daha 15 yaşından itibaren pko ve seboreik dermatit gibi iki başbelası hastalık dert oldu şu an 20 yaşındayım ve saçlarım felaket tepede kocaman bir açıklık var artık sinirlerim bozulmaya başladı önleri döküldü androjen hormonu fazlalığı var bir de çok yağlı ve kökleri tıkalı ne kadar çok yöntem denedim inanın ben hatırlamıyorum çare bulabilen varsa şu pko veya seboreik dermatite yazabilir mi lütfen bunalıma giricem yoksa
çok geçmiş olsun bunun için doktora başvurmuşsunuz sanırım baharatlı ve proteinli yiceklerden biraz uzak durun saçlarınız için dermokozmetik ürünler kullanmaya çalışın yada tamamen doğal ürünleri istikrarları şekilde kullanın aklıma başka bişey gelirse yazarım...
daha 15 yaşından itibaren pko ve seboreik dermatit gibi iki başbelası hastalık dert oldu şu an 20 yaşındayım ve saçlarım felaket tepede kocaman bir açıklık var artık sinirlerim bozulmaya başladı önleri döküldü androjen hormonu fazlalığı var bir de çok yağlı ve kökleri tıkalı ne kadar çok yöntem denedim inanın ben hatırlamıyorum çare bulabilen varsa şu pko veya seboreik dermatite yazabilir mi lütfen bunalıma giricem yoksa
Merhaba arkadaşım... Ben de inanılmaz saç dökülmesi (3-5 tel dökülüpde buraları talan eden arkadaşlardan değilim) yaşıyorum kellik derecesinde.... ve moralim artık sıfır... bende yakında hormon testlerime baktırıcam... çünkü tepelerimde arkalarda yamuk yumuk şekle giren saçlarım ve altları keltoş... dün farkettim enselerimde de aynı sorunu yaşıyorum... inşaAllah kurtulurum bu dertten özel cilt doktoruna gittim.... bir sürü ilaç verdi. kullanıyorumda hiç umudum yok çünkü bu kaçıncı... acaba siz bu rahatsızlığınızı nasıl anladınız bende herhangi bir sorunum oldugunu dusunmeye basladım cunkuuu.... teşekkürler