Pko olup Klomen kullanıp çatlatma iğnesi olan var mı???

Aynen öyle bahsettiğim arkadaşım telefonda hep üzülüyordu onu anladığımı sanıyodum ama evlenince bebek isteyince aslında onu zamanında hiç anlamamışım bunu farkettim
Evet aynı hastalığa sahip benmde bir arkadaşım var ve tüp bebek yaptı 2 yıl sonra bende hiç onu anlamadığımı farettim ve çok üÜldüm buna

Benim bugün aşılama sonrası 10. Gunum merak ettim ve test yaptım negatif cıktı( evet geçmek bilmiyor günler çok zor bir sınav bu

Benim bugün aşılama sonrası 10. Gunum merak ettim ve test yaptım negatif cıktı( evet geçmek bilmiyor günler çok zor bir sınav bu
Bende korkudan test alıp yapamıyorum silik çizgi bile çıksa iğnenin etkisi olabilir diye

Kızlar merhaba 12. Gün idrar testinde negatif gördüm akşam yapmıştım peki ilerleyen günlerde pozitif olma şansı var mıdır

Kısmet değilmiş Adet oldum canım bu ay yine çatlama olucam kısmetse... Sende durumlar nasıl
Inşallah birdahaki ay hayırlı haber alırsın bende bugün yine test yaptım negatif sanırım adet olcam karnim agriyor ara sira

Canim ben hamileyim. 12. Gune kadar pozitifti sonra 13. Gun negatif cikti yani ignenin etkisiymis. 14. Gun kanda baktirdim 28 cikti. Sende durumlar ne kuzum ?
Yaaaa çok sevindim gerçekten çok mutlu oldum şuan inşallah Rabbim hayırlı sağlıklı evlat eylesin.. bende bugün test yaptım 15. Gün ve negatif sanirim adet olcam

Yaaaa çok sevindim gerçekten çok mutlu oldum şuan inşallah Rabbim hayırlı sağlıklı evlat eylesin.. bende bugün test yaptım 15. Gün ve negatif sanirim adet olcam
Allah hepimize hayirlisini versin bitanem. Cok sagol ama iste 3. aya kadar sevinmiycem. Her an dusecekmis gibi hissediyorum bide adet sancim cok var. Anlamadim canim. Sende bir an once adetolursunda tedaviye devam edersin :))

Allah hepimize hayirlisini versin bitanem. Cok sagol ama iste 3. aya kadar sevinmiycem. Her an dusecekmis gibi hissediyorum bide adet sancim cok var. Anlamadim canim. Sende bir an once adetolursunda tedaviye devam edersin :))
Aminn bak hiç öyle düşünme Rabbim sana bunu nasip ettiyse hep şükret dua et psikolojik olarak rahatlat kendini peki doktor ne diyor bu adet sancılarına

Aminn bak hiç öyle düşünme Rabbim sana bunu nasip ettiyse hep şükret dua et psikolojik olarak rahatlat kendini peki doktor ne diyor bu adet sancılarına
Doktorum malesef tatilde haftaya pazartesi ariycam. Tabiki sukur ediyorum kuzum BIN SUKUR!!! Darisida butun isteyenlerin basina !!

Doktorum malesef tatilde haftaya pazartesi ariycam. Tabiki sukur ediyorum kuzum BIN SUKUR!!! Darisida butun isteyenlerin basina !!
Amin inşallah aklıma takıldı bak şimdi ben iğneden sonra hiç takip amaclı gebelik testi yapmamıştım 12. Gün yaptım negatifti birde bu sabah yaptım yine negatif acaba var mıdır yok mudur emin olamadım sende negatif görmüşsün ya

Aynen canim ben 12.gune kadar pozitif gordum. 13. gun negatifti. 14. gun sabah testte pozitif cikti kandada cikti zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…