- 12 Ocak 2017
- 279
- 144
- 103
- 32
- Konu Sahibi Karabulutelif
-
canım ne oldu çıktı mı sonuçHayırlısı canım inş hamilesindir.
Hayırlısı canım inş hamilesindir.
Malesef cnm yine olmadı 1.06 çıkıyorum sonucum adetine 4 gün var ama yükselme sanırım yaHayırlısı canım inş hamilesindir.
İnşallah canım inşallah görücez o günleriUmdunuzu yitirmeyin kızlar buraya 1 2 3 ay olmadı bir sene sonra,elbet hamileyim yazıcaz.
Bnmde 1.20 çıktı canımm hayrlısı takmaa kafana inşallah diğer ay olmadı bidaki ay.Malesef cnm yine olmadı 1.06 çıkıyorum sonucum adetine 4 gün var ama yükselme sanırım ya
Pes etmek yokBnmde 1.20 çıktı canımm hayrlısı takmaa kafana inşallah diğer ay olmadı bidaki ay.
moralini bozma canımm ne oldu böyle sana. bak bende bekliyorum olucak inş hayrlısıyla üzülme yıpratma stres yapamki gelsin bebiş :)Nereleedesiniz kızlar Allah rızası için tecrübelerinizi paylaşın çok ihtiyacımız var
Canım valla çok çok haklısın ama günün 24 saati ben bu konuyu düşünüyorummoralini bozma canımm ne oldu böyle sana. bak bende bekliyorum olucak inş hayrlısıyla üzülme yıpratma stres yapamki gelsin bebiş :)
bende şeker ve prolaktin ilacını kullanıyorum diyetle aram yok ama 2 kilo verdim,şeker ilacından sanırım.ben şeker troid haplarımı içmeye devam ediyorum.diyetle aram yok.
ya onun olmucağı varsa yine olmaz canım. vücudu yormaya gerekte yok. ben bi ay daha denicem ondan sonra ara vericem. çünkü ilaçlarla depresyon yaşıyorum resmenKızlar size çok önemli birşey söylemek istiyorum Instagram da gebe kalmaya karar bitkisel macun var satıyorlar yorumlar bomba kullnlarin ℅ 90 i hamileler bunun hakkında detaylı bilgisi olan var mı
bnmde geçti ama geeçn kan testi negatfti ama hala gelen giden yok hiç belirtide yok ağrım olmştu haftasonu ağrım vardı olucam sandım olmadım bakalım haftasonuna kadar beklicem doktora giderm artıkCanım valla çok çok haklısın ama günün 24 saati ben bu konuyu düşünüyorumve bugün adet günüm.. gergin bekleyişşş...
Kaç gün geçti senin.. benim bugün adet günüm bakalımbnmde geçti ama geeçn kan testi negatfti ama hala gelen giden yok hiç belirtide yok ağrım olmştu haftasonu ağrım vardı olucam sandım olmadım bakalım haftasonuna kadar beklicem doktora giderm artık
6 gün geçti canımKaç gün geçti senin.. benim bugün adet günüm bakalım
Canım artık test yapabilirsin ama iyice garanti olsun diyorsan 10 günü tamamla6 gün geçti canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?