A yyy gece gece pek mutlu ettin beni yaa teveccühünüz efendiimm
Varr ne dersun kiizzz laz olupta konişmayan yoktur ama has laz değilim sadece aksan varda lazca bilmiyorumm
Hımm bende özelde çektirdim zaten iki türlü cihaz var bi normal bide dijital tarzında güya az ağrılı olan işte..
Ama anestezi alma boşuna derim ben sıkarsın dişini biraz keşke izlemeseydin o videoyu hemen girdin araştırdın delüüü
Bende aynen senin gibi sanmıştım ilk hsg dendiğinde önden normal röntgen sanıyordum
Bu arada yanına bi tane ped al lazım olacaktır. biraz kanama oluyor.. bende baya olmuştu
hakkkında en güzeli olsun canımm yarın ola hayrola..
Yok ben rize'liyim
canım doktoruna sorsana bır bakalım o hastaneyı bıraktıgında baska hastaneyle calısıcakmı ?
Adetım bu ay 5 de aksam 9 gıbı oldum ıste bır pedın yarısı battı gece degıstım 12 gıbı
ertesı gun gene yarım ped battı ve oglen 2 gıbı bıttı 1 gun bıle degıl cok kısa ve az oldum
ama wc de sıvı seklınde aktı bıraz bılmıyrum anlamadım yani
ben cok bakarım nete ıste esımde cok kızar ama nebılım yaa az olmasının sebebını bulmam ıcın hormon sorunları ıle ılgılenen endokrolojı doktoruna gıtmem lazımmıs gecen ayda az oldu ama bu kadar az degldı gene :44:
tarlusalın bıttıgı kaç gün oldu peki
ıns canım ıyı cıkar 5 dk 4 tane fılm cekılıosun her bırınde 3 sn agrı oluo okadar oda hemen gecıo
aynen canım bu pko olupta senin dediğin gibi kalan çok ablanda o şanslılardan ..bende keşke öle olsam( sende öyle olsan bize resmen piyango vurmuş ya ... Belki ablan hiç bilmeyecekti pko oldunu tesadüfen öğrenmiştir pekte takmamıştır nede olsa hamile kalabiliyo ..
canımcım zaten bende önceden biliyordum pko oldumu evlenmedende .. ama bukadar sorun yaşıcamı bilemedim korunmadım hiç 2 sene şimdiki dr gidene kadar hiç tedavide yapan olmadı korunmadımda şimdiki dra gitim bana dediki tedavi başlamak için 1 seen korunmasız ilişki olması lazım çünkü kendiliğinden kalan çok bende 2 sene olduğunu söyledim hemen hormon testleri tedavi başladı 5 ay işte 2 gebelik yaşadım çok şükür dedim bu şekilde oluyo bari ... ama senin gibi olsam yani hiç uğraşmasaydım keşke hem psikolojikmen çok yıprandım hem maddi hem manevi yani ... o yüzden burda tedaviyle uğraşanları çok iyi anlıyorum ben ... herkez bana dediki senin bitane oldu ya artık anaçsın çocuğun kolay olur 16 ay adet görmedim sonrada korunmadım olursa olsun dedim zaman geçti tık yok... sonra dedim ki anlaşıldı tedavi olmam lazım işte serüven sil baştan başladı 7 ay kadar aşılamayla bitti çok şükür .. yine halime çok şükrettim 3 veya 4 aşılama olan 5. 6 . tüp bebek tedavisi görenleri gördüm çok şükür yarabbim dedim onların yerinde olsam ne olurdum zaten psikolojim çökmüştü kaldıramazdım heralde dedim .. rabbim kimseye kaldıramayacağı yükü yüklemesin çok zor ..evet canım gerçekten çok şanslıyım.. mucize gibi bir sey.. o yüzden bende hep diyorum burdaki arkadaşlara hep kendimi örnek gösteriyorum..
bende galiba 2.ciyi istersem aynı şeyleri yaşarım canım çok eminim bundan daha uğraşsam da bebeğim olmaz gibi geliyo bana.. ama tabiki Allah' ım 1 tane verdi şükürler olsun her zmaan şükrediyorum.. burdaki herkes daha doğrusunu isteyen herkese Rabbim bian önce nasip etsin bekletmeden versin inşallah yavrusunu..
ben oldum olası hiç doğru düzgün adet olamadım canım hep hayatım stresli geçti o adetşn stresi hep üstümdeydi böyle..
ama tekrar diyorum hiç bilmediğim halde tedavisiz hamile kaldım.. o yüzden kimse ümitsizliğe kapılmasın benden başka birçok örnek var gerek tedavili gerek tedavisiz hamile kaln canım..
yarını da inşallah anlatırsam sanırım hapla düzene girer inşallah
gitmiyo maalesef doğuştan olan ve kalıcı olan bir hastlık canım ömrümüzün sonuna kadar bizimle olcak
3 hafta.. sdce bir gün leke gbi şeylr oldu kask agrsı eşliğinde( çoğu kişide işe yaramış ama bende yaramadı :SS soğan kürü de yaptım o sürecte 15 gün blki lekenin sbebi budur bilemyrm (
filiz çok bakma her baktığında aklına bırsey takılır ve sonunda hastalık hastası olursun :) sakin ol bıraz kansızlık var mı ondan da az gelir.. Bır ınsan normal bır ınsan sorunu olmayan ancak yrım su bardagı kadar kanaması olurmus zaten...
canımcım zaten bende önceden biliyordum pko oldumu evlenmedende .. ama bukadar sorun yaşıcamı bilemedim korunmadım hiç 2 sene şimdiki dr gidene kadar hiç tedavide yapan olmadı korunmadımda şimdiki dra gitim bana dediki tedavi başlamak için 1 seen korunmasız ilişki olması lazım çünkü kendiliğinden kalan çok bende 2 sene olduğunu söyledim hemen hormon testleri tedavi başladı 5 ay işte 2 gebelik yaşadım çok şükür dedim bu şekilde oluyo bari ... ama senin gibi olsam yani hiç uğraşmasaydım keşke hem psikolojikmen çok yıprandım hem maddi hem manevi yani ... o yüzden burda tedaviyle uğraşanları çok iyi anlıyorum ben ... herkez bana dediki senin bitane oldu ya artık anaçsın çocuğun kolay olur 16 ay adet görmedim sonrada korunmadım olursa olsun dedim zaman geçti tık yok... sonra dedim ki anlaşıldı tedavi olmam lazım işte serüven sil baştan başladı 7 ay kadar aşılamayla bitti çok şükür .. yine halime çok şükrettim 3 veya 4 aşılama olan 5. 6 . tüp bebek tedavisi görenleri gördüm çok şükür yarabbim dedim onların yerinde olsam ne olurdum zaten psikolojim çökmüştü kaldıramazdım heralde dedim .. rabbim kimseye kaldıramayacağı yükü yüklemesin çok zor ..
canım kansızlık yok bende ck usuyordum ellerım ayaklarım ısınmazdı bırde halsızlık vardı bende bırara doktor tahlıl yaptı kansızlık dıye bırsey yoktu yanii
aynen annemde kızıoo hastalık hastası olcan dıye bılmem canım benım bu ay az oldu gecen aya gore sadece gecen ay gene 2 gun oldum
tarlusal bıttıkten 15 gün sonra oluyor genlede son kullandıgımda bana yaramamıstı hatta bı aryda 2 tane kullanmstım..3 kutu için 15 gun daha bekleyecekken oldum o da bır damla ama oldum dıye saydılar.. muhtemlemen o leke dedıgınde sende olmussundur..
ne demek şekerimmm doğruları söyledim valla mesela samsunu ben karadeniz gibi görmüyorum nedense ama rizenin benim içni yeri gerçekten ayrı eşimle benim tanışmama neden olan arkadaşta rizeliydi bu aradaaa ( benim ilkokul arkadaşım)
orduda yok canımm lazca ama farklı bi konuşma tarzı var yani o kesinn ama lazca değill
özellikle az şunu yapar mısın az öteye gider misin az beri gel aha orda felan çok kullanıyolarr başka bir yere gittiğim de az bakar mısın dersen birine böyle bön bön bakarlar az ney diye
yok canım karar vedim almicam anestezi normal girip çıkcam valla..
kanama olmasınıı çok özledimm kızz uzun zamandır adet görmüyorum ya
saol canım abımın esı rızelıCok ıyıdır severım bende rızelılerı
sdce cyclo progynova draje ilacı işe yaradı bundan 9 ay önce..ilk kullandgm ilaç zaten 21 gün kullandm 5 gün adet oldum fkat o son adetmdi( 16 , 17 kasım 2011 den bu yana sdce tarlusal kullandm bri mayısta bri temmuzda fkat dedgm gbi sdce temmuzda br gün bir dmla kdr lke oldu ( yardmlrnz için çokk teşekkr ederim ayrıca
canım doktoruna sorsana bır bakalım o hastaneyı bıraktıgında baska hastaneyle calısıcakmı ?
Adetım bu ay 5 de aksam 9 gıbı oldum ıste bır pedın yarısı battı gece degıstım 12 gıbı
ertesı gun gene yarım ped battı ve oglen 2 gıbı bıttı 1 gun bıle degıl cok kısa ve az oldum
ama wc de sıvı seklınde aktı bıraz bılmıyrum anlamadım yani
ben cok bakarım nete ıste esımde cok kızar ama nebılım yaa az olmasının sebebını bulmam ıcın hormon sorunları ıle ılgılenen endokrolojı doktoruna gıtmem lazımmıs gecen ayda az oldu ama bu kadar az degldı gene :44:
sdce cyclo progynova draje ilacı işe yaradı bundan 9 ay önce..ilk kullandgm ilaç zaten 21 gün kullandm 5 gün adet oldum fkat o son adetmdi( 16 , 17 kasım 2011 den bu yana sdce tarlusal kullandm bri mayısta bri temmuzda fkat dedgm gbi sdce temmuzda br gün bir dmla kdr lke oldu ( yardmlrnz için çokk teşekkr ederim ayrıca
alemsin canım ya ... Boşver temızlık işte yaz günü çok olup ne yapacan havalar zaten sıcak ped yakacak kan kokocak ığğğğğğğ hepsini toparla kışa çok çok ol :) insan banyodan çıkamıyor yazın adet olunca:)
Ne denir bunaa her yerin iyiside var kötüsüde bende iyisi olandanım o kadar
Aaa evet o konuşma tarzı giresunlardada var biliyorum
Aferin cesaretinden dolayı seni tebrik ediyorum çabuk pes ettin
Şaka bi yanada,bana az bişey kanama olursun demişlerdi ama doktor işlemden hemen sonra kanaman çok olacağa benziyor dedi vede 3 gün sürdü benimAma değişiyor herkesin farklı oluyor işte..
Sabah bende doktora gidicem bakalım ne dicek yarına güzel hayırlı haberlerle geliriz umarım..
:
gorunumunu gordum ben ama o cok umursamadı napıyım dıyor onekı dıyor
ablam cok takmaz benım gıbı umrunda olmaz suan spriel taktırıyım dıo
aman kaza olur gene dıo delı oluom bendeOlsun bırak 3 tane dedım gecen kafayı yıcem dıo cok sıkıldım gezmeyı ozledım dıyor
evde bunaldım dıo kı oglu cok afacan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?