• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PKO ve KİLO

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuru
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

pkolu olup kilolu olan varmı

• Ankete Katılan
    20
  • Anket Kapalı .
K

kuru

Ziyaretçi
arkadaşlar ben evlenmeden önce adetlerim çokkk düzenliydi.ama 60 kilo idim.evlendim 4 yıl içinde 95 kilo oldum.tabı bu süreçte kilo almaya başlayınca adetlerım yavas yavas düzensizleşti ve en sonunda 3 veya 4 ayda olmaya başladım.tabi sonuç olarak pko hastası oldum çıktım.şimdi kilo veremiyorum.gayette az yıyıyorum.ama insülin direncim fazlaymış.gluformın dıye ılac verdı dr kullanmadım onudiz nasıl pko hastalıgına yakalandınız..ve kilo problemınız varmı

canim benim ilk adetimden beri düzensizdi..annem doktora götürdügünde(14 yasimda) kadindan bi güzel azar isitmistik..adet 18 e kadar düzene girermis,bu yüzden gelmemiz cok komikmis..
muayene bile etmemisti..o zaman tabii annemin cevrede baska kiz yetistirende yok,annemde arastirmadi,bende...kilom hic yoktu,inceciktim..
18 oldum hala düzensiz..profesöre gittik bu defa..cünkü göbek cevremden kilo almayada basladim,yüzümde tüyler cikmaya basladi..hemen pcos teshisi konuldu ve doktor `cook gec kalmissiniz,neden bunca sene gelmediniz,baslamadan bitiridik` dedi senağlama
sonrasinda tedaviler tedaviler....2 yildirda bebegim olmuyor,adetlerim berbat,su icsem karnim cikiyor
tüylerle basim dertte...say say bitmez..
biraz uzun yazdim ama evli bekar farketmiyor nolur,lütfen herkes bu konuda bilincli olsun..
benim gittigim doktor gelecegimle oynadi bi nevi..nolur kimse aman düzelir diye beklemesin..baska bi doktorada görünsün...

Back