Pko ve kanama

Dea_Tacita15

Kenan'ım çölde vaha gibi, oğlum
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2010
1.650
1.161
333
39
iyi geceler kozlar. Pko var malum. Dün Dr a gittim yumurtam 11 mm olmuş. 18 Kasım adet tarihi bu arada. Dün ve pazartesi ilişki oldu. Bugün spora gittim. Spordan geldiğimde sadece peçeleye gelen bir kanamam var. Neden olabilir fikri olan var mı. Yumurtlama desem daha dün 11 mm yerleşme kanaması bu kadar erken olmaz. Sporda ters bir şey de yapmadım.

kist patlamış ara dönem kanaması olabilir, pko da olabiliyor maalesef ama bence doktorunuza bir danışın

kist patlamış ara dönem kanaması olabilir, pko da olabiliyor maalesef ama bence doktorunuza bir danışın
Kanamam yoğunlaştı dr ovüladyon kanaması dedi ama muayne ederken adetin ilk günü gibi kanadı. Şimdi tekrar lekelenme gibi oldu.

Ovul
Kanamam yoğunlaştı dr ovüladyon kanaması dedi ama muayne ederken adetin ilk günü gibi kanadı. Şimdi tekrar lekelenme gibi oldu.
ovulasyon kanaması derken nasıl oluyor her ay düzenli adet öncesi başlayıp adete kadar sürüyor mu bende de benzeri bir durum varda

Canım bende pco hastasıyım bende iki ay önce idrarimi yaptktan sonra peceteyle silindimde peçete kan oldu dedim adetim yakın ondan adet günümde adetim geldi ama cokkoyu çamur gibi usuttum dedim umursamadim geçen ayda yine aynı problem olunca bu sefer Dr gttim ve 22 mm kist oluşmuş dicegim şu ihmal etme biraz uzun oldu kusura bakma

Yok cnm gittim dr a kist veya enfeksiyon yok sadece ovülasyon ama yoğun olması ilginç dedi. Polip olabilir onu da ultrasonla göremeyiz kanera ile bakmamuz lazım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…