Ayyy cok heycanlandim simdi umutlanmalimiyim acaba, ama hamis olsam dun testte cikmazmiydi senceBence hamişsin yerleşme kanaması
Geç döllenme olabilir çoğu insanda sürekli test negatif çıkıp sonra pozitif oluyor :)Ayyy cok heycanlandim simdi umutlanmalimiyim acaba, ama hamis olsam dun testte cikmazmiydi sence
Insallah oyledir adet olmam, Allah buyuk cok saol kuzum, nezaman test yapsam cikarGeç döllenme olabilir çoğu insanda sürekli test negatif çıkıp sonra pozitif oluyor :)
Bence 1-2gün daha bekle sonra kan testi yaptır o kesin sonuç kuzumInsallah oyledir adet olmam, Allah buyuk cok saol kuzum, nezaman test yapsam cikar
TesekkurlerrBence 1-2gün daha bekle sonra kan testi yaptır o kesin sonuç kuzum
Bende çarşamba yaptırcam kan testini 1 gün kalaInsallah oyledir adet olmam, Allah buyuk cok saol kuzum, nezaman test yapsam cikar
Insallah kuzum tabiki yazarimmSonuçlarını hayır haberini bekliyorum kuzum
Anini inşallah kendin aldım gün de bi tane yumurtlamaya kadar içip bıraktım o ay nasip olmuştuAllah bagislasin canim, doktormu yazmisti yoksa kendinmi alip ictin ve nezaman basladin icmeye gunde kac defa bi anlatirmisin
Adetin bittikten sonrami basladin icmeyeAnini inşallah kendin aldım gün de bi tane yumurtlamaya kadar içip bıraktım o ay nasip olmuştu
Adet bitince başladımAdetin bittikten sonrami basladin icmeye
Tesekurler cevabin icin tatlimAdet bitince başladım
Ben inofoliğin pembe olanından kullanırken bir de femara kullandım 2 kez. İkisinde de hamile kaldımMerhaba benim gibi pko olup hamile kalmak icin ugrasan anne adaylari. Ben bugun inofolik saşe kullanmaya basladim. Varmi boyle kullanp hamile kalan arkadaslar lutfen yazin umut olun banada
Famara ne icin kullandin canim hic duymadim onu. Inofoligi nekadar sure kullandiktan sonra hamile kaldin birde nekadar zaman denemistiniz. Biz 4 yildir ugrasiyoruzBen inofoliğin pembe olanından kullanırken bir de femara kullandım 2 kez. İkisinde de hamile kaldım
Canım öncelikle ben çok aşırı zayıfladım. Diyet yaparak ve glifor kullanarak onun çok etkisi oldu. Glifor şeker hastalarına verilen bir ilaç polikistik overlarda genelde insülin direnci oluyor. 68 kilodan 56ya düştüm. Sonra inofolic kullanmaya başladım folik asit olarak yumurta büyümesi için de femara diye bir ilaç var onu kullandım. Doktor yumurta takibi yapıyor ya o zaman veriyor işte. Klomen gibi bir ilaç fakat klomenle 4 kez denemedim olmamıştı. Ben tedavi olduğumun 10.ayı hamile kaldıma a ma zayıflsdığımda hemen hamile kaldım. Rahim filmi çektirdim, klomen kullandım, aşılama yaptırdım kiloluyken hiç biri olmadı. İlk gebelikte Düşük oldu 8 haftalıkken. Sonra hemen yine hamile kaldım. Şimdi kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Çok şükür şimdilik bir sıkıntı olmadı. Soruların varsa sorabilirsin. Ben çok araştırdım çok da dert ettim seni çok iyi anlıyorum.Famara ne icin kullandin canim hic duymadim onu. Inofoligi nekadar sure kullandiktan sonra hamile kaldin birde nekadar zaman denemistiniz. Biz 4 yildir ugrasiyoruz
Cok sagol canim, klomen bende 3 ay kullanmistim ama bende bi sonuc alamadim.Insalah hayirlisiyla bende hamile kalirim benim kilom 59 acaba dah kilo vermem gerekirmi bununla ilgili doktorum birsey dememisti sadece a+e vitamini icmemi soylediCanım öncelikle ben çok aşırı zayıfladım. Diyet yaparak ve glifor kullanarak onun çok etkisi oldu. Glifor şeker hastalarına verilen bir ilaç polikistik overlarda genelde insülin direnci oluyor. 68 kilodan 56ya düştüm. Sonra inofolic kullanmaya başladım folik asit olarak yumurta büyümesi için de femara diye bir ilaç var onu kullandım. Doktor yumurta takibi yapıyor ya o zaman veriyor işte. Klomen gibi bir ilaç fakat klomenle 4 kez denemedim olmamıştı. Ben tedavi olduğumun 10.ayı hamile kaldıma a ma zayıflsdığımda hemen hamile kaldım. Rahim filmi çektirdim, klomen kullandım, aşılama yaptırdım kiloluyken hiç biri olmadı. İlk gebelikte Düşük oldu 8 haftalıkken. Sonra hemen yine hamile kaldım. Şimdi kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Çok şükür şimdilik bir sıkıntı olmadı. Soruların varsa sorabilirsin. Ben çok araştırdım çok da dert ettim seni çok iyi anlıyorum.
Bana da dememişti. Ben araştırarak gliforu öğrendim insülin direnci olduğu için yumurtalar kaliteli olmuyormuş glifora yumurta kalitesi de artıyormuş.Cok sagol canim, klomen bende 3 ay kullanmistim ama bende bi sonuc alamadim.Insalah hayirlisiyla bende hamile kalirim benim kilom 59 acaba dah kilo vermem gerekirmi bununla ilgili doktorum birsey dememisti sadece a+e vitamini icmemi soyledi
Cok saok canim bilgilerin icin Allah razi olsunBana da dememişti. Ben araştırarak gliforu öğrendim insülin direnci olduğu için yumurtalar kaliteli olmuyormuş glifora yumurta kalitesi de artıyormuş.
Pat diye derkenbende de pcos vardı pat diye kaldım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?