Pko olup hamile kalamayanlar ne yapıyorsunuz

Kzlr yumurtalığım 16 mlimdi incir havuca başladım şuan 19 mm olmuş incir havuca devam etki eder mı ki? Havuç incir

kızlar ben hala adet olmadım 2 hafta gecikti 11 gün önce kan testi negatifti yrnda idrar testi yapıyım diorum sonra gideym doktora

Kızlar soğan kuru yaptım iyi geldi gibi multikistik varmış bende inş geçmiştir. .
Kızlar sizce havuç incir e basliym mi yoksa soğan kürüne mi devam ediym

Soğanı iki ay yapıyorlar birinci ay adetten sonra ikinci ay adetten 10 gün önce sanırım ondan sonra incir kürü yapıyorlar canım.

Soğanı iki ay yapıyorlar birinci ay adetten sonra ikinci ay adetten 10 gün önce sanırım ondan sonra incir kürü yapıyorlar canım.
Bat tan önce basliym ozaman soğan kürüne.
Ben adet zamani baslayip 15 gün falan yapıp sonra aDette önce 7 gün daha flan yapmıştım.
Şöyle bebek süpriz yapsa..

kızlar sabah test yaptım. her zamanki gibi negatif... bugün doktora gidicem bakalım ne var ne yok görücezz

kızlar sabah test yaptım. her zamanki gibi negatif... bugün doktora gidicem bakalım ne var ne yok görücezz
Canım noldu gittin mi doktor a..
Ya kızlar birsey sorucam regl 3. Günü yapılan hormon testini yaptirirken
İnfertilite bölümüne gitmek şart mı bilen var mı ?

Canım noldu gittin mi doktor a..
Ya kızlar birsey sorucam regl 3. Günü yapılan hormon testini yaptirirken
İnfertilite bölümüne gitmek şart mı bilen var mı ?
Gittim canım.doktor yine şaşkın yumurtalar çatladğı halde yine hamile kalamamışsın dedi. Kist oluşma ihtimali kalkmş ortadan.rahimin gebelk için hazrlamş kndni ama tutmamş dedi. Hap verdi adet olmam için. Olunca 3.gün gel iğneleri bi kür daha kullanıcaz dedi gonal f hayrlısı bakalım

Zaten o testi hormon testi yaptrılınca çıkıyo ayrı bir yere gitmene gerek yok ki. Doktor hormon testi diyince bütün testler yapılıyo diye bliyorum

Suan çok mutlu olman gerekiyor daha ne zamanin akışına bırak doktor un ilgili anlaşılan. .
Buarada nerenin doktoru kendisi ? Valla iyi bir doktor lazım ilgilenen sorularına cevap alabilecegin.
Canım daha önce ne kisti vardı ? Ve nasıl geçti kisler? Ayrıca alttan muayene mi baktı
Sorular sorular

Zaten o testi hormon testi yaptrılınca çıkıyo ayrı bir yere gitmene gerek yok ki. Doktor hormon testi diyince bütün testler yapılıyo diye bliyorum
Canım bana mı yazdın yoksa arkadaş a mi cevabin anliyamadim. Benim sormak istediğim şu hormon testine gidicem inş regl 3. Günü ilk olucak. İnfertilite bölümüne gitmem gerekir mi diye düşünüyorum. Çünkü ben doktor a bebek için 1 seneyi geçti dedim oraya yonlendirdi bir sorun görünmüyor ama 1 seneyi geçtiği için görün dedi. Fakat işin aslı bebek için 1 seneyi gecmedi ben çabuk istedigim için söyledim o an öyle
Kızlar sizce hormon test inden sonra ne yapmalıyım? ???

Bu arada kızlar söylemeyi unuttum doktor yumurtalık ta multikistik belirledi. Yani adet düzensizliği ve gebe kalmama nedeni bir nevi çok yumurta olmasi catlayamamasi

şükür ilgili doktor canım. mamer cerrahi merkezi var bursada. oraya gidiyorum ben.
evet 1 seneyi geçti diyince infertilite bölümüne gönderiyorlar canım.

şükür ilgili doktor canım. mamer cerrahi merkezi var bursada. oraya gidiyorum ben.
evet 1 seneyi geçti diyince infertilite bölümüne gönderiyorlar canım.
canım kist vardı çok önceden bekarken şuan yok ama geçen ay 4 yumurtadan 2 si çatlayamamıştı. onlarında kist olşturma ihtmali vardı ama çatlamış olmamış kist şükür. evet evli olunca her gttiğimde alttan muayene ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…