Evet aynı hastalığa sahip benmde bir arkadaşım var ve tüp bebek yaptı 2 yıl sonra bende hiç onu anlamadığımı farettim ve çok üÜldüm bunaAynen öyle bahsettiğim arkadaşım telefonda hep üzülüyordu onu anladığımı sanıyodum ama evlenince bebek isteyince aslında onu zamanında hiç anlamamışım bunu farkettim
Benim bugün aşılama sonrası 10. Gunum merak ettim ve test yaptım negatif cıktıMerhaba kizlar insallah tez zamanda güzel haberler aliriz hepimiz. Bende PKOluyum 2 senedir deniyoruz olmuyo. Klomen ile bir kere hamile kaldim ondada düsük yasadim. Bu ay son kez deniycez dedi doktorum. Gecen cuma yani ayin 11inde catlatma ignesi vuruldum. 2 tane yumurtam vardi. Simdide beklemedeyim. Cok zor gunler gecmiyo. Sancim var ve kasiklarim agriyo. Gögus uclarim baya hassas oldu. Sizde nasil geçiyor ?
Bende korkudan test alıp yapamıyorum silik çizgi bile çıksa iğnenin etkisi olabilir diyeBenim bugün aşılama sonrası 10. Gunum merak ettim ve test yaptım negatif cıktı( evet geçmek bilmiyor günler çok zor bir sınav bu
Bende korkudan test alıp yapamıyorum silik çizgi bile çıksa iğnenin etkisi olabilir diye
[/QUOmerhaba canım ne durumdasın bugün 12. Günüm az once test yaptım negatifi gördüm
Merhaba canım.sonucun ne
Merhaba canım durumun ne merak ettimDeme oyle demezaten umutlaniyorum. Bugun iyiyim biraz. Agrim da kalmadi oyle. Sadece gaz gibi sislik. Sende durumlar ne ?
Canım merhaba durumun nedir inşallah hamilesindirOlabilir canım
Kısmet değilmiş Adet oldum canım bu ay yine çatlama olucam kısmetse... Sende durumlar nasılCanım merhaba durumun nedir inşallah hamilesindir
Canim ben hamileyim. 12. Gune kadar pozitifti sonra 13. Gun negatif cikti yani ignenin etkisiymis. 14. Gun kanda baktirdim 28 cikti. Sende durumlar ne kuzum ?Merhaba canım durumun ne merak ettim
Inşallah birdahaki ay hayırlı haber alırsın bende bugün yine test yaptım negatif sanırım adet olcam karnim agriyor ara siraKısmet değilmiş Adet oldum canım bu ay yine çatlama olucam kısmetse... Sende durumlar nasıl
Yaaaa çok sevindim gerçekten çok mutlu oldum şuan inşallah Rabbim hayırlı sağlıklı evlat eylesin.. bende bugün test yaptım 15. Gün ve negatif sanirim adet olcamCanim ben hamileyim. 12. Gune kadar pozitifti sonra 13. Gun negatif cikti yani ignenin etkisiymis. 14. Gun kanda baktirdim 28 cikti. Sende durumlar ne kuzum ?
Bak ben sana demiştimInsallah canim ama daha 7. Gunum cok erken boyle belirtiler icin...
Allah hepimize hayirlisini versin bitanem. Cok sagol ama iste 3. aya kadar sevinmiycem. Her an dusecekmis gibi hissediyorum bide adet sancim cok var. Anlamadim canim. Sende bir an once adetolursunda tedaviye devam edersin :))Yaaaa çok sevindim gerçekten çok mutlu oldum şuan inşallah Rabbim hayırlı sağlıklı evlat eylesin.. bende bugün test yaptım 15. Gün ve negatif sanirim adet olcam
Aminn bak hiç öyle düşünme Rabbim sana bunu nasip ettiyse hep şükret dua et psikolojik olarak rahatlat kendini peki doktor ne diyor bu adet sancılarınaAllah hepimize hayirlisini versin bitanem. Cok sagol ama iste 3. aya kadar sevinmiycem. Her an dusecekmis gibi hissediyorum bide adet sancim cok var. Anlamadim canim. Sende bir an once adetolursunda tedaviye devam edersin :))
Doktorum malesef tatilde haftaya pazartesi ariycam. Tabiki sukur ediyorum kuzum BIN SUKUR!!! Darisida butun isteyenlerin basina !!Aminn bak hiç öyle düşünme Rabbim sana bunu nasip ettiyse hep şükret dua et psikolojik olarak rahatlat kendini peki doktor ne diyor bu adet sancılarına
Amin inşallah aklıma takıldı bak şimdi ben iğneden sonra hiç takip amaclı gebelik testi yapmamıştım 12. Gün yaptım negatifti birde bu sabah yaptım yine negatif acaba var mıdır yok mudur emin olamadım sende negatif görmüşsün yaDoktorum malesef tatilde haftaya pazartesi ariycam. Tabiki sukur ediyorum kuzum BIN SUKUR!!! Darisida butun isteyenlerin basina !!
Aynen canim ben 12.gune kadar pozitif gordum. 13. gun negatifti. 14. gun sabah testte pozitif cikti kandada cikti zaten.Amin inşallah aklıma takıldı bak şimdi ben iğneden sonra hiç takip amaclı gebelik testi yapmamıştım 12. Gün yaptım negatifti birde bu sabah yaptım yine negatif acaba var mıdır yok mudur emin olamadım sende negatif görmüşsün ya
Hmm sen testte de görmüşsün pozitifi ben onu da göremedim kısmet değilmişAynen canim ben 12.gune kadar pozitif gordum. 13. gun negatifti. 14. gun sabah testte pozitif cikti kandada cikti zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?