Pkolu bebek istiyor

ooooffff

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2010
223
1
96
Ankara
BAKALIM BEBİŞ NE ZAMAN OLACAK ... YAZA KADAR DENİCEM OLMASZA TÜP BEBİŞ DENİCEM : )

YA DA ACABA BEBİŞ YAPABİLECEK MİYİM BEN PKOLU...

AMA ADETLERİM DÜSENLİDİR...

DAHA ÖNCE İLK DENEMEMDE HAMİLE KALDIM AMA 8. HAFTADA DÜŞÜK OLDUM. YASAĞIM BİTİNCE 4 AY DENEDİM BEBİŞ YAPAMADIM...DOKTORA GİTTİM VE HER ŞEY BAŞLADI...

EYLÜL AYINDA PROLAKTİN VE PKO İLE YÜZLEŞTİM EYLÜLDE 150 LİK PROLAKTİN 0 OLDU.

EKİMDE GÜNDE İKİ KLOMENLE 14. GÜNDE 19MM LİK Bİ YUMURTA YAPTIK DOKTORUMLA VE LAKİN Bİ DE KİSTİM OLDU NUR TOPU GİBİ O YÜSDEN ÇATLAMA İĞNESİ OLAMADIM. AMA YİNE DE DOKTOR DENE DEDİ BEN SADECE Bİ GÜN DEDEDİM O DA ÇOK ERKEN Dİ Bİ DE 4 GÜN SONRA Bİ DAHA DENEDİM YANİ BU AYKİ ŞANSIMI KAYBETTİM. DOKTORCUM DEDİ Kİ KLOMEN SENDE KONTROLSÜZ YUMURTA YAPIYOOO TEDAVİYİ DEĞİŞTİRCEM DEDİ.BİR DE RAHİM FİLMİ VE SPERMİYOGRAM İSTEDİ GELECEK AY İÇİN . DYANAMADIM BİR DE BURADA ARAŞTIRMA HASTANESİNDE BİR YAR DOÇA ÖZEL MUAYENEYE GİTTİM SONRA O DA BANA PRİMOLUT N DİYE ADET GECİKTİRİCİ Bİ HAP VERDİ GÜNDE 3 TANE 10 TANE KULLAN ADET OL TEMİZLEN GEL DEDİ:)

ŞAKA MI BU DEDİM BİRİ ADETİN 3. GÜNÜ ÇAĞIRIR BİRİ ADET BİTİNCE.

ŞU ANDA KARASIZLIKLAR İÇİNDEYİM HANGİ DOKTOR BENİ AMACIMA GÖTÜRECEK .

ARAŞTIRMA HASTANESİNDEKİ DOKTORUN YUMURTA TAKİBİ YAPMAYACAĞINI DAHASI YAŞIM GENÇ DİYE DÜŞÜNEREK BENİ HESABA ALMAYACAĞINI HİSSEDİYORUM AMA DİĞER DOKTORUMA DEVAM ETMEDEN VE ÖNCE BU YENİ ŞANSIMI DA YANİ YENİ DOKTORUMU DA DENEYECEĞİM GALİBA ZATEN KAÇ AY KAYBETTİM BİR AYDA BÖYLE KAYBEDEYİM DERT DİİL DİYE Mİ DÜŞÜNMELİYİM BİLEMEDİM. ŞU AN BİR İKİ GÜN İÇİNDE ADET OLMAYI BEKLİYORUM.

İŞİN KÖTÜSÜ DOKTORUM SADECE PERŞEMBE VE SALILARI ÇALIŞIYOR YANİ EN ERKEN SALI GÜNÜ adetin 6. günü olacak çok mu geç olur diye içimden de geçmiyor değil...

KASIM AYINDA NE YAPTIĞIMI ANLATMAĞA DEVAM EDECEĞİM BAKALIM NE OLACAK...

ACABA HANGİ DOKTORA GİDECEĞİM... NEYE KARAR VERECEĞİM.

Cnm benım ınsallah ıstedıgın tez zamanda saglıklı bır sekılde olur

pkolu olmak ben ınanıyorum kı bebege engel degıl herseyın bır yerı bır zamanı var bunu kendımden cok ıyı beklıyorum baya ugrastım ettım bebek ıcın gercı pko yoktu bende ama ıste olmayınca olmuyor ınanmak en onemlı sey

bak cnm herkese tafsıye edıyorum sogan kuru cok onemlı lutfen bunu yap 3 ay emınım cok faydasını goreceksın ben sogan kuruyle hamıle kaldım cnm doktorlar asılama fılan derken

geçen ay ilaç kullandığım için deneyemedim onu ben ama bu ay deneyeceğim kesinlikle ilaç kullansam da ... hatta bugün hayır tohumu civan perçemi aslan pençesi ve çörek otu karışımını da içicem bakalım 3 ay mı dedin... sağol bir 3 ay da bunu deneyeceğim ne kaybederim ki... teşekkürler iyi dileklerin için mız mız

Doktordan geldim çok şaşkınım...

Klomen kullanmıyorum.... Geçen ay kullandım 14. Günde 19mm yumurtam olmuştu...

Bu ay klomeni kist yaptığı için bırakmıştım 13. Gün 22 mm yumurtam varmış...doktor klomen kullanıp kullanmadığımı sordu çok şaşırdım .... Ha bu yumurta çatlar mı çatlamaz mı bilemiyorum... Ama buna dikkat soğan kürü ve başka bir karışım çiiyordum hatta yumurtam daha cok büyümesin diye hemen bıraktım...

Ama bbu defada fazla büyümüş heralde... 22mm yumurta döllenir mi ? çatlar mı ? Falan filan...

Kaldı ki benim eşimde sperm hareketliliği ve morfoloji sorunu var... Bize tüp bebek önerildi...:(

ama bu bitkiler işe yarıyor...

Tüm pko lular duysun...

Mız mız deyince bu ay yaptım... Soğan kürünü beraberinde de başka bi kür yaptım ama...

Bi de yumurta çatlatma kür olsaydı keşke : )

Ama ben hem pko hem eşimin sperm sorununa rağmen daha evvel hamile kalmıştım ilk denememde....

şimdi ikinci kez mucize olmalı ki bu kadar büyük umurta ile 22mm (ki eğer çatlarsa) ve bu kadar hareketsiz spermle hamile kalmak...

Neden mucizeye ihtiyacım var da bu benim doğalım diil...:(

canım öncellikle çok geçmiş olsun bende pkodan muzdaribim ve 9 yıldır uğraşıyorum. bir aşılama ile bebeğim olmuşdu ancak 24 haftalıkken erken doğum nedeni ile kaybettim. ben kendiliğimden asla adet göremezdim ilaçla adet görüyordum. Ancak yavrum bedenime şifasını bırakıp gitmişdir geçenlerde kontorle gittim yumurtan oluşmaya başlamış dedi inşallah hamile kalırsın dedi doktorum. bu yumurtaya göre adetde olursun dedi olamazsan gel ilaç yazarım öyle adet olursun dedi

soğan suyunu bende denedim geçen yıl 5 ay boyunca ve adet olamadım ama ogünden bugüne kist derdiyle uğraşmıyorum kist yönünden işe yaradı ancak canım bişey sorucakdım soğan suyundan hariç başka bişey daha kullanmışsın hangi kürü uyguladın söylermisin bacım

civanperçemi,arslanpençesi ve hayıtı bende kullandım ancak 1 ay kullandım sonra tedaviye başlayınca bırakmak zorunda kaldım herşey Allahdan bizlere birşeyleri vesile kılarak istediğimiz şeyleri ulaşmaya çalıştırıyor Allahım hayırlısını versin

işte aynen bu hayıt-civan-aslan : ) kürü ama buna bir tarçın ve bir tatlı kaşığı da bal ekliyordum her yapışımda günde iki defa içtim... ama yumurtamı fazla büyütmüştü... denemelisin bence ama tedavi ile nasıl olur bilmiyorum... yumurta büyümüyorsa dediğin gibi denenebilir bence ...

bal tarçını bende yapdım hatta içinde polende vardı çok faydasını gördüm şimdi yeniden bal tarçın çörekotu kullanıyorum. Polen alamadım malesef sanırım hatayda yaşıyorsun orası aktar bulma bakımından zengindir benim bulunduğum yerde sadece 1 tane var istediğimi bazen bulamıyorum safranı duydunmu bilmiyorum bu bitkide yumurtalıklara ve rahme çok iyi geliyor ben geçen yıl kullanmışdım ve önce Allahımın sonra da bu otun sayesinde sanırım adet görmüşdüm. Safran kolay kolay bulunmuyor pahalıya satılıyor bulunsada

Bilmem bence polene gerek yok onun yerine bal kullan... Ama tedavi ile bu defada yumurtayı fazla büyütmesin...mesela ben artık sadece 11 gün yapacagım bu kürü fazla büyütmesin diye... Hatta şimdi de bir de yumurta çatlatıcı kür arıyorum : ) tüp bebeğe geçmeden ne yapabilirsem kardır.... 2 - 3 aya dek tüp bebek yapcam ben...
Ama bence sen tedaviden dolayı günde iki defa diil de bir tane falan mı içsen acaba çünkü ben cok faydasını gördüm aşırı büyüttü yumurtamıı ... 22.2 mm oldu .... Sende kullan muhakkak : )

gerçi sen de kullanmışsın...daha önce.... Hayırlısı : )

hımmm evet hatayda yaşıyorum... Aktarlara gelince eh işte : ) ben böle şeylere hiç inanmazdım....çok değişiyor ama fikirlerim...: ) son çırpınışlarım bunlar : ) tüp bebek yolunda.....

kızlar öncelikleAllah hepimize şifa ve kucaklarımıza da ardı ardına bebekler versin:) İCROC öncelikle sana bi sorum olacak ne olur cevapla cunku benim için çok önemli 12 gün önce ben de 21 haftalık erken doğum yaptım ve tabiki bebeğim öldü hala atlatamadım ama bu site biraz olsun yalnız olmadıgımı hıssettırdı bana doktora hıckıra hıckıra aglarken bı soru sormustum bıdaha bebegım olurmu dıye oda hamıle kalmıs olman senın ıcın cok ıyı bundan sonra tedavısız bıle olabılır demıstı sen doktora ne zaman gıtıın yanı dogumdan ne kadar sonra ve korunma suresı falan verdımı benım randevum 1 aralıkta kafamda bır suru soru var bana yardımcı olabılırmısın

bu arada oooof arkadasım yumurta catlatma kuru zaten var sogan kurun bıtınce yanı kac ay kullandıysan adetının ılk gunu ıncır havuc kurune baslıyorsun bizzat ibrahim saraçoğluna mail attım ve cevabına dayanarak sölüyorum Allah şifa versin yarattıklarını bize vesile kılsın inşallah

kızlar öncelikleAllah hepimize şifa ve kucaklarımıza da ardı ardına bebekler versin:) İCROC öncelikle sana bi sorum olacak ne olur cevapla cunku benim için çok önemli 12 gün önce ben de 21 haftalık erken doğum yaptım ve tabiki bebeğim öldü hala atlatamadım ama bu site biraz olsun yalnız olmadıgımı hıssettırdı bana doktora hıckıra hıckıra aglarken bı soru sormustum bıdaha bebegım olurmu dıye oda hamıle kalmıs olman senın ıcın cok ıyı bundan sonra tedavısız bıle olabılır demıstı sen doktora ne zaman gıtıın yanı dogumdan ne kadar sonra ve korunma suresı falan verdımı benım randevum 1 aralıkta kafamda bır suru soru var bana yardımcı olabılırmısın

canım çokkkkk geçmiş olsun ve başın saolsun bende aynı soruyu doktoruma sordum 3-4 ay bilemedin en az 6 ay boyunca deneyin dedi korunmayın dedi gebelik oluşur çünkü göbekden kullanılan iğneler bu süre zarfında da etkisini gösterirmiş ve ultrasonla bakdığında bir yurmutam oluşmaya başlamış bak dedi ilaçların faydasını gördünmü dedi bana inşallah bu ay kendiliğinden hamile kalırsın dedi bana hiç korunmamamızı söyledi ama artı yine aynı acıyı yaşarmıyım diye sordum bebeğimi kaybedermiyim diye evet 2.cisinde bile riskim devam ediyormuş erken doğum açısından çok korkuyorum. Allahım bir daha aynı acıyı yaşatmasın. Canım zaten 40 gün lohusalığın n boyunca birşey yapamıyorsun. O yüzden doktor birşey söylemese bile siz de korunmayın herşey olacağına varır

canım çok sağol kusura bakmassan bir sorum daha olacak biyopsi yaptılar sanırım senin meleğine de bunun sonucunda mı dokor risk devam ediyo dedi bi daha bunu kaldıramam yaaa nolur görmeyelim bu acıları yazarken bile ağlıyorum nolur yaa neden düşük tehlikesi varmış pcodan dolayımı düşmesin yeterki ben kendimi yatağa bağlıcam valla hamile kalırsam

bu arada acıdan unuttum senin de başın saolsun benim suyum gelmişti ama rahimde açılma yokru bekledik kese kendini tamir eder suyu artar diye 2 gün arttı sonraki 2 gün de sonra artmadı yavrumun kalbi silikleşti doktor sana zarar verir dedi ve suni sancıyla doğurdum kuzum kayram gitti

evet canım biyopsi yaptılar ve enfeksiyon çıkdı yavrumda sordum doktora siz dedim 6 ay boyunca herşey normal gayet sağlıklı demişdiniz dedim benim bile tahlillerime gayet iyi diyordunuz neden böyle oldu aklım halen almıyor dedim. Biliyorsun dedi hastaneye yattığın andan itibaren CRP diye bir değer varmış o sürekli yükseliyordu düşüremiyorduk dedi ama hastaneden çıkdıdan sonra yeniden tahlil yaptırdım. o seviyem düşmüş bebeğime de bulaşmış ondan erken doğum yapmış hem bu enfeksiyondan dolayı hemde pco hastalarında gebelikde ilk bir veya iki gebelik kayıpları görülür dedi enfeksiyonun tekrarlamaz ama diyor

crp değerin kaçtı benim 12 çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam bu enfeksiyon demekmiymiş demekki bende de o çıkacak sende su gelmişmiydi erken membran rüptürü diyorlar erken su gelmesine enfeksiyon olabiliyormuş bu enfeksiyon neden oluyo söleselerde bidaha olmasa kesenin yırtılmasında enfeksiyonun etkisi çok fazlaymış bende de o çıkacak o zaman crp koyu yazılmıştı çünkü tahlillerde

canım benim 5 civarıydı crp seviyem evet enfeksiyon belirtisiymiş bu değer benim suyum yokdu başda kanamam vardı çok fazla doğum zamanı zaten suyum gelmeye başladı yavaş yavaş doktor alttan muayene etti ve rahim çok açılmış doğum başlamak üzere dedi hastaneye yattığımda 3 cm açılmışdı rahmim sonra normal doğumla dünyaya geldi yavrum bende TAHA koyucakdım adını

zaten bir daha ki olurda hamile kalırsam sürekli crp seviyesine baktırıcam vajina kültürü yapılıyormuş ondan yaptırıcam ayrıca hangi kan tahlileri yapılıyor hepsinden yaptırıcam

ben o kadar çok kan tahlili yaptırdım ki ayrıca birbirinden habersiz iki doktorum vardı işimi şansa bırakmayacaktım güya ama iste olmayınca olmuyor malesef

Back
X