Yaa ciddi mısın şuan bi cesaret geldi benim için dua eder mısın hamilelerin duası kabul olur inşallah bu aydan çok umudum vardıBen umut vermeyi hic sevmiyorum canim
Hep kötü dusunmekten yanayim ama soyle ki, benim 13 hatta 14. güne kadar silik cizgi bile yoktu. 15. gün silik çikti. Bence 2 gün bekle tekrarla bitanem. Yinede umut etmeden yasa ama. Yoksa çok uzulursun
Hayir iste yinede umutlanma bitanem tabiki dua ederim ama yinede umutlanma sakin !!Yaa ciddi mısın şuan bi cesaret geldi benim için dua eder mısın hamilelerin duası kabul olur inşallah bu aydan çok umudum vardı
Yok zaten bu aydan umudumu kestim de Allah büyük bakalım varsa da çok büyük sürpriz olacak geçen ay hiç belirtim yoktu bu ay çatlarken bile.hissettimHayir iste yinede umutlanma bitanem tabiki dua ederim ama yinede umutlanma sakin !!
İnşallah sen güzel Bi haber verirsin banada umut olursun daha 3 günün varmış Allahtan ümit kesilmezVardır bir hayır Allahım yardımcın olsun inşallah bende bu ay yine klomen ve iğne kullandım 3 gün kaldı adete negatif çıktı testler bu saatten sonra da pozitif göreceğimi sanmıyorum
Inşallah Allahım sevindirsin hepimiziİnşallah sen güzel Bi haber verirsin banada umut olursun daha 3 günün varmış Allahtan ümit kesilmez
Canim nasilsin ? Testi tekrarladinmi???Yok zaten bu aydan umudumu kestim de Allah büyük bakalım varsa da çok büyük sürpriz olacak geçen ay hiç belirtim yoktu bu ay çatlarken bile.hissettim
Merhaba canım dün tekrar yaptım negatif gördüm bugün yapmadım zaten adet olcam birkaç gün içinde adetini bekliyorum sanırım bu ay birşey yokCanim nasilsin ? Testi tekrarladinmi???
Allahim herseyin hayirlisini versin bitanemMerhaba canım dün tekrar yaptım negatif gördüm bugün yapmadım zaten adet olcam birkaç gün içinde adetini bekliyorum sanırım bu ay birşey yok
Ederim inşallah ama adet sancilarim da başladı inşallah kist olmamıştır önümüzdeki ay olur belki ne yapalım sağlık olsunAllahim herseyin hayirlisini versin bitanemYinede haber et bana
Merhaba canım ben dün adet oldum Bu ay yine olmadi yarında doktora gidicemAllahim herseyin hayirlisini versin bitanemYinede haber et bana
Dün adet oldum malesef tutmadıİnşallah sen güzel Bi haber verirsin banada umut olursun daha 3 günün varmış Allahtan ümit kesilmez
Hiç beklemedigin anda dogar günes. Herseyin hayirlisi bitanem. Yine denersin illaki tutacak. Birde hic çaresi olmayanlari dusun onlar ne yapsin? Bizim yine umudumuz var.Merhaba canım ben dün adet oldum Bu ay yine olmadi yarında doktora gidicem
Önümüzdeki ayda umarım birlikte hamile kalırız birbirimize destek oluruz canımDün adet oldum malesef tutmadı
Allah razı olsun bazen umutsuzluğa kapılınca dediklerini hatırlıyorum bugün değilse bile elbet birgün olacak inşallah rabbim yavrularımızın kokusunu nasip eder❤❤ sen nasılsın bebek nasılHiç beklemedigin anda dogar günes. Herseyin hayirlisi bitanem. Yine denersin illaki tutacak. Birde hic çaresi olmayanlari dusun onlar ne yapsin? Bizim yine umudumuz var.Hersey guzel olucak merak etme allahim nasip edecek insallah
Aminn inşallah hadi bakalimÖnümüzdeki ayda umarım birlikte hamile kalırız birbirimize destek oluruz canım
Biz iyiyiz canimAllah razı olsun bazen umutsuzluğa kapılınca dediklerini hatırlıyorum bugün değilse bile elbet birgün olacak inşallah rabbim yavrularımızın kokusunu nasip eder❤❤ sen nasılsın bebek nasıl
Çok şükür hep iyi olun ❤Biz iyiyiz canimAmiiinnnn
Canım merhaba beni hatırladın mı çok şükür artık bende hamileyim sana da söylemek istedim ❤Biz iyiyiz canimAmiiinnnn
Gozun aydin cancan cok sevindimCanım merhaba beni hatırladın mı çok şükür artık bende hamileyim sana da söylemek istedim ❤
Canım merhabaa senin adına çok sevindimCanım merhaba beni hatırladın mı çok şükür artık bende hamileyim sana da söylemek istedim ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?