Pko olur inofolik ile hamile kalan hanimlar varsa yardimci olurmusunuz???

Umuttttl

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2020
238
112
18
31
Merhaba benim gibi pko olup hamile kalmak icin ugrasan anne adaylari. Ben bugun inofolik saşe kullanmaya basladim. Varmi boyle kullanp hamile kalan arkadaslar lutfen yazin umut olun banada

Ben yarım kutu kullanıp kaldım oğlum iki yaşında

Ben toz olanı kullandım cnm inofolic toz pembe kutu günde 1 paket yumurtlamaya kadar ole hamile kaldım klomenle olmadı benim

Ben toz olanı kullandım cnm inofolic toz pembe kutu günde 1 paket yumurtlamaya kadar ole hamile kaldım klomenle olmadı benim
Klomenle benim de olmadi canim inofoligi duydum ve bende aldim bu sabah ictim insallah bende faydasini gorurum

Adetten sonra yumurtlamaya kadar 2 günde bir değerlendirin cnm yumurtlama dönemimi bul internette hesaplayicilar var inofoligide kullan olucaktir inşallah

Sadece belim cok agriyo canim baskada bi belirtim yok dun test yaptim negatif cikti yine husran, bugunde sadece peceteye kahverengi akinti geliyo. Ne olabilir sence
Çok mu geliyor akıntın eğer kesik kesikse 1 gün sürüyorsa adet olmazsan yerleşme kanaması olabilir kuzum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…