Ben aylar önce kullanmıştım bendede polikistlik over var ama olmamıştı şimdi ise klomen kullandım sonucumu bekliyorum 4 gün sonra belli olcakKimse yokmu???
Allah bagislasin canim, doktormu yazmisti yoksa kendinmi alip ictin ve nezaman basladin icmeye gunde kac defa bi anlatirmisinBen yarım kutu kullanıp kaldım oğlum iki yaşında
Anladim canim hayirlisi olsun insallah bu sefer olur hayirli haberlerini bekliyicem, yazmaya unutma gelismeleriBen aylar önce kullanmıştım bendede polikistlik over var ama olmamıştı şimdi ise klomen kullandım sonucumu bekliyorum 4 gün sonra belli olcak
Tabikide yazarım sende unutma yazmayı allahımm evlat isteyenlere hayırlı evlat kucakları boş bırakmasın inşallahAnladim canim hayirlisi olsun insallah bu sefer olur hayirli haberlerini bekliyicem, yazmaya unutma gelismeleri
Klomenle benim de olmadi canim inofoligi duydum ve bende aldim bu sabah ictim insallah bende faydasini gorurumBen toz olanı kullandım cnm inofolic toz pembe kutu günde 1 paket yumurtlamaya kadar ole hamile kaldım klomenle olmadı benim
Insallah sadece guzel seyler paylasirizz hepimiz icin hayirlisiTabikide yazarım sende unutma yazmayı allahımm evlat isteyenlere hayırlı evlat kucakları boş bırakmasın inşallah
Klomenle benim de olmadi canim inofoligi duydum ve bende aldim bu sabah ictim insallah bende faydasini gorurum
[/QUOT inşallah cnm eğer yapıyla olmazsa o bitince tozuyla dene benim ilk ayda oldu kullandığım
AminInsallah sadece guzel seyler paylasirizz hepimiz icin hayirlisi
AminInsallah sadece guzel seyler paylasirizz hepimiz icin hayirlisi
Son adetimin 36 gunundeyim canim adet duzensizligim var benim hala olmadim bakalim bekliyorumAminbelirtileri
Aminşuan kaçıncı gündesin canım :)
Insallah canim benimAdetten sonra yumurtlamaya kadar 2 günde bir değerlendirin cnm yumurtlama dönemimi bul internette hesaplayicilar var inofoligide kullan olucaktir inşallah
Belirtilerin var canım varsa neler?Bende tozunu aldim canim in
Son adetimin 36 gunundeyim canim adet duzensizligim var benim hala olmadim bakalim bekliyorum
Sadece belim cok agriyo canim baskada bi belirtim yok dun test yaptim negatif cikti yine husran, bugunde sadece peceteye kahverengi akinti geliyo. Ne olabilir senceBelirtilerin var canım varsa neler?
Çok mu geliyor akıntın eğer kesik kesikse 1 gün sürüyorsa adet olmazsan yerleşme kanaması olabilir kuzum :)Sadece belim cok agriyo canim baskada bi belirtim yok dun test yaptim negatif cikti yine husran, bugunde sadece peceteye kahverengi akinti geliyo. Ne olabilir sence
Hayir canim sadece silince peceteye geliyor bakalim insallah oyledir cok istiyoruz yillardirÇok mu geliyor akıntın eğer kesik kesikse 1 gün sürüyorsa adet olmazsan yerleşme kanaması olabilir kuzum :)
Bence hamişsin yerleşme kanamasıHayir canim sadece silince peceteye geliyor bakalim insallah oyledir cok istiyoruz yillardir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?