sağol canım ya inşallah hayatımın en stresli haftasına girdim doktor bu bir hafta içinde doğmazsa suni sancı verip doğurtacağım dedi, 40.haftadan sonra beklemiyormuş. moralim bozuk inşallah herşey yolunda gider
kızlar bende gıttım troıdlerıme baktırdım bısey cıkmadı bıde sekerımı olcturdummm cok sukur hepsı normalmıssadece tansyonum cok dusuk cıkıyor 2 gundur ensemde bır agrı var ensemden gogsume kadar vuruyor 9/5 cıkıyor kucuk cok dusukmus tuzlu ayran ıcıcem sımdı bıde ben bu ay 7 sınde hastalandım dıer gunler hep bır damla bır damla kahverengı oldu 7 sındekıde cok olmadı zaten ıcımden hep bırı bır test yap dıye durtuyor dusunun kı hala umutluyummm bugun 12 sı gene bır damla pembe bısey geldı dus alıyordum gene gelıo fenalık geldı
kızlar bende gıttım troıdlerıme baktırdım bısey cıkmadı bıde sekerımı olcturdummm cok sukur hepsı normalmıssadece tansyonum cok dusuk cıkıyor 2 gundur ensemde bır agrı var ensemden gogsume kadar vuruyor 9/5 cıkıyor kucuk cok dusukmus tuzlu ayran ıcıcem sımdı bıde ben bu ay 7 sınde hastalandım dıer gunler hep bır damla bır damla kahverengı oldu 7 sındekıde cok olmadı zaten ıcımden hep bırı bır test yap dıye durtuyor dusunun kı hala umutluyummm bugun 12 sı gene bır damla pembe bısey geldı dus alıyordum gene gelıo fenalık geldı
canım sana sorularım olcak şimdi serophene kaç mg kullandın adetin kaçıncı günü içtin günde kaç tane hemen bu ay bende deniycem
valla cok sevindim senın adına cnaım benım yaa bende eylulde gitcem doktor abakalım kısmete ama bu ay içceem bende :) bu arada ilşki durumu nasıl oldu gün aşırımı falan mı 2,günde 1 falanmı naptın kızzzz
canım testlerinin iyi çıktığına sevindim! tansiyonuna dikkat et ama. sen bence test yap için rahatlasın en azından!
aman ne testı be hamıle olsam belırtı bısey olurdu resmen karnım agrıdı hastalandım ıste :)) 1 gunde olsa azda olsa oldum sanırım
aman ne testı be hamıle olsam belırtı bısey olurdu resmen karnım agrıdı hastalandım ıste :)) 1 gunde olsa azda olsa oldum sanırım
slm arkadaşşlar bende pko luyum malesef.BENM SORUNUMDA İNFERTİLİTE.tüylenmem saçdökülmem kilo almam hepsi var 4 yıllık evlliyim 3 yumurtlama ve 2 aşılama tedavisi oldum ama yine olmadı ilaçlar vs derken 65ten 86kiloya çıktım tedaviye ara verdk 2 yıldır ve ben bu yıl 75 kiloya düştüm EUROFERTİLE GTTM FUAT ALİBEYE .DR KENDNDEN OKADAR EMİNKİ İNŞALLH YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜCEM DEDİ bende kist göründü kilo vermem gerektiğini söyledi ve GİNERA FOLBİOL VE GLUKOFAJ VERDİ 1 AY SONRA tekrar gdcem allahın izniyle sorunun kaynağına incez dedi deneylernzi paylaşırsnz sevnrm
konuya dalcam ama bence bi test yap çünkü bebek tutunurkende öle leke gelebiliyomuş netten araştır istersen.yerleşme kanaması deniyo ümitlenme olmazsa üzülürsün olursada sürprz olur ama en çözümü test yap
ayy ecrınnn kopardın benıallah senıı kafa nereye bebek oraya ben tatıle gıttım ordada basladım hamıle saymaya esım dıokı yeterrr beee ıycene kafayı yıcennn eylulde gıdıceksen sen ıcebılırsınde ben ıcebılırmıyım bılmem adetın kacıncı gunu kullanılıoo acaba onları ogren canım ıycene arastır bır oyle kullan bır doktor var bu bahcelıevlerde hızmet hastanesınde kadın cok ıyı dıyorlar ona gtsene canım sen esın ızın vermıodu ya erkege
valla hayatım bu ay için demiyorum ama benden pay biç, belirti filan arama! bende hiç bir belirti yok işte, göğüs acıması klasik zaten her ay olur başkada bişiy yok :)
canım ben 50 mg'lık serophene içtim. Geçen ay adetin 3. günü başlayarak 5 gün boyunca günde 1 tane içtim. zaten kutuda 10 tane var. Ama geçen ay yumurtlama oldu, çatladı da ama bir sonuç olmadı. bu ay da yine adetin 3. günü başlayarak 5 gün boyunca sabah ve akşam olmak üzere günde 2 tane içtim.
hayırlısı olsun canım ya, ilişki için de doktor reglin 14,16,18, ve 20 günlerini atlama dedi, iki ilişki arasında 1 gün mola verin dedi biz de o tarihleri kaçırmamakla birlikte aynen dediği gibi yaptık .
valla bende güldüm çok kendımee :))ama öyle kafa nereye biz oraya değil mi :)) evet eylülde gitcem belkı onumuzdekı ay ilaç bitincede giderimm .yaa ben akşam gidebileceğimbir doktor arıyorum çünkü iş yherinden izin alamam zor oluyorr bizm işyerine yakın birr polikinlik var orda akşlamalrı bayan doktor oluyormuss ona gitcem iş çıkışı ilacı alıp kullanayım gideyim aadet bir gelsin klomene cvp vermedım belkı buna veririm :) hee o hizmet hastanesındekı meltem hanımmı senın dediğin
slm arkadaşşlar bende pko luyum malesef.BENM SORUNUMDA İNFERTİLİTE.tüylenmem saçdökülmem kilo almam hepsi var 4 yıllık evlliyim 3 yumurtlama ve 2 aşılama tedavisi oldum ama yine olmadı ilaçlar vs derken 65ten 86kiloya çıktım tedaviye ara verdk 2 yıldır ve ben bu yıl 75 kiloya düştüm EUROFERTİLE GTTM FUAT ALİBEYE .DR KENDNDEN OKADAR EMİNKİ İNŞALLH YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜCEM DEDİ bende kist göründü kilo vermem gerektiğini söyledi ve GİNERA FOLBİOL VE GLUKOFAJ VERDİ 1 AY SONRA tekrar gdcem allahın izniyle sorunun kaynağına incez dedi deneylernzi paylaşırsnz sevnrm
evet canım meltem hanım nerden bıldınbızım komsu gıdıyor oda cok dogurgan hamıleydı dgurdu .hemen arkasından gene hamıle kaldı dusun yanı 5 aylıkken ogrendı hamıle oldugunu bıdaha sımdı baglattıda bıdaha bebek yapamıcak iş yerın nerdekı senın canım? yakın degılmı oraya.cok ıyı bır kadınmıs pko konusunda ıyımıs dıyor ınsallah verırsın hadı bakalım sen kullanda bakalım ne olcak sonuc:))
hehehe kız benım hıc gogsum agrımaz bır adet oldugum zaman kasıklarım agrıdı hemde delı gıbı okadar adette 1 gun ıste sonra leke leke oldum aman bsver ne testı oldum ıstezaten umut yoktu bu AY bılıosun ıltıhapla cok ugrastm bıdakı aya kısmet bu ay corek otu bal tarcın yapıyorum ıltıhap ıcın gıdıcem doktorada bır gıdemedım hala damla damla gelıyorr
hehehe kız benım hıc gogsum agrımaz bır adet oldugum zaman kasıklarım agrıdı hemde delı gıbı okadar adette 1 gun ıste sonra leke leke oldum aman bsver ne testı oldum ıstezaten umut yoktu bu AY bılıosun ıltıhapla cok ugrastm bıdakı aya kısmet bu ay corek otu bal tarcın yapıyorum ıltıhap ıcın gıdıcem doktorada bır gıdemedım hala damla damla gelıyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?