- 12 Ocak 2017
- 279
- 144
- 103
- 32
- Konu Sahibi Karabulutelif
-
canım geçen perşmbe yaptırdım bn kan testi negatf o yuzden brz daha bekliyim bnm gecikme oluyordu ztn haftasonuna kdar bekliyip doktorumu arıcamCanım artık test yapabilirsin ama iyice garanti olsun diyorsan 10 günü tamamla
Bnde aynı ama bir ümit isde.sya onun olmucağı varsa yine olmaz canım. vücudu yormaya gerekte yok. ben bi ay daha denicem ondan sonra ara vericem. çünkü ilaçlarla depresyon yaşıyorum resmen
Bizde böyle gecikmeler oluyo inşallah pozitifi görürsün canım.kızlar ben hala adet olmadım 2 hafta gecikti 11 gün önce kan testi negatifti yrnda idrar testi yapıyım diorum sonra gideym doktora
Bat tan önce basliym ozaman soğan kürüne.Soğanı iki ay yapıyorlar birinci ay adetten sonra ikinci ay adetten 10 gün önce sanırım ondan sonra incir kürü yapıyorlar canım.
inşallah canım bi umut işteBizde böyle gecikmeler oluyo inşallah pozitifi görürsün canım.
İnşallah o günlerde gelicek sabretmemiz lazımBat tan önce basliym ozaman soğan kürüne.
Ben adet zamani baslayip 15 gün falan yapıp sonra aDette önce 7 gün daha flan yapmıştım.
Şöyle bebek süpriz yapsa..
Aynen umut dunyası napalıminşallah canım bi umut işte
Canım noldu gittin mi doktor a..kızlar sabah test yaptım. her zamanki gibi negatif... bugün doktora gidicem bakalım ne var ne yok görücezz
Gittim canım.doktor yine şaşkın yumurtalar çatladğı halde yine hamile kalamamışsın dedi. Kist oluşma ihtimali kalkmş ortadan.rahimin gebelk için hazrlamş kndni ama tutmamş dedi. Hap verdi adet olmam için. Olunca 3.gün gel iğneleri bi kür daha kullanıcaz dedi gonal f hayrlısı bakalımCanım noldu gittin mi doktor a..
Ya kızlar birsey sorucam regl 3. Günü yapılan hormon testini yaptirirken
İnfertilite bölümüne gitmek şart mı bilen var mı ?
Zaten o testi hormon testi yaptrılınca çıkıyo ayrı bir yere gitmene gerek yok ki. Doktor hormon testi diyince bütün testler yapılıyo diye bliyorumGittim canım.doktor yine şaşkın yumurtalar çatladğı halde yine hamile kalamamışsın dedi. Kist oluşma ihtimali kalkmş ortadan.rahimin gebelk için hazrlamş kndni ama tutmamş dedi. Hap verdi adet olmam için. Olunca 3.gün gel iğneleri bi kür daha kullanıcaz dedi gonal f hayrlısı bakalım
Suan çok mutlu olman gerekiyor daha ne zamanin akışına bırak doktor un ilgili anlaşılan. .Gittim canım.doktor yine şaşkın yumurtalar çatladğı halde yine hamile kalamamışsın dedi. Kist oluşma ihtimali kalkmş ortadan.rahimin gebelk için hazrlamş kndni ama tutmamş dedi. Hap verdi adet olmam için. Olunca 3.gün gel iğneleri bi kür daha kullanıcaz dedi gonal f hayrlısı bakalım
Canım bana mı yazdın yoksa arkadaş a mi cevabin anliyamadim. Benim sormak istediğim şu hormon testine gidicem inş regl 3. Günü ilk olucak. İnfertilite bölümüne gitmem gerekir mi diye düşünüyorum. Çünkü ben doktor a bebek için 1 seneyi geçti dedim oraya yonlendirdi bir sorun görünmüyor ama 1 seneyi geçtiği için görün dedi. Fakat işin aslı bebek için 1 seneyi gecmediZaten o testi hormon testi yaptrılınca çıkıyo ayrı bir yere gitmene gerek yok ki. Doktor hormon testi diyince bütün testler yapılıyo diye bliyorum
şükür ilgili doktor canım. mamer cerrahi merkezi var bursada. oraya gidiyorum ben.Suan çok mutlu olman gerekiyor daha ne zamanin akışına bırak doktor un ilgili anlaşılan. .
Buarada nerenin doktoru kendisi ? Valla iyi bir doktor lazım ilgilenen sorularına cevap alabilecegin.
Canım daha önce ne kisti vardı ? Ve nasıl geçti kisler? Ayrıca alttan muayene mi baktı
Sorular sorular
Canım bana mı yazdın yoksa arkadaş a mi cevabin anliyamadim. Benim sormak istediğim şu hormon testine gidicem inş regl 3. Günü ilk olucak. İnfertilite bölümüne gitmem gerekir mi diye düşünüyorum. Çünkü ben doktor a bebek için 1 seneyi geçti dedim oraya yonlendirdi bir sorun görünmüyor ama 1 seneyi geçtiği için görün dedi. Fakat işin aslı bebek için 1 seneyi gecmediben çabuk istedigim için söyledim o an öyle
Kızlar sizce hormon test inden sonra ne yapmalıyım? ???
canım kist vardı çok önceden bekarken şuan yok ama geçen ay 4 yumurtadan 2 si çatlayamamıştı. onlarında kist olşturma ihtmali vardı ama çatlamış olmamış kist şükür. evet evli olunca her gttiğimde alttan muayene ediyor.şükür ilgili doktor canım. mamer cerrahi merkezi var bursada. oraya gidiyorum ben.
evet 1 seneyi geçti diyince infertilite bölümüne gönderiyorlar canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?