Pko olup Klomen kullanıp çatlatma iğnesi olan var mı???

Doktor çok önemli gerçekten ilk başlarda 3 ay glukofen içtim dedim heralde beni oyalıyor sonra baktım adetim düzene girdi klomene basladim

Benim adetimde sorun yok hep 24 gunde bir geliyor 2 gun suruyor 3 gun ara ara az gelıo akımtı seklınde hayrlısı olsun dedıgın gibi doktor önemlı

Merhaba kızlar bende pco hastasıyım ama doktorum değerlerimiz tam da pco olmadığını sınırda olduğunu söyledi benden ve eşimden testler istedi bende d vitamini ve b12 eksikliği çıktığı için vitamin verdi geçen ay adetim in 2. Günü baktığında çatlama ış 2 tane 20 ve 30 mmlik iki tane yumurta var dedi 14. Gün kontrolde baktığında onlar yoktu ama yumurtaların büyümemiş dedi şimdi bana sadece vitamin verdi önce onları düzene sokucaz dedi başka ilaç vericek misiniz diye sorduğumda şu an değil daha sonra dedi böyle bir olay yaşayan varmı aranızda

Geçmiş olsun canım ben öyle birşey yaşamadım adetlerim düzensizdi doktora gidecekken hep engel çıktı yok ev taşıdım yok korona derken iyice aksadı kafama çok takıyordum eşim farketti geceleri ağladığımı arada gece yarısı randevu aldı ve pko olduğumu öğrendim 3 aydır da bununla uğraşıyorum yıllardır kilo alamayan ben evlenince 10 kilo aldım diye sevinirken pko yüzündenmiş inşallah bebeğimizekavusuruz da bu gunlerim hepsi sona erer

selam kızlar catlatma iğnesinden sonra bugün 9. günüm. dayanamayıp test yaptım sabah gölge gibi çizgi çıktı. foto ekliyorum bi bakabilir misiniz?

Eklentiler

• 20200918_070555_resized.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 30
Merhaba. Bende pko var 1 yıllık evliyiz Haziran ayında klomen ve femara kullandım ve hamile olduğumu öğrendim sonra kimyasal gebelik gerçekleşti doktorum kan pıhtılaşması olabileceğini söyledi ve test istedi yoğun bir şekilde kan pıhtılaşması olduğunu öğrendim eylül ayında tekrar başladım klomen ve femara ya 10 Eylül’de çatlatma iğnesi oldum Ve kan sulandırıcı iğne kullanıyorum şimdi beklemedeyim ama kasıklarımda ağrılar var inşallah beklediğimiz sonuçları alırız

Deme oyle deme zaten umutlaniyorum. Bugun iyiyim biraz. Agrim da kalmadi oyle. Sadece gaz gibi sislik. Sende durumlar ne ?
Bende hicbir belirti yok ama iğne olan arkadaşım vardı göğüsleri şişmiş krampları olmuş belirtileri vardı yani hamile olduğunu öğrenmişti Rabbimin elinde her sey ilaç falan bahane aslında..

selam kızlar catlatma iğnesinden sonra bugün 9. günüm. dayanamayıp test yaptım sabah gölge gibi çizgi çıktı. foto ekliyorum bi bakabilir misiniz?
Selam canım bence erken yapmışsın testi cunki doktor adeti bekle demişti bana iğnenin etkisi yeni geçiyor vücudundan çok acele etme

Arkadaşımda ilk denemede hamile k
Merhaba canım rabbim inşallah nasip eder burada birbirimize umut oluruz ne benden 3 gün önce yapmışsın benim hicbir belirtim yok iki gün sol yumurtamda sızlama oldu geçti beklemek çok zor

Canim erken sanki hala ignenin etkisi olabilir 2 gun bekle yine yap. Koyulasmissa hamilesin demek

Umarım öyle olur ama zor ve sabır gerektiren bir süreç ben hiç korunmadım bebek isteyince olmadığı için doktora gittim öğrenince yıkıldım. Birde ben 4 ay önce hamile kalem ama kimyasal düşük oldu şimdi gene bişey olur diye korkuyorum

Bende hiç canını sıkma inanki çünkü demek ki sen hamile kalabiliyorsun psikolojik olarak rqhatlqt kendini arkadaşımda kimyasal geçirdi sonra kendiliğinden ikizlerine hamile kaldı ona da hep diyordum kafana takıyorsun sen zaten hamile kalabiliyorsun diye.. Allahım en kısa zamanda tüm isteyene nasip etsin inşallah

Kesinlikle kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim çok zor ancak yaşayınca anlıyor insan.

Kesinlikle kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim çok zor ancak yaşayınca anlıyor insan.
Aynen öyle bahsettiğim arkadaşım telefonda hep üzülüyordu onu anladığımı sanıyodum ama evlenince bebek isteyince aslında onu zamanında hiç anlamamışım bunu farkettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…