Kacinci denemen canim ?Hmm sen testte de görmüşsün pozitifi ben onu da göremedim kısmet değilmiş
Ilk defa kullandım inşallah kist oluşmadıysa önümüzdeki ay yine kullancamKacinci denemen canim ?
Canim daha ilk denemense cok iyi bence. Insallah kist olusmazda ikinci denemeye hemen geçersinizIlk defa kullandım inşallah kist oluşmadıysa önümüzdeki ay yine kullancam
Inşallah ya âdetlerim hep düzensizdi ilk defa geçen ay tam gününde geldi şaşırdım şimdi de hafiften şancı cekiyorum âdetlerimin düzenli olması bile benim için mucize sende doktora gidince beni haberdar et inşallah Rabbim size bağışlarCanim daha ilk denemense cok iyi bence. Insallah kist olusmazda ikinci denemeye hemen geçersiniz
Hep pozitif ol canim hep !!! Tamam haberdar ederim kuzum. Cok sagol allahim hepimize nasip etsinInşallah ya âdetlerim hep düzensizdi ilk defa geçen ay tam gününde geldi şaşırdım şimdi de hafiften şancı cekiyorum âdetlerimin düzenli olması bile benim için mucize sende doktora gidince beni haberdar et inşallah Rabbim size bağışlar
Amin canım benim tanimadigin halde bana iyi gelen insanlar var iyiki varsın Allaha emanet ol ❤Hep pozitif ol canim hep !!! Tamam haberdar ederim kuzum. Cok sagol allahim hepimize nasip etsin
Merhaba canım nasılsın merak ettim seni hamilelik nasıl gidiyorHep pozitif ol canim hep !!! Tamam haberdar ederim kuzum. Cok sagol allahim hepimize nasip etsin
Gunaydin canim. Simdilik iyiyim ara ara agrilarim sancilarim var ama azaliyor gibiler. Ekimin 20 sini bekliyorum iste. Sen nasilsin ? Nasil gidiyo ?Merhaba canım nasılsın merak ettim seni hamilelik nasıl gidiyor
Çok sevindim senin adına bende bu sabah adet oldum malesef tutmamışGunaydin canim. Simdilik iyiyim ara ara agrilarim sancilarim var ama azaliyor gibiler. Ekimin 20 sini bekliyorum iste. Sen nasilsin ? Nasil gidiyo ?
Bekliyorum canim duzenli adet olman bile cok iyiÇok sevindim senin adına bende bu sabah adet oldum malesef tutmamışama geçen ay olduğum günde oldum düzenli oluşu beni sevindirdi inşallah bu ay güzel haberler veririm sana
Allaha emanet olBekliyorum canim duzenli adet olman bile cok iyi
Canım merhaba nasılsın nasıl gidiyorBekliyorum canim duzenli adet olman bile cok iyi
Iyiyim bitanem sende haberler nasil ???Canım merhaba nasılsın nasıl gidiyor
Iyiyim bitanem sende haberler nasil ??? 17mm ve 16mm iki tane yumurtam vardı salı günü dünde iğne oldum beklemeye başladım canım
Kısmet değilmiş Adet oldum canım bu ay yine çatlama olucam kısmetse... Sende durumlar nasıl
Ben yine adet oldum canım hatta bugün kontrole gittim doktorum bu ay için aşılama önerdi şuan ona başladık ama kafam allak bullak hayırlısı.. Sende durumlar nasılCanım merhaba ne durumdasın inşallah iyi haberler verirsin
Vardır bir hayır Allahım yardımcın olsun inşallah bende bu ay yine klomen ve iğne kullandım 3 gün kaldı adete negatif çıktı testler bu saatten sonra da pozitif göreceğimi sanmıyorumBen yine adet oldum canım hatta bugün kontrole gittim doktorum bu ay için aşılama önerdi şuan ona başladık ama kafam allak bullak hayırlısı.. Sende durumlar nasıl
Kaçinci gunun igneden sonra canim ?Vardır bir hayır Allahım yardımcın olsun inşallah bende bu ay yine klomen ve iğne kullandım 3 gün kaldı adete negatif çıktı testler bu saatten sonra da pozitif göreceğimi sanmıyorum
Bugün 13. Günüm dub test yaptım bariz şekilde ikinci çizgi çıktı ama 1 dakika içinde kayboldu moralim bozuldu hiç çizgi falan kalmadıKaçinci gunun igneden sonra canim ?
Ben umut vermeyi hic sevmiyorum canimBugün 13. Günüm dub test yaptım bariz şekilde ikinci çizgi çıktı ama 1 dakika içinde kayboldu moralim bozuldu hiç çizgi falan kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?