Pko'lu ama bebiş isteyenlerden misiniz? Birbirimize destek olalım mı? :((

miss_venezia

Nirvana
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2008
57
5
623
47
İstanbul
Benim gibi pko'lu olup, bebiş konusunda yolun en başında iseniz bilgilerinizi paylaşır mısınız?
ALLAH İSTEYEN HERKESE, HAYIRLI EVLAT NASİP ETSİN..

evet bende de pko var ve bebek istiyoruz ilaç denemelerimiz sonuçsuz kaldı artık doktorum iğnelere başlayalım dedi önümüz ay.iğnelerden oldukça umutluyuz çünkü gelişmeyen birden fazla yumurtam var.hangi iğneyi verecek ne kadar kullanıcam bilmiyorum ama kullanmaya başladığım zaman burdan yazarım kızlar.....

evet her ay o kırmızıları görünce sinirlerim tepeme çıkıyo. bende pkoluyum. pko da doktor seçimi çok önemli. ilk doktorumda yüksek doza rağmen yumurta oluşmazken şimdiki doktorumda yanında bir kaç takviye ilaçla en düşük dozda yumurta oluşuyor. 2 aydır bu doktora gidiyoruz bakalım ne zaman gelecek bebişimiz.

allah yardımcımız olsun,ilaç tedavisi gördüm olmadı,iğne tedavisi gördüm olmadı,aşılama yaptırdım olmadı,tüp bebeğe karar verdik,3.ayda hamile kaldım kendiliğinden,şimdi 3 yaşında oğlum var,şimdide 2.çocuk için uğraşıp duruyorum,2 yıl tedavi gördüm,yine olmadı,bende tedavileri bıraktım,şimdi incir kürü yapıyorum,faydasını gören çok kişi okudum hayırlısı bakalım bugün8.günüm inşallah faydasını görürüm,allah isteyen herkese nasip etsin

evet her ay o kırmızıları görünce sinirlerim tepeme çıkıyo. bende pkoluyum. pko da doktor seçimi çok önemli. ilk doktorumda yüksek doza rağmen yumurta oluşmazken şimdiki doktorumda yanında bir kaç takviye ilaçla en düşük dozda yumurta oluşuyor. 2 aydır bu doktora gidiyoruz bakalım ne zaman gelecek bebişimiz.

Doktor tavsiyelerinizi de bekliyorum... :((((

inşallah en kısa sürede 2 canlı oluruzzz.. offf...

selam kızlar bende pcoluyum ve yumurtalarım ilaçlara iyi yanıt veriyo..klomen kullandım fakat istenilen mm gelmediği için çatlatma iğnesi olmadım..şubat ayındada aşılama yaptırdım herşey çok iyiydi ama tutmadı aşılamam..kilomda vardı o yüzden diyete girdim ve şuan diyetteyim 1 ayda 6kg verdim biliyosunuz kistler kilo yapıyo ve hamile kalmayı zorlaştırıyo..kilolarmdan kurtulursam belkide kendiliğimden hamile kalırım inşallah..

selam kızlar bende pcoluyum ve yumurtalarım ilaçlara iyi yanıt veriyo..klomen kullandım fakat istenilen mm gelmediği için çatlatma iğnesi olmadım..şubat ayındada aşılama yaptırdım herşey çok iyiydi ama tutmadı aşılamam..kilomda vardı o yüzden diyete girdim ve şuan diyetteyim 1 ayda 6kg verdim biliyosunuz kistler kilo yapıyo ve hamile kalmayı zorlaştırıyo..kilolarmdan kurtulursam belkide kendiliğimden hamile kalırım inşallah..

canım nasıl kilo verdin nelere dikkat ettin bende de pko var ve kilo vermek istiyorum ama veremiyorum yazabilir misin?

kızlar bende pkoluyum ve dıyetteyım cunku hormonlarımda bır sıkııntı yok tek sebep kılo bende bırbucuk ayda 8 kılo verdım dıyet spor ve takvıye bır urun kullanıyorum

kızlar bende pcosluyum adetimin 3. günü klomen kullandım ve 7. günüde soğan kürü yaptım 15 gün...günde iki kere aç karnına içtim ve o ay hamile kaldım.. rabbim verdi vesile oldu.. soğan kürünü bi deneyin derim ben inanın faydası oluyor

bende pko luyum daha hic bir tedavi olmadim yumurtlamam oluyo kilo aldigimi dusundugum icin spor ve dikkatli beslenerek 5 kilo verdim.her ay yumurtluyorum ama gebelik olmadi daha her ay regli olunca kirmizi gormus bogaya donusuyorummmmmmm:( rabbim tum dileyenlere hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin insallah tez zamanda..

bende pko luyum daha hic bir tedavi olmadim yumurtlamam oluyo kilo aldigimi dusundugum icin spor ve dikkatli beslenerek 5 kilo verdim.her ay yumurtluyorum ama gebelik olmadi daha her ay regli olunca kirmizi gormus bogaya donusuyorummmmmmm:( rabbim tum dileyenlere hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin insallah tez zamanda..

inşallah canım hayırlı evlatlarımız olur
ben soğan kürü denemeye başlıyıcam 1 - 2 güne kadar. sen denedinmi daha önce

inşallah canım hayırlı evlatlarımız olur
ben soğan kürü denemeye başlıyıcam 1 - 2 güne kadar. sen denedinmi daha önce

sogan kurunu denemedim bu ay corek otu bal tarcin denedim ama esim rahatsiz umitsiim bu ayda doktora girsin iyilesssin bakalim hayirlisi olmadi sogan kurunu denicem ilerleyen aylarda.zaten benim durum iraz farkli yurt disindayim dil bilmiyorum doktora gidemiyom derdimi anlatamiyom.turkiyeden gelmeden once doktora gittim.birinci doktor bisey yok iyi dedi ikinci gittigim doktorda kronik pko var cocuk dusundugun icin dogum kontrol ilaci vermicem dedi daha yeni evlisin stresten olmamistir belki dedi zaten doktor onemsemedi diye bende ciddiye almadim pko nun ne oldugunuda bilmiyodum heralde onemsiz b isey dedim esim sordugunda da salak gibi doktor bisey yok normal dedi dedim ama pisman oldum simdi ben pko luyum falanda demeve cesaret edemiyom neden o zaman soylemedin diye halbuki ben boyle ciddi birsey oldugunu bilmiyodum:(simdi napcam bilmiyorum neyseki adetlerim duzenli yumurtlamam oluyo ama neden dollenme olmuyo bilmiuom pko nun hic bir belirtiside yok allaha sukur sadece adet olcagim gun bir vea 2 sivilce cikiyo o kadar bakaliom nasip hayirlisi allahtan...

Back
X