Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

ne demek şekerimmm doğruları söyledim valla mesela samsunu ben karadeniz gibi görmüyorum nedense ama rizenin benim içni yeri gerçekten ayrı eşimle benim tanışmama neden olan arkadaşta rizeliydi bu aradaaa ( benim ilkokul arkadaşım)

orduda yok canımm lazca ama farklı bi konuşma tarzı var yani o kesinn ama lazca değill
özellikle az şunu yapar mısın az öteye gider misin az beri gel aha orda felan çok kullanıyolarr başka bir yere gittiğim de az bakar mısın dersen birine böyle bön bön bakarlar az ney diye
yok canım karar vedim almicam anestezi normal girip çıkcam valla..
kanama olmasınıı çok özledimm kızz uzun zamandır adet görmüyorum ya

filiz çok bakma her baktığında aklına bırsey takılır ve sonunda hastalık hastası olursun :) sakin ol bıraz kansızlık var mı ondan da az gelir.. bır ınsan normal bır ınsan sorunu olmayan ancak yrım su bardagı kadar kanaması olurmus zaten...

gorunumunu gordum ben ama o cok umursamadı napıyım dıyor onekı dıyor
ablam cok takmaz benım gıbı umrunda olmaz suan spriel taktırıyım dıo
aman kaza olur gene dıo delı oluom bende Olsun bırak 3 tane dedım gecen kafayı yıcem dıo cok sıkıldım gezmeyı ozledım dıyor
evde bunaldım dıo kı oglu cok afacan :)

canımcım zaten bende önceden biliyordum pko oldumu evlenmedende .. ama bukadar sorun yaşıcamı bilemedim korunmadım hiç 2 sene şimdiki dr gidene kadar hiç tedavide yapan olmadı korunmadımda şimdiki dra gitim bana dediki tedavi başlamak için 1 seen korunmasız ilişki olması lazım çünkü kendiliğinden kalan çok bende 2 sene olduğunu söyledim hemen hormon testleri tedavi başladı 5 ay işte 2 gebelik yaşadım çok şükür dedim bu şekilde oluyo bari ... ama senin gibi olsam yani hiç uğraşmasaydım keşke hem psikolojikmen çok yıprandım hem maddi hem manevi yani ... o yüzden burda tedaviyle uğraşanları çok iyi anlıyorum ben ... herkez bana dediki senin bitane oldu ya artık anaçsın çocuğun kolay olur 16 ay adet görmedim sonrada korunmadım olursa olsun dedim zaman geçti tık yok... sonra dedim ki anlaşıldı tedavi olmam lazım işte serüven sil baştan başladı 7 ay kadar aşılamayla bitti çok şükür .. yine halime çok şükrettim 3 veya 4 aşılama olan 5. 6 . tüp bebek tedavisi görenleri gördüm çok şükür yarabbim dedim onların yerinde olsam ne olurdum zaten psikolojim çökmüştü kaldıramazdım heralde dedim .. rabbim kimseye kaldıramayacağı yükü yüklemesin çok zor ..

3 hafta.. sdce bir gün leke gbi şeylr oldu kask agrsı eşliğinde ( çoğu kişide işe yaramış ama bende yaramadı :SS soğan kürü de yaptım o sürecte 15 gün blki lekenin sbebi budur bilemyrm(

tarlusal bıttıkten 15 gün sonra oluyor genlede son kullandıgımda bana yaramamıstı hatta bı aryda 2 tane kullanmstım..3 kutu için 15 gun daha bekleyecekken oldum o da bır damla ama oldum dıye saydılar.. muhtemlemen o leke dedıgınde sende olmussundur..

canım kansızlık yok bende ck usuyordum ellerım ayaklarım ısınmazdı bırde halsızlık vardı bende bırara doktor tahlıl yaptı kansızlık dıye bırsey yoktu yanii
aynen annemde kızıoo hastalık hastası olcan dıye bılmem canım benım bu ay az oldu gecen aya gore sadece gecen ay gene 2 gun oldum

anladımm canımm sen baya bir tedavi sürecinden geçmişssin.. oğlum 2 yaşına gelsin bende bırakcam korunmayı şuanda korunuyoruz.. zaten bi 2 yıl uğraşırız öyle gideriz hastaneye 2.çocuğu düşünürsek..
burdaki arkadaşların hepsi benden çok uğraşanlar insanlar ben bu kadarını kaldıramıyorum yani kimbilir arkadaşlar nasıl kaldırıyo..
kesinlikle Allah kimseye o yükü yüklemesin..

alemsin canım ya ... boşver temızlık işte yaz günü çok olup ne yapacan havalar zaten sıcak ped yakacak kan kokocak ığğğğğğğ hepsini toparla kışa çok çok ol :) insan banyodan çıkamıyor yazın adet olunca:)

sdce cyclo progynova draje ilacı işe yaradı bundan 9 ay önce..ilk kullandgm ilaç zaten 21 gün kullandm 5 gün adet oldum fkat o son adetmdi ( 16 , 17 kasım 2011 den bu yana sdce tarlusal kullandm bri mayısta bri temmuzda fkat dedgm gbi sdce temmuzda br gün bir dmla kdr lke oldu ( yardmlrnz için çokk teşekkr ederim ayrıca

Ne denir bunaa her yerin iyiside var kötüsüde bende iyisi olandanım o kadar
Aaa evet o konuşma tarzı giresunlardada var biliyorum

Aferin cesaretinden dolayı seni tebrik ediyorum çabuk pes ettin
Şaka bi yanada,bana az bişey kanama olursun demişlerdi ama doktor işlemden hemen sonra kanaman çok olacağa benziyor dedi vede 3 gün sürdü benim Ama değişiyor herkesin farklı oluyor işte..
Sabah bende doktora gidicem bakalım ne dicek yarına güzel hayırlı haberlerle geliriz umarım..

saol canım abımın esı rızelı Cok ıyıdır severım bende rızelılerı

:

9 ay çok uzun bir süre değil mi.. bence başka doktora görünmelisin :44::44:

canım ben bayram öncesi gidicem bana gel dediğine göre ordadır hala .. ben zaten dedim ya çalışanlardan duydum muayenehanesinde bakıcakmış zaten öyle drlarda bazı hastanelere sadece doğum için gidiyolar ... eğerki yok gitmicem derse burdayım oda günde 3 saat orda zaten haftada cumarteside dahil 5 gün cumartesi 10 dan 2 ye orda .. gitmezse ki temennim gitmemesi yönünde keşke gitmese gidersin ...gidicekse zaten onuda sorarım biyere gitmeyi düşünüyomu sana ona göre yazarım şimdi gitsen başlasan adam giderse bişeye yaramaz zaten yine arayışa girmek zorunda kalırsın ... bende dr arayışımda çok tavsiye aldım birileri hakkında gerçi ilk gittiğimde vaz geçi verdim bebeğimi alcakmış aklıma geldikçe kan beynime sıçrıyo valla olmadı rahmimi olmadı ölürmüşüm töbe yarabbim delelndiriyolar adamı ( inanki hiç kimseye güvenim kalmadı benimdr olarak elbetteki iyisi vardır ama bilemiyosunki ..

rica ederim... kafana takma o zman diğer arkadasa dedıdgım yaz günü çok da iyi değil bu sıcak havalarda:) inşallah olurusn bır an çnce olursan yaz ha bende merak ettim şimdi neden olmadığını:) hep hamıle kalanları merak ederdik ama senın sorunun da hamıle kalmak kadar zor:)

:)) hayatım ya oluyum kokuyum razıyım ben ya bır sorun cıkmasında
cıkmıyorum hıc oructanda oldum ya az az kahve kahve leke suanda var 3 gunum

çok da mütevaziyiz yanii
şaka bi yana her ne kadar sanal olsan da o rize sıcaklığını aldım ben canım merak etme
evet giresunlularda öyle konuşur..
yarın hastanelerdeyiz desene Allah yardımcımız olsun inşallah yarın bu saatlerde her şey hallolmuş olcak canımm

canım benim ablan olayın farkında değilki olmasaydı nasılda takardı bizim gibi tırım tırım arardı .. şimdi bana senin çocuğunda pek kıymetli diyolar evet kıymetli benim çocuğum ben onu kolaymı buldum canım ...el bebk gül bebek bakıyorum kos koca dana oldu ama benim için çok kıymetli bunu herkez anlayamaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…