Pko olup hamile kalamayanlar ne yapıyorsunuz

Kızlar bnm bu ay yine yok. Kan testi yaptrdım negatf.. Ama üzülmüyorum takmıcam bu ay olmazsa öteki ay oda olmazsa bidaki ay. İnşallah hepimiz hyrlısıyla hamile kalırız.

moralini bozma canımm ne oldu böyle sana. bak bende bekliyorum olucak inş hayrlısıyla üzülme yıpratma stres yapamki gelsin bebiş :)
Canım valla çok çok haklısın ama günün 24 saati ben bu konuyu düşünüyorum ve bugün adet günüm.. gergin bekleyişşş...

Kızlar size çok önemli birşey söylemek istiyorum Instagram da gebe kalmaya karar bitkisel macun var satıyorlar yorumlar bomba kullnlarin ℅ 90 i hamileler bunun hakkında detaylı bilgisi olan var mı

Kızlar size çok önemli birşey söylemek istiyorum Instagram da gebe kalmaya karar bitkisel macun var satıyorlar yorumlar bomba kullnlarin ℅ 90 i hamileler bunun hakkında detaylı bilgisi olan var mı
ya onun olmucağı varsa yine olmaz canım. vücudu yormaya gerekte yok. ben bi ay daha denicem ondan sonra ara vericem. çünkü ilaçlarla depresyon yaşıyorum resmen

Canım valla çok çok haklısın ama günün 24 saati ben bu konuyu düşünüyorum ve bugün adet günüm.. gergin bekleyişşş...
bnmde geçti ama geeçn kan testi negatfti ama hala gelen giden yok hiç belirtide yok ağrım olmştu haftasonu ağrım vardı olucam sandım olmadım bakalım haftasonuna kadar beklicem doktora giderm artık

bnmde geçti ama geeçn kan testi negatfti ama hala gelen giden yok hiç belirtide yok ağrım olmştu haftasonu ağrım vardı olucam sandım olmadım bakalım haftasonuna kadar beklicem doktora giderm artık
Kaç gün geçti senin.. benim bugün adet günüm bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…