- Konu Sahibi miss_venezia
-
REGL oldummmmmmmmmmmmmm........ offffff yaaaaaaaaa... yine tutturamamışızzzz...(((
çok üzüldüm canım ümidini kaybetme ama yine de sen bu ay olmazsa bi daha ki ay olur...........
evet her ay o kırmızıları görünce sinirlerim tepeme çıkıyo. bende pkoluyum. pko da doktor seçimi çok önemli. ilk doktorumda yüksek doza rağmen yumurta oluşmazken şimdiki doktorumda yanında bir kaç takviye ilaçla en düşük dozda yumurta oluşuyor. 2 aydır bu doktora gidiyoruz bakalım ne zaman gelecek bebişimiz.
selam kızlar bende pcoluyum ve yumurtalarım ilaçlara iyi yanıt veriyo..klomen kullandım fakat istenilen mm gelmediği için çatlatma iğnesi olmadım..şubat ayındada aşılama yaptırdım herşey çok iyiydi ama tutmadı aşılamam..kilomda vardı o yüzden diyete girdim ve şuan diyetteyim 1 ayda 6kg verdim biliyosunuz kistler kilo yapıyo ve hamile kalmayı zorlaştırıyo..kilolarmdan kurtulursam belkide kendiliğimden hamile kalırım inşallah..
bende pko luyum daha hic bir tedavi olmadim yumurtlamam oluyo kilo aldigimi dusundugum icin spor ve dikkatli beslenerek 5 kilo verdim.her ay yumurtluyorum ama gebelik olmadi daha her ay regli olunca kirmizi gormus bogaya donusuyorummmmmmmrabbim tum dileyenlere hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin insallah tez zamanda..
inşallah canım hayırlı evlatlarımız olur
ben soğan kürü denemeye başlıyıcam 1 - 2 güne kadar. sen denedinmi daha önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?