Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

bişicik o9lmaz karşında günü geçip doğan aslan gibi bir pko lu var mesela:)
anam beni günü geçtikten sonra doğurmuş nerdeyse 10 aylık olcakmışım hehe
senin de bebeğin sağlıkla kucağında olacak merak etme doktorun ne diyorsa onu yap kendini dinle bebğine dikkat et
dualarımız şimdi seninle

canım sevindim test sonuçlarının iyi olduğuna, ama tansiyonuna dikkat et!

canım testlerinin iyi çıktığına sevindim! tansiyonuna dikkat et ama. sen bence test yap için rahatlasın en azından!

canım sana sorularım olcak şimdi serophene kaç mg kullandın adetin kaçıncı günü içtin günde kaç tane hemen bu ay bende deniycem

canım ben 50 mg'lık serophene içtim. Geçen ay adetin 3. günü başlayarak 5 gün boyunca günde 1 tane içtim. zaten kutuda 10 tane var. Ama geçen ay yumurtlama oldu, çatladı da ama bir sonuç olmadı. bu ay da yine adetin 3. günü başlayarak 5 gün boyunca sabah ve akşam olmak üzere günde 2 tane içtim.

hayırlısı olsun canım ya, ilişki için de doktor reglin 14,16,18, ve 20 günlerini atlama dedi, iki ilişki arasında 1 gün mola verin dedi biz de o tarihleri kaçırmamakla birlikte aynen dediği gibi yaptık .

canım testlerinin iyi çıktığına sevindim! tansiyonuna dikkat et ama. sen bence test yap için rahatlasın en azından!

aman ne testı be hamıle olsam belırtı bısey olurdu resmen karnım agrıdı hastalandım ıste :)) 1 gunde olsa azda olsa oldum sanırım

slm arkadaşşlar bende pko luyum malesef.BENM SORUNUMDA İNFERTİLİTE.tüylenmem saçdökülmem kilo almam hepsi var 4 yıllık evlliyim 3 yumurtlama ve 2 aşılama tedavisi oldum ama yine olmadı ilaçlar vs derken 65ten 86kiloya çıktım tedaviye ara verdk 2 yıldır ve ben bu yıl 75 kiloya düştüm EUROFERTİLE GTTM FUAT ALİBEYE .DR KENDNDEN OKADAR EMİNKİ İNŞALLH YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜCEM DEDİ bende kist göründü kilo vermem gerektiğini söyledi ve GİNERA FOLBİOL VE GLUKOFAJ VERDİ 1 AY SONRA tekrar gdcem allahın izniyle sorunun kaynağına incez dedi deneylernzi paylaşırsnz sevnrm

aman ne testı be hamıle olsam belırtı bısey olurdu resmen karnım agrıdı hastalandım ıste :)) 1 gunde olsa azda olsa oldum sanırım

valla hayatım bu ay için demiyorum ama benden pay biç, belirti filan arama! bende hiç bir belirti yok işte, göğüs acıması klasik zaten her ay olur başkada bişiy yok :)

konuya dalcam ama bence bi test yap çünkü bebek tutunurkende öle leke gelebiliyomuş netten araştır istersen.yerleşme kanaması deniyo ümitlenme olmazsa üzülürsün olursada sürprz olur ama en çözümü test yap

canım hosgeldın aramıza kılo vermen ıyı olucak metformın ıcerıklı ılacları tum pkolular genelde kullanıyor bende 1 ay oldu kullanmaya baslayalı adetım 2 gun erkenden geldı bende 2 sefer klomen 1 ay gonal f ıgne kullandım maalesef olmadı eylul gıbı asılamayı dusunuyorum.inşallah en kısa surede bebegıne kavusursun canımm..pko olupta bır cok arkadasımız hamılee rabbım nasıp etmısse olucak ınsallah bızlerındee

canım ben bu ay gonal f kullandım 9 temmuzda olmam gerekırken 7 temmuzda hastalandım adet cok kısa surdu yanı 1 ped ama kırmızıydı yanı o yuzden adet oldum sayıyorum 2 ci gunude kahverengı leke seklınde oldum hala devam edıyor ben banyo yaptıkca gene gelıyor yok bee canım nerdeeeee keşke süpriz olsada var cıksa .yerlesme kanaması kırmızı olarak gelmıyor dıye bılıyorum. kısmettttttttt onumuzdekı aylaraaaa bakıcazz

valla bende güldüm çok kendımee :)) ama öyle kafa nereye biz oraya değil mi :)) evet eylülde gitcem belkı onumuzdekı ay ilaç bitincede giderimm .yaa ben akşam gidebileceğimbir doktor arıyorum çünkü iş yherinden izin alamam zor oluyorr bizm işyerine yakın birr polikinlik var orda akşlamalrı bayan doktor oluyormuss ona gitcem iş çıkışı ilacı alıp kullanayım gideyim aadet bir gelsin klomene cvp vermedım belkı buna veririm :) hee o hizmet hastanesındekı meltem hanımmı senın dediğin

Son düzenleme:
valla hayatım bu ay için demiyorum ama benden pay biç, belirti filan arama! bende hiç bir belirti yok işte, göğüs acıması klasik zaten her ay olur başkada bişiy yok :)

hehehe kız benım hıc gogsum agrımaz bır adet oldugum zaman kasıklarım agrıdı hemde delı gıbı okadar adette 1 gun ıste sonra leke leke oldum aman bsver ne testı oldum ıste zaten umut yoktu bu AY bılıosun ıltıhapla cok ugrastm bıdakı aya kısmet bu ay corek otu bal tarcın yapıyorum ıltıhap ıcın gıdıcem doktorada bır gıdemedım hala damla damla gelıyorr

hayırlısı olsun canım ya, ilişki için de doktor reglin 14,16,18, ve 20 günlerini atlama dedi, iki ilişki arasında 1 gün mola verin dedi biz de o tarihleri kaçırmamakla birlikte aynen dediği gibi yaptık .

analdım canım sagol :)) bende bu ay deniyecem doktorada giderim ilaç bitince ön kontrol :))) dersinize iyi çalışmışsınız maşşalh hemencecık tutmus bebeiş biz çok tembelizzz çokkkkk

evet canım meltem hanım nerden bıldın bızım komsu gıdıyor oda cok dogurgan hamıleydı dgurdu .hemen arkasından gene hamıle kaldı dusun yanı 5 aylıkken ogrendı hamıle oldugunu bıdaha sımdı baglattıda bıdaha bebek yapamıcak iş yerın nerdekı senın canım? yakın degılmı oraya.cok ıyı bır kadınmıs pko konusunda ıyımıs dıyor ınsallah verırsın hadı bakalım sen kullanda bakalım ne olcak sonuc:))

aramıza hoşgeldin canım inş.güel sonuçlar alırsın tedavınden .ben tipik pkoyum 2kez klomen kullandım yumurtlama olmadı.eylülde tedavıyee başlıycam inş.benim adetlerim çok düzensizdi 2senedir glukofen vee 4aydırda hayıt hapı kullanıyorum çok şükür 4aydırda düzenli adet oluyorum moralını yüksek tut canım umut her zmaan var

sagol canım benımmm evet yaa iyi bir doktormuss kk dan duydum canım iş yüzünden akşmalrı doktor agitcem valla sonuc alamazsam işten çıkcam o olcak galıbaa hakkımızda hayırlısı artık

doktor niye 14-16-18-20 dedi kızz bende öyle yapcam daa plan yaptım kendımcee ay kafayı yiyorum galıba ben yaaaaa

neyse canım benim hayırlısı olsun, sen bu ay çok yıprandın, hele bir dinlen bakalım zaman ne göstericek, inşallah senin güzel haberini de kutlicaz burdan :)

neyse canım benim hayırlısı olsun, sen bu ay çok yıprandın, hele bir dinlen bakalım zaman ne göstericek, inşallah senin güzel haberini de kutlicaz burdan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…