PKO olupta aşılamadan sonuç alanlar......

Elif26

@şkısın@ @şık
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2007
606
11
96
Arkadaşlar nisan ayında aşılama tedavisine başlıyorum.Pko olupta aşılamadan sonuç alanlardan yardım bekliyorum.Morala çok ihtiyacım varsenağlama

Evet Canim Sonuc Alan Var Benim Meela Pkos Hastasiyim Ilk Aşilamamda Hamile Kaldim Darisi Sana

moralini yüksek tut.bende de var pko.benimde ilk aşılamam da oldu

Saolun canlarım umut verdiniz bana bir bebeğim olsa belki bu hastalığı takmıycam kafama.....Nisan ayı inşallah bana bebişimi getirir....Allah'ın izniyle tabiii...
Allah size bağışlasın bebeklerinizi...

Teşşekkur Edrim Canim Ya Inşallah Olur Kafana Takma

Takmamaya çalışıyorum kendimi ordan oraya atıyorum oyalanmaya çalışıyorum ama mutlaka hatırlatçak densizler çıkyo.Çok üzgünüm çoook

Merhaba Arkadaşlar
Araniza Yeni Katildim.bende Pko Hastasiyim Ve Pazar Günü Ilk Aşilamam Yapildi.karnim şiş Göğüslerim şiş Normalmdir.doktorumu Ariyacam Bugün.bakalim Sonuç Nasil Olucak.heycanli Değilim.rabbimm Inş Yüzmüzü Güldürür. Site çok Mu Yavaş Arkadaşlar

hoşgeldin canım.İnşallah pozitif olur sonuç.Aşılama olan arkadaşlar sana yardımcı olucaktır canım.Sendeki bu şikayetlerin aynısını bir çok aşılama yaptıran arkadaşlarımızda olduğunu okudum.

öncelikle hoşgeldin.inşallah olumlu sonuç alırsın.şişlik ve göğüsler kullanılan iğnelerden oluyor canım.

teşekkürler arkadaşlar.inşallah diorum güzel dileklerinize.
hafsa eve göğüslerime dokununca üzerine yatınca acıyo.
ayrıca site bana çok karışık geldi yeniyim diyemi acaba:)

merhaba canım bende pkoluyum ve aşılama ile şu an 2 aylık hamişim.stres yapma rahat ol ve çok dua et.allah yardımcınız olsun

ya sizleri okuyunca öyle moral buluyorumkı bende haftaya aşılamaya başlıycam ve bende pkos hastasıyım size sormak istedıgım birşey var sizde GLUCOPHAGE kullandınızmı doktorum kullanmamı istedi hemde kılo verirsin dedi ama ben kullanamıyorum cok bulantı yapıyor

Arkadaşlar nisan ayında aşılama tedavisine başlıyorum.Pko olupta aşılamadan sonuç alanlardan yardım bekliyorum.Morala çok ihtiyacım varsenağlama

bende 2.aşılamamda hamile kaldım.
sanada aşılamanda bol şanslar diliyorum. herşeyin başı inanmak ve sabretmek.

ilacı almaya çalış.çok faydası oluyor.benim 2.ayım bitti hamilelikte ve hala devam ediyorum.yemek aralarında al demişti doktorum öyle hiç bulantı yapmıyor

ilacı almaya çalış.çok faydası oluyor.benim 2.ayım bitti hamilelikte ve hala devam ediyorum.yemek aralarında al demişti doktorum öyle hiç bulantı yapmıyor

CANIM SENDEMİ PKOSUN ILK AŞILAMADAMI HAMILE KALDIN SENDE

seherim inşallah aşılaman tutar arkadaşım.bende kullanıyorum glucophage sabah akşam.ilk zamanlar bulantı yaptı ama artık 5 ay oldu o yuzden artık rahatım.

arkadaşlar hamilelk belirtisi ilk ne oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…