Pko olup Klomen kullanıp çatlatma iğnesi olan var mı???

Canim daha ilk denemense cok iyi bence. Insallah kist olusmazda ikinci denemeye hemen geçersiniz
Inşallah ya âdetlerim hep düzensizdi ilk defa geçen ay tam gününde geldi şaşırdım şimdi de hafiften şancı cekiyorum âdetlerimin düzenli olması bile benim için mucize sende doktora gidince beni haberdar et inşallah Rabbim size bağışlar

Hep pozitif ol canim hep !!! Tamam haberdar ederim kuzum. Cok sagol allahim hepimize nasip etsin

Gunaydin canim. Simdilik iyiyim ara ara agrilarim sancilarim var ama azaliyor gibiler. Ekimin 20 sini bekliyorum iste. Sen nasilsin ? Nasil gidiyo ?
Çok sevindim senin adına bende bu sabah adet oldum malesef tutmamış ama geçen ay olduğum günde oldum düzenli oluşu beni sevindirdi inşallah bu ay güzel haberler veririm sana

Çok sevindim senin adına bende bu sabah adet oldum malesef tutmamış ama geçen ay olduğum günde oldum düzenli oluşu beni sevindirdi inşallah bu ay güzel haberler veririm sana
Bekliyorum canim duzenli adet olman bile cok iyi

Canım merhaba ne durumdasın inşallah iyi haberler verirsin
Ben yine adet oldum canım hatta bugün kontrole gittim doktorum bu ay için aşılama önerdi şuan ona başladık ama kafam allak bullak hayırlısı.. Sende durumlar nasıl

Ben yine adet oldum canım hatta bugün kontrole gittim doktorum bu ay için aşılama önerdi şuan ona başladık ama kafam allak bullak hayırlısı.. Sende durumlar nasıl
Vardır bir hayır Allahım yardımcın olsun inşallah bende bu ay yine klomen ve iğne kullandım 3 gün kaldı adete negatif çıktı testler bu saatten sonra da pozitif göreceğimi sanmıyorum

Vardır bir hayır Allahım yardımcın olsun inşallah bende bu ay yine klomen ve iğne kullandım 3 gün kaldı adete negatif çıktı testler bu saatten sonra da pozitif göreceğimi sanmıyorum
Kaçinci gunun igneden sonra canim ?

Bugün 13. Günüm dub test yaptım bariz şekilde ikinci çizgi çıktı ama 1 dakika içinde kayboldu moralim bozuldu hiç çizgi falan kalmadı
Ben umut vermeyi hic sevmiyorum canim
Hep kötü dusunmekten yanayim ama soyle ki, benim 13 hatta 14. güne kadar silik cizgi bile yoktu. 15. gün silik çikti. Bence 2 gün bekle tekrarla bitanem. Yinede umut etmeden yasa ama. Yoksa çok uzulursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…