- 27 Ağustos 2009
- 87
- 0
- 296
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana da polikistik over teşhisi kondu ben nasıl baş edicem aşırı tüylenmeyle kiloyla adet düzensizliğiyle doktor bi doğum kontrol hapı verdi bunu hep kullancan dedi çekilir şey mi daha 16 yaşımdayım:umursamaz:senağlama
bana da polikistik over teşhisi kondu ben nasıl baş edicem aşırı tüylenmeyle kiloyla adet düzensizliğiyle doktor bi doğum kontrol hapı verdi bunu hep kullancan dedi çekilir şey mi daha 16 yaşımdayım:umursamaz:senağlama
arkadaşlar mrb bi sorum olcak bu ay adetim siyah renkte acaba pco dan olabilir mi klomen kullanmıştım bu ay ondan mı acaba yardımcı olursanız sevinrim
Tatlım dert etme, doğum kontrol hapı kullanmak kötü bir şey değil, her kadının hayatında bir dönem kullanması gerektiği söyleniyor.
Ayrıca bakmadıysan bu konuya mutlaka bak, soğan kürü kistleri öyle yok ediyormuş ki bazen doktorlar bile şaşırıyormuş.
Geçmiş olsun. Umarım yakın zamanda atlatırsın a.s.
merhaba canım benim bir arkadaşım da lise dönemiminde pco sebebiyle tedavi görmüştü biraz can sıkıcı erken yaşta doktora gidip gelmek ama ihmal etme sakın şu anda bir sıkıntısı kalmadı hormonları dengeli ama kader arkadaşımı yalnız bırakmadım seneler sonra bende pco çıktı :sinifsinif:
Merhaba, ben de hastalığın başındayım sanırım. Düzensizlik, tüylenme, kilo hiçbirisi yoktu. 1 yıl önce bu zamanlar adetim 1 hafta gecikti ilk defa. Bu olaydan 6 ay sonra doktora gittim ve PKO dedi. Geçtiğimiz 6 ayda da gerçekten adetlerim ara ara 2-3 gün gecikmeye başladı.Sanırım hormonal değişiklikler başladı vücudumda ve pko kendini belli etmeye başladı. Sorum şu: Adeti bi kaç hafta geiken pko'lu arkadaşlar, başından beri mi böyle gecikiyordu, yoksa benimki gibi başlarda 2- 3 gündü de sonradan daha da mı arttı bu gecikme? Yani acaba ilerliyor mu PKO'm bunu anlamaya çalışıyorum.
canım örneğin benim hiç aksamadan 28 günde bir gelirdi
bebek fikri ile adet dengen bir değişti
Bu arada hiç ilaç kullanmadım ben ömrüm boyunca
ne adet düzenleyici, ne doğum kontrol, ne adet söktürücü...
dr pkolusun dedi
ama hala düzenli adet oluyorum
bi farkla 30 günde bir
o bir iki günlük oynamalar çok normal kabul ediliyor
Arkadaşlar bu hastalığı bu kadar büyütmeyin ya ölmeyeceksiniz:))bende pko luyum ve benimde tüylenme sorunlarım sivilcelerim ve adet düzensizliklerim vardı hatta 6 ay kadar gecikmeler oluyordu düzenli tedavi oldum ve bütün hormonlar düzene girdi şu anda da hamileyim:CüvCüv: bu kadar nazlı olmayın uzman bir doktorda tedavinizi görün herşey olumluya dönecektir geçmiş olsun