Pko olup Klomen kullanıp çatlatma iğnesi olan var mı???

Yaa ciddi mısın şuan bi cesaret geldi benim için dua eder mısın hamilelerin duası kabul olur inşallah bu aydan çok umudum vardı

Yaa ciddi mısın şuan bi cesaret geldi benim için dua eder mısın hamilelerin duası kabul olur inşallah bu aydan çok umudum vardı
Hayir iste yinede umutlanma bitanem tabiki dua ederim ama yinede umutlanma sakin !!

Hayir iste yinede umutlanma bitanem tabiki dua ederim ama yinede umutlanma sakin !!
Yok zaten bu aydan umudumu kestim de Allah büyük bakalım varsa da çok büyük sürpriz olacak geçen ay hiç belirtim yoktu bu ay çatlarken bile.hissettim

Vardır bir hayır Allahım yardımcın olsun inşallah bende bu ay yine klomen ve iğne kullandım 3 gün kaldı adete negatif çıktı testler bu saatten sonra da pozitif göreceğimi sanmıyorum
İnşallah sen güzel Bi haber verirsin banada umut olursun daha 3 günün varmış Allahtan ümit kesilmez

Merhaba canım dün tekrar yaptım negatif gördüm bugün yapmadım zaten adet olcam birkaç gün içinde adetini bekliyorum sanırım bu ay birşey yok
Allahim herseyin hayirlisini versin bitanem Yinede haber et bana

Merhaba canım ben dün adet oldum Bu ay yine olmadi yarında doktora gidicem
Hiç beklemedigin anda dogar günes. Herseyin hayirlisi bitanem. Yine denersin illaki tutacak. Birde hic çaresi olmayanlari dusun onlar ne yapsin? Bizim yine umudumuz var. Hersey guzel olucak merak etme allahim nasip edecek insallah

Hiç beklemedigin anda dogar günes. Herseyin hayirlisi bitanem. Yine denersin illaki tutacak. Birde hic çaresi olmayanlari dusun onlar ne yapsin? Bizim yine umudumuz var. Hersey guzel olucak merak etme allahim nasip edecek insallah
Allah razı olsun bazen umutsuzluğa kapılınca dediklerini hatırlıyorum bugün değilse bile elbet birgün olacak inşallah rabbim yavrularımızın kokusunu nasip eder❤❤ sen nasılsın bebek nasıl

Canım merhaba beni hatırladın mı çok şükür artık bende hamileyim sana da söylemek istedim ❤
Canım merhabaa senin adına çok sevindim sende klomen felan kullanmıştın demi klomenle mi hamile kaldın yada başka bi tedavmi uygulandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…