PKO ve HAMİLELİK

Kimseye demedim ilk başta doktora gidiyim keseyi giriyim emin oliyim ondan sonra davul zurnayla yayicam etrafa haberi
En mantıklısı o aslında bi hafta boyunca mahvoldum yok dış gebelik olabilir yok bilmem ne.Moralini yüksek tut üzme kendini doktorlar gaddar biraz pat diye en kötü ihtimali söylüyolar.

Ben dayanamadım gittim kan testi yaptirdim ve sonuç pozitif. Ne yapacağımı şaşırdım mutluluktan kızlar darısı bütün isteyenlerin basina
Sevindim sizin adınıza pko lu olarak mutluluğunuzu anlayabiliyorum . Hormon dengeleriniz nasıldı benim prolaktin 39 çıktı lh 15 fsh 6 dostinex verdi bi türlü klomen aşamasına geçemedim sanırım değerlerimin normale dönmesini bekliyor

Teşekkür ederim darısı başınıza. Hormon değerlerim normaldi tek sorunum pko ve insulin direnciydi. Bakalım salo günü inşallah keseyi görücez onur haftada kalp atisi durulurmuş çok heyecanlı bir durum beklemek zor geliyor

En mantıklısı o aslında bi hafta boyunca mahvoldum yok dış gebelik olabilir yok bilmem ne.Moralini yüksek tut üzme kendini doktorlar gaddar biraz pat diye en kötü ihtimali söylüyolar.
Evet canım haklısın bekliycez biraz daha bakalım teşekkür ederim iyi döleklerin icin

25 kilo verdim 55 e indim nerede bu bebek Allahım kilo versek de mi bir işe yaramıyor
Masallah nasil ve ne kadar zamanda verdiniz bu kiloyu benimde kilo vermem gerek 1 kez hamile kaldim ancak dis gebelik oldu ic kanama gecirdim sag tupum alindi doktor korunma verdi ekim de korunmayi birakicam insallah ekime kadar kilo vermek ostiyorum bende suan 76 kiloyum zayiflama cayi kullaniyorum ins ise yarar Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin

Bnde pkoluyum ve kilom 76 idi ama zayiftim boyum uzundu doktorum kemigin agir dedi ve tup bebek tedavisine basladim 4 ay tedavi gordum Allaha şükürler olsun Allah hamile kalmayi nasip etti inşallah hayirli saglikli kucagma almayi nasip eder inşallah pkolu arkadaslar sze tefsiyem zaman kaybetmeden tedaviye baslayin cunku pkoluler aşılama yoluyla %30 tup bebek tedavisiyle % 60 şansi varmiş Allah herkese evlat nasip etsin amin

Hayirli olsun canim saglikla bebegini kucagina al insallah aminnn isteyen herkese nasip etsin Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…