Tedavi aşamasında neler yaptı hangi ilaçları verdi canım bana kist kaybolmazsa Doğum kontrol dedi istemiyorum o ilacı kullanmak .Gebelik görünmez canım ama inofolic kullanmaya devam et bende pko hastasıyım inofolic ve klomen ile hamile kaldım çok şükür. Bende prolaktin yüksekliği de vardı önce onu tedavi etti doktorum. Ben altı aylık evliyken tedaviye başladım doktorum erken demedi pko olunca tedavi uzun sürebileceği için hemen başladı tedaviye.
Başka doktora git 1 yildir çocuğunun olmadigini söyle bencede 1 yıli bekleyip boşuna zaman kaybediyolarÇok söyledim doktora Bebek istiyorum diye 1 yıl olmadan tedaviye başlayamayız deyip duruyor temmuz da 1 yıl olucak . Sürekli umutla gidiyorum doktora ama hep hayal kırıklığı mucize olsun istiyorum artık
Bende de bol miktarda kist var hatta şu anda bebek 2 cm sol yumrtaligimdaki kist 3 cmTedavi aşamasında neler yaptı hangi ilaçları verdi canım bana kist kaybolmazsa Doğum kontrol dedi istemiyorum o ilacı kullanmak .
Amin canım teşekkür ederim bana duphaston verdi ve inofolic ile adetim düzelmeye başladı tam derken sol yumurtalık ta 6 cm kist büyük dedi kendiliğinden geçmezse Doğum kontrol dedi . İnş geçer ve ben o ilacı kullanmak zorunda kalmamBende de bol miktarda kist var hatta şu anda bebek 2 cm sol yumrtaligimdaki kist 3 cmAdet görebilmem ve kistlerin temizlenmesi için tarlusal veriyordu yanında da prolaktin yüksekliği için dostinex kullandım dört ay. Prolaktin düşünce klomen ve inofolic kullanmaya başladım zaten o ay hamile kaldim. Doğum kontrol hapı yerine tarlusal versin çünkü gebeliğe engel değil yada adet olmanı sağlayacak gebeliğe engel olmayan baska bı ilaç vardır illaki. Ben ilaçsız adet olamayan pkolulardanim uzun yıllar doğum kontrol kullanmamak için direndim anlıyorum seni. Rabbim gönlüne göre versin inşallah
İnşallah canım ama kullanmak zorunda kalsan da stres yapma birkaç ay geç olsun sağlıklı olsun inşallahAmin canım teşekkür ederim bana duphaston verdi ve inofolic ile adetim düzelmeye başladı tam derken sol yumurtalık ta 6 cm kist büyük dedi kendiliğinden geçmezse Doğum kontrol dedi . İnş geçer ve ben o ilacı kullanmak zorunda kalmam
Amin canım teşekkür ederim bana duphaston verdi ve inofolic ile adetim düzelmeye başladı tam derken sol yumurtalık ta 6 cm kist büyük dedi kendiliğinden geçmezse Doğum kontrol dedi . İnş geçer ve ben o ilacı kullanmak zorunda kalmam
Soğan kürünü çok denedim kistim olmamıştı ama gebelik de olmayınca artık bırakmıştım yine başlıcam mecbur. 56 kiloyum galiba biraz vermem gerekecekBebek isterken şakın Doğum kontrol hapı kullanma.
Soğan kürü yap. Mucize şekilde temizliyor. Adetinde anlarsın zaten.
Erken sonuç veren testleri deneyin varsa çıkarmerhaba kızlar bende pko luyum ve bebek istiyoruz fakat malesef normal yollarla olmadı. doktora gittim klomen ve iğne verdi yumurtalık geliştikten sonra çatlatma iğnesi verdi ve o ay düzenli beraber olduk eşimle. normalde çatlatma iğnesinden sonra 14. gün adet olunurmuş araştırmalarıma göre. ben henüz adet olmadım ve kasıklarımda şişlik ve ağrı var. acana gebelik testi yapsam çıkar m ı? yada erkenmi daha?
Ben dayanamadım gittim kan testi yaptirdim ve sonuç pozitif. Ne yapacağımı şaşırdım mutluluktan kızlar darısı bütün isteyenlerin basinaErken sonuç veren testleri deneyin varsa çıkar
Tebrik ederim canım hayırlısı olsun allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin :) bende 8.haftamdayım seni çok iyi anlıyorum insan şok oluyor heyecan mutluluk hepsi bir arada :)Ben dayanamadım gittim kan testi yaptirdim ve sonuç pozitif. Ne yapacağımı şaşırdım mutluluktan kızlar darısı bütün isteyenlerin basina
Evet sorma canım henüz eşime söylemedim nasıl söylesem diye düşünüyorum nasıl bi süprizle söylesem acabaTebrik ederim canım hayırlısı olsun allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin :) bende 8.haftamdayım seni çok iyi anlıyorum insan şok oluyor heyecan mutluluk hepsi bir arada :)
Nasıl dayandın ben sabahın köründe yapmıştım testi uyandırdım hemen :) güzel bir sürpriz düşün madem bu saate kadar dayandın :)Evet sorma canım henüz eşime söylemedim nasıl söylesem diye düşünüyorum nasıl bi süprizle söylesem acaba
Kimseye demedim ilk başta doktora gidiyim keseyi giriyim emin oliyim ondan sonra davul zurnayla yayicam etrafa haberiNasıl dayandın ben sabahın köründe yapmıştım testi uyandırdım hemen :) güzel bir sürpriz düşün madem bu saate kadar dayandın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?