- Konu Sahibi Karabulutelif
-
Anladım bursa daşükür ilgili doktor canım. mamer cerrahi merkezi var bursada. oraya gidiyorum ben.
evet 1 seneyi geçti diyince infertilite bölümüne gönderiyorlar canım.
Evet canım bursadayım ben. Bu bnm gittiğim doktor ablamı kanserden kurtaran doktor. Ablam 25 yaşında doğum yaparkn yumurtalık kanseri olduğunu öğrendk.Anladım bursa da
Rabbim şifa versin hastalıklara. .Evet canım bursadayım ben. Bu bnm gittiğim doktor ablamı kanserden kurtaran doktor. Ablam 25 yaşında doğum yaparkn yumurtalık kanseri olduğunu öğrendk.
Mümkün canım eşin ürolojiye gidip muayne olabilir.Rabbim şifa versin hastalıklara. .
Ne güzel doktor unun ilgili olmasi.
Bende hormon testine gidicem regl 3. Günü.
Kızlar doktor istemeden de olsa eşim için sperm veya kan testi yaptırmak mümkün mü
Zaman kaybı olmasın diye düşündümMümkün canım eşin ürolojiye gidip muayne olabilir.
benim eşimde oldu. ama en başta olmuyo çocuk dediğmde önce erkeğe bakalım dedi bi laboratuvara göndermişti sperm testi için. temiz çıktı iyi çıktı. sorun bnde yani.Zaman kaybı olmasın diye düşündüm
Kan , sperm ve idrar hepsi birmi oluyor kızlar erkek icin
Ilaçla düşüyo canım kaç çıktı prolaktinin.Kizlarrr. Merhaba bu prolaktain beni oldurcek galiba. Prolaktain sorunu yasayan var mi aranizda
benim eşimde oldu. ama en başta olmuyo çocuk dediğmde önce erkeğe bakalım dedi bi laboratuvara göndermişti sperm testi için. temiz çıktı iyi çıktı. sorun bnde yani.
Kızlar ya normalde 0,1 çıkan betam adetin 21. günü 0,309 çıktı diaformin,inofolik ve klomen kullandım ilaçlardan yükselmez yazıyo internette sizce yükselir diye umut etmeli miyim 6 gün var adete.
83.6 cikti cnm dostinex kullaniyorum ama basim sendeliyoIlaçla düşüyo canım kaç çıktı prolaktinin.
Yan etki yapmamıştı bende pek zamanla geçiyomuş ama etkiler.83.6 cikti cnm dostinex kullaniyorum ama basim sendeliyo
Progesteron seviyesini ölçtürürken betaya da bakalyım dedim.Yumurtlamadan 7 gün sonra test yaptirmiştimSorun demeyelim canım hayirlisiyla zamanı var herseyin bekleyelim. .
Canım bekle adetin gecikince ye kadar sonra test yap derim
Senin dediğin kan tahlil mi? Neden yaptirmistin
Bunlar hakkında pek bilgi sahibi değilimProgesteron seviyesini ölçtürürken betaya da bakalyım dedim.Yumurtlamadan 7 gün sonra test yaptirmiştim
Insallah ise yarar canimBunlar hakkında pek bilgi sahibi değilim
Kızlar soğan kürüne bat a 10 gün kala başlıyorum yineaz kaldı. Regl gelirse de hormon testine heyecanlıyım korkuyorum en son folikül kisti çıktığı icin
Hayırlısı. .Insallah ise yarar canim
Ohhhh cok sevindim canimHayırlısı. .
Gecen ay flan baya yaradı temizlik günü azaldı akıntı artti
Evet ben kullandım 2 ay canm bana yararı oldu günün de adet oluyorum 3 aydirMerhaba hanımlar bende pko luyum. Hanımlara özel macun diye birşey var duymuşsunuzdur belki kullanan varmi acaba ?
Bugünde adet günüm hafif sancılar var ama gelen giden yok inşaALLAH haimleyimdirMerhaba hanımlar bende pko luyum. Hanımlara özel macun diye birşey var duymuşsunuzdur belki kullanan varmi acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?