilgili olmasi.
Bende hormon testine gidicem regl 3. Günü.
Kızlar doktor istemeden de olsa eşim için sperm veya kan testi yaptırmak mümkün mü
Mümkün canım eşin ürolojiye gidip muayne olabilir.

Zaman kaybı olmasın diye düşündüm
Kan , sperm ve idrar hepsi birmi oluyor kızlar erkek icin
benim eşimde oldu. ama en başta olmuyo çocuk dediğmde önce erkeğe bakalım dedi bi laboratuvara göndermişti sperm testi için. temiz çıktı iyi çıktı. sorun bnde yani.

Kizlarrr. Merhaba bu prolaktain beni oldurcek galiba. Prolaktain sorunu yasayan var mi aranizda

Kızlar ya normalde 0,1 çıkan betam adetin 21. günü 0,309 çıktı diaformin,inofolik ve klomen kullandım ilaçlardan yükselmez yazıyo internette sizce yükselir diye umut etmeli miyim 6 gün var adete.

benim eşimde oldu. ama en başta olmuyo çocuk dediğmde önce erkeğe bakalım dedi bi laboratuvara göndermişti sperm testi için. temiz çıktı iyi çıktı. sorun bnde yani.

Sorun demeyelim canım hayirlisiyla zamanı var herseyin bekleyelim. .
Kızlar ya normalde 0,1 çıkan betam adetin 21. günü 0,309 çıktı diaformin,inofolik ve klomen kullandım ilaçlardan yükselmez yazıyo internette sizce yükselir diye umut etmeli miyim 6 gün var adete.

Canım bekle adetin gecikince ye kadar sonra test yap derim
Senin dediğin kan tahlil mi? Neden yaptirmistin

Sorun demeyelim canım hayirlisiyla zamanı var herseyin bekleyelim. .

Canım bekle adetin gecikince ye kadar sonra test yap derim
Senin dediğin kan tahlil mi? Neden yaptirmistin
Progesteron seviyesini ölçtürürken betaya da bakalyım dedim.Yumurtlamadan 7 gün sonra test yaptirmiştim

Progesteron seviyesini ölçtürürken betaya da bakalyım dedim.Yumurtlamadan 7 gün sonra test yaptirmiştim
Bunlar hakkında pek bilgi sahibi değilim

Kızlar soğan kürüne bat a 10 gün kala başlıyorum yine az kaldı. Regl gelirse de hormon testine heyecanlıyım korkuyorum en son folikül kisti çıktığı icin

Insallah ise yarar canim

Merhaba hanımlar bende pko luyum. Hanımlara özel macun diye birşey var duymuşsunuzdur belki kullanan varmi acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…